€ 17,63
€ 15,87
Bespaar 10% (€ 1,76)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Natural Energy Magnesium Extra

Magnesium is een zeer belangrijk mineraal voor de menselijke stofwisseling. Het werkt als een co-factor in tal van energie producerende reacties, die plaats vinden in de mitochondriën, dit zijn de ‘energiecentrales van ons lichaam. Voldoende magnesium is draagt dus bij tot een normaal energiemetabolisme en draagt op deze manier bij tot een vermindering van moeheid en uitputting. Magnesium is eveneens nodig voor een gezonde werking van spieren en zenuwcellen. 

Het is daarnaast ook een belangrijke grondstof voor de in stand houding van onze botten en tanden. Magnesium werkt ook in ons lichaam als een regulator ter normalisering van onze psychische functies. Bovendien draagt magnesium bij tot een normale eiwitsynthese en speelt dit mineraal eveneens een rol in onze celdeling. ‘Magnesium Extra’ bevat per capsule 185,64mg magnesiumglycerofosfaat, een natuurlijk, organisch magnesiumzout. ‘Magnesium Extra’ heeft geen enkel neveneffect bij inname, in tegenstelling tot de klassieke, anorganische magnesiumzouten die courant in de handel zijn. De klassieke anorganische magnesiumzouten zijn niet natuurlijk en hebben bijgevolg neveneffecten, vooral ter hoogte van de darm, met vaak diarree als gevolg.

Indicatie

 • in perioden van vermoeidheid en gebrek aan energie.
 • voor het gezond houden van onze psyche.
 • houdt onze spierfunctie normaal

Gebruik van Natural Energy Magnesium Extra

2 capsule per dag met een beetje water innemen tijdens de maaltijden.

Ingrediënten Natural Energy Magnesium Extra

Aard van het product
a) Presentatie : capsules met een netto-gewichtsinhoud van 768mg per capsule.
b) Verpakking : doos met 60 capsules (4 blisters met elk 15 capsules)
c) Aanbevolen dagelijkse portie : 2 capsules per dag

Ingrediëntenlijst
Plantaardige capsule (Hypromellose), Magnesium (Magnesiumglycerofosfaat) 185,64mg (49,50% RI),  Antiklontermiddelen (Magnesiumstearaat, Magnesiumsilicaat), Vitamine B6 (Pyridoxine HCL) 4,92mg (351,43%RI) 

RI: Referentie innames
Toxiciteit
Geen toxiciteit gekend bij deze aanbevolen dagelijkse portie.

Stabilteit
Natural energy garandeert de stabiliteit van de ingrediënten en actieve stoffen tot de datum van minimale houdbaarheid.

Bijwerkingen van Natural Energy Magnesium Extra

Bij het gebruik van MAGNESIUM EXTRA zijn geen schadelijke gevolgen gekend. 
Niet geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. 
De aanbevolen dagelijks in te nemen portie niet overschrijden en het product buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Waarschuwing

 • De verpakking goed afsluiten en op een droge, koele en donkere plaats bewaren (15-25 ºC).
 • Buiten het bereik van kinderen houden.
€ 17,63
€ 15,87

Laatste reviews en ervaringen met Natural energy magnesium extra

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Natural Energy magnesium extra, ook voorgeschreven door onze huisdokter homeopaat is zeker aan te raden voor spierkrampen. Zeker aan te raden voor wie deze problemen kent
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Nou, Natural Energy Magnesium Extra biedt een effectief magnesiumsupplement om krampen te voorkomen. Er zijn echter soms defecte capsules (beschadigd, zonder verpakking)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben SUPER tevreden over dit product. Eindelijk een magnesium supplement waarbij ik echt een verschil ervaar! Voel me meer in balans. Ik zal dit product zeker verder blijven nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Door het regelmatig sporten heb ik behoefte aan magnesium. Dit om vermoeidheid en krampen tegen te gaan. Een echte aanrader ter aanvulling van de dagelijkse behoeften.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben SUPER tevreden over dit product. Heb al veel magnesium supplementen uitgeprobeerd (o.a. ook Metarelax waar ik geen verschil bij voelde). Maar dit product maakt echt een verschil: ik voel me rustiger en slaap beter. Minder last ook van spierkrampen. Zal dit zeker nog opnieuw kopen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had een magnesiumtekort en heb gedurende een paar maanden één tablet per dag genomen. Via bloedonderzoek is vastgesteld dat het magnesiumtekort minder was maar nog niet volledig was weggewerkt. Ik neem nu 3 tabletten per week en binnen een paar maanden volgt opnieuw een controle.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van dokter gaan gebruiken om tekort magnesium aan te vullen. Na enkele weken al een beetje verbetering merkbaar, gemakkelijker inslapen en rustiger . Producten van hoge kwaliteit.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Is heel doeltreffend voor mensen die last hebben van nachtelijke spierkrampen . In dat geval één tablet 'smiddags en één 's avonds innemen, liefst bij het eten
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze magnesium pillen zijn in ordeen zorgen ervoordat mijn magnesium niveau redelijk snel op een goed niveau geraakt Andere producten van dit merk zelf nog niet gebruikt. Mij. Partner wel en is tevreden
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  nog iets te vroeg om echt resultaat te hebben maar kwaad kan het zeker niet daar mijn magnesium waarde veel te laag is eerst volgende doktersafspraak en bloedonderzoek afwachten
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit product al een hele tijd, ik krijg het Voorgeschreven door mijn sportarts. Ik fiets nogal veel. Met de extra inname van deze magnesium voel ik me prima.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  magnesium is voor veel dingen essentieel, het is echt een aanvulling om niet te worden verwaarloosd. En de vorm van natuurlijke energie wordt bijzonder goed geassimileerd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Moe, krampen in de benen. Op aanraden van de huisarts gestart. Ik neem het nu veertien dagen 2/ per dag en mijn krampen zijn weg. Ik ga 2 dozen uitnemen er erna op 1/ per dag om mijn magnesium gehalte op peil te krijgen. Prima middel!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De beste magnesium die ik al ooit genomen heb. Werkt snel en geen darmstoornissen. Is een puur product. Voel echt een verschil sinds ik deze neem. Meer energie en minder stress.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  ik heb er nog maar enkele van genomen ik kan er nog maar weinig over vertellen!! het enige wat ik wel zou willen weten is wat het verschil is uw magnesium extra en metarilax. met dank
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  op aanraden van mijn hormoontherapeut neem ik elke dag een capsule om een goed evenwicht te bewaren, omdat het dagelijks leven vaak stressvol is en we magnesium uit onszelf halen
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  deze uitgave is klassiek- de aparte pillen zijn goed wat groot, maar zal goed moeten om de juiste hoeveelheid te voorzien-er is geen speciale vermelding over dit product, hoewel de dozijn voor verpakking niet zo groot hoeven te zijn, denk ik
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het is nu al een tijdje dat ik Magnesium Extra inneem, ik voel dat mijn rug minder gespannen is, ik voel me minder gestresseerd, dus een goed product, aan te raden!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Magnesium extra is een zeer goed magnesium voor vemoeide spieren en bij spierkrampen. Het is een natuurlijk product waar geen dioxide zit , zodat men er geen diarree van krijgt

Natural Energy Magnesium Extra kopen

Je kan Natural Energy Magnesium Extra van het merk Natural Energy, geproduceerd door ENERGETIC FOOD & SUPPLEMENTS , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium