€ 28,30
€ 20,09
Bespaar 29% (€ 8,21)
Promotie 29% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Natural Energy Normochol 600Mg

In België is een verhoogd cholesterolgehalte allesbehalve een banale stoornis aangezien deze bij 75% van alle vrouwen en 78% van alle mannen tussen de 35 en 75 jaar voorkomt. Patiënten met een verhoogd cholesterolgehalte krijgen vaak een behandeling met statines naast een aangepast voedingsplan. Deze statines worden vaak slecht verdragen door de patiënt en geven onaangename neveneffecten zoals spierpijnen, moeheid, depressie en libidoverlies.

Een capsule normochol bevat 600mg gefermenteerde rode rijst. De gefermenteerde rode rijst in normochol bevat monacoline K. Van monacoline K is vandaag wetenschappelijk bewezen dat deze bijdraagt tot het behoud van een normaal bloed cholesterol niveau bij een dag-inname van 10mg.

Indicatie

Ter behoud van een normaal bloed cholesterol niveau.

Gebruik van Natural Energy Normochol 600Mg

1 capsule 's avonds vóór het slapengaan.

Ingrediënten Natural Energy Normochol 600Mg

Ingrediënten per capsule
Rode gist rijst 625mg (Monacoline K 10mg), Gelatine, Antiklontermiddelen (Magnesiumstearaat, Magnesiumsilicaat, Siliciumdioxide)

Bijwerkingen van Natural Energy Normochol 600Mg

 • Bij het gebruik van Normochol zijn geen schadelijke gevolgen gekend.
 • Niet geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Waarschuwing

Droog en koel bewaren. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Een voedingssupplement mag niet als een vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Dit product is niet geschikt voor zwangere of lacterende vrouwen, kinderen en adolescenten, personen ouder dan 70 jaar, personen met lever-, nier- of musculaire problemen, personen die geneesmiddelen gebruiken die interacties kunnen geven (bv. cholesterolverlagers), personen die intolerant zijn voor statines. In geval van twijfel, raadpleeg uw arts of apotheker.
€ 28,30
€ 20,09

Laatste reviews en ervaringen met Natural Energy Normochol 600Mg

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Vooral de prijs

  Deze rode rijst-gist is wel voordeliger dan in de apotheek bij ons. Er is een verschil van ongeveer 2,5 euro per verpakking. Bij inname van 2 capsules per dag scheelt dit op het einde van het jaar toch 8 verpakkingen X 2,5 = 20 euro.Mooi meegenomen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  cholesterolverlager zonder bijwerkingen

  Ik heb een zeer hoge cholesterol, familiaal bepaald. Dit middel gebruik ik al vele jaren in combinatie met aangepaste voeding en levensstijl omdat ik de klassieke cholesterolverlagende medicijnen niet verdraag. Het verlaagt mijn LDL tot een veiliger niveau en helemaal zonder bijwerkingen. Ik ben er zeer tevreden van.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Neem dit produkt al enkele maanden. Hopelijk is na weer enkele maanden het cholesterol peil voldoende gedaald, zodat de traditionele verlagers overbodig zijn.

  Was deze beoordeling nuttig?

Natural Energy Normochol 600Mg kopen

Je kan Natural Energy Normochol 600Mg van het merk Natural Energy , geproduceerd door ENERGETIC FOOD & SUPPLEMENTS , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Rode Rijst Gist
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol
50+ > Cholesterol