€ 54,00
€ 48,60
Bespaar 10% (€ 5,40)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Naturactive Atromal + 15 Dagen GRATIS

Atromal is een voedingssupplement dat bijdraagt to een vermindering van gewrichtsslijtage en tot een betere mobiliteit. Atromal bevat 3 aanvullende werkzame stoffen: Glucosaminesulfaat, Methylsulfonylmethaan (MSM) en Ribes nigrum (droogextract avn zwarte bessenbladeren) in werkzame dagdosissen (voor Glucosaminesulfaat en MSM). Deze 3 werkzame stoffen bevorderen de elasticiteit en de veerkracht van de gewrichten.D aardoor beschermen ze het gewrichtskraakbeen.

Gebruik van Naturactive Atromal + 15 Dagen GRATIS

Oraal gebruik. 1 stick per dag ('s ochtends) in een glas water (min. 200ml) te verdunnen. Aanbevolen gebruiksduur: 3 maanden.
€ 54,00
€ 48,60
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Naturactive Atromal + 15 Dagen GRATIS

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Heel tevreden over dit product. Het verbetert en versoepelt het bewegen. Ik heb al jaren artrose. Het dient wel enige tijd te worden ingenomen alvorens men verbetering heeft. Dus een beetje geduld voor het echt werkt.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Atromal werd door m'n arts voorgeschreven om ontstekingen in de gewrichten tegen te gaan, was in m'n geval specifiek voor de gewrichten van de handen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Naturactive Atromal + 15 Dagen GRATIS kopen

Je kan Naturactive Atromal + 15 Dagen GRATIS van het merk Pierre Fabre, geproduceerd door PIERRE FABRE SANTE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Glucosamine of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Glucosamine
Vitamines & Voedingssupplementen > MSM
50+ > Soepele Gewrichten