€ 59,00
€ 42,48
Bespaar 28% (€ 16,52)
Promotie
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van NC2 Native Collagen II Kraakbeen 90 capsules

Omschrijving van NC2 Native Collagen II Kraakbeen

De kwaliteit van de gewrichten evolueert met de leeftijd. Intens sporten, fysieke arbeid, overgewicht of een vroeger ongeval (bv. een breuk) kunnen ook een invloed hebben op de gewrichten.

Het behoud van de gewrichtsfunctie is gericht op een optimaal en duurzaam comfort tijdens de dagelijkse activiteiten thuis, op het werk en tijdens het sporten. Dit comfort staat garant voor een goede dagelijkse levenskwaliteit.

Eigenschappen

Collageen is een structuureiwit dat van nature overvloedig aanwezig is in alle weefsels van het lichaam. Het type II collageen zit voornamelijk in het gewrichtskraakbeen.

Het type II collageen aanwezig in NC2 wordt bereikt door middel van een uniek gepatenteerd proces op lage temperatuur die de kwaliteit garandeert.

Dankzij dit unieke productieproces behoudt het type II collageen zijn oorspronkelijke structuur: de vorm van een drievoudige helix waarbij de epitopen bewaard zijn gebleven.

Indicatie

Garandeert de werking van het kraakbeen

Gebruik van NC2 Native Collagen II Kraakbeen

1 capsule per dag.
Het wordt aanbevolen om NC2 op een nuchtere maag te nemen.

Ingrediënten NC2 Native Collagen II Kraakbeen

Elke capsule bevat 
40 mg UCII® bevattende 10,0 mg natief collageen type II (niet gedenatureerd).
 
Ingrediënten
40 mg UCII®, collageen type II (niet gedenatureerd). Vulmiddelen: maïszetmeel, gepregelatiniseerd zetmeel. Antiklontermiddel: colloïdaal siliciumdioxide. Stabilisator: kaliumchloride (E508). Capsule: gelatine, titaniumdioxide (E171).

Waarschuwing

 • Dit product is een voedingssupplement.
 • Aanbevolen dosering niet overschrijden.
 • Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
 • Buiten bereik van jonge kinderen houden.
 • Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
 • Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
€ 59,00
€ 42,48

Laatste reviews en ervaringen met NC2 Native Collagen II Kraakbeen

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Kraakbeen aanmaken

  Ik neem nu ongeveer een jaar dit product en voel toch verbetering. Ik heb heel zware artrose, het kraakbeen was volledig weg. Nu voel ik toch wel verbetering met de inname van NC2.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Helpt echt.

  In plaats van een cortisonespuit om de pijn in mijn schouder te verlichten schreef de dokter mij NC2 voor en wat geduld. En inderdaad, ik neem dit nu al jaren en ik voel mij daar heel goed bij. De pijn verdween stilletjesaan en nu voel ik daar niets meer van.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Geen geneesmiddel

  Na auto-ongeval met knieletsel kreeg ik deze voorgeschreven. Het is heen geneesmiddel maar het helpt het kraakbeen toch aan meer stevigheid. Nu 2 jaar na het ongeval begint de knie weer is lastig te doen. Dus gaan we voor nog een nc2 kuur

  Was deze beoordeling nuttig?

NC2 Native Collagen II Kraakbeen kopen

Je kan NC2 Native Collagen II Kraakbeen van het merk Trenker , geproduceerd door TRENKER , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling 50+ of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Collageen
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Combinatiepreparaten
Afslanken > Combinatiepreparaten
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Combinatiepreparaten