€ 15,90
€ 13,20
(€ 8,80 / 100 ml)
Bespaar 17% (€ 2,70)
Promotie -17% korting geldig t.e.m. 28/02/2019

Omschrijving van Neo Genyl Action

Het Neogenyl ® Gamme is een gamme van tonicum aangeraden in geval van fysieke en intellectuele vermoeidheid en speciaal ontwikkeld voor verschillende patiënten profielen. Neo Genyl Action® is een onmiddellijk drinkbare oplossing met een hoge dosis ijzer en foliumzuur; een gebrek hieraan kan vooral bij vrouwen de oorzaak zijn van vermoeidheid.

Indicatie

Neo Genyl Action® dat aangepast is aan de vermoeidheidsproblemen bij de vrouw.
€ 15,90
€ 13,20
(€ 8,80 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Neo genyl action

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze geeft nieuwe energie en smaakt niet slecht. Je voelt het werken na een dikke week... aanrader! Kleine capsules. Ik gebruik deze als opkikker na een moeilijke periode of ziekte.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Voordeel is dat je dit kan opdrinken, maar deze heeft wel een heel slecht smaakje! ik neem het op aanraden van gynaecoloog tegen haaruitval, maar ik zie niet echt een verschil na 1doos ...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van de vroedvrouw ben ik dit product beginnen te gebruiken na de geboorte van onze dochter. Heb dit product twee maanden gebruikt en ben zeer tevreden van het resultaat. Zeker een aanrader.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  na veel zoeken om een geschikt middel om mijn ijzertekort wat op te krikken, heb ik het eindelijk gevonden. Neo Genyl Action 150 ml. Had voordien ijzerpilletjes, baxters, spuitjes geprobeerd, maar deze hadden minder effect dan de Neo Genyl Action
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Complément alimentaire de fer, notamment très utile pour les personnes 'âgées' et n'aimant pas la viande en autre .... Réduit la fatigue physique et intellectuelle.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Fortement affaiblie suite à une grosse grippe, ces petites bouteilles m'ont un petit peu remise d’aplomb. Par contre, le goût n'est pas vraiment très bon !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer degelijk product welke zorgt voor een energie boost bij het gekende vermoeid gevoel in deze periode van het jaar, ook wel genoemd " tijd van de afvallende bladeren ". Is een aanrader als je even in een dipje zit.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een ideale boost als je je vermoeid voelt ! Ook wie veel inspanningen levert (sport, studie's,...) kan hiermee ondersteund worden. Af en toe een kuur is ideaal . Een aanrader !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is een heel goede vitamine kuur ik neem hem een 3 maal per jaar en voel mij er super mee, heb veel meer energie , heb al andere gebruikt maar deze vind ik beste keus
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een echt super goed artikel, en zuinig in gebruik, en doeltreffend, kan iedereen aanbevelen, prijs is het zeker waard, zou niet meer zonder kunnen, SUPER GOED
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze ampullen ben ik gaan gebruiken omdat ik in zowat een "dip" zat. Ik was vlug moe en het ijzer in mijn bloed aan de lage kant. Deze ampullen gaven mij een nodige boost. Welkom op de leeftijd van 77 jaar.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zit je erven door, fysiek of mentaal, Neo Genyl Action en je kan er opnieuw tegenaan. Een echte aanrader, je voelt je snel beter in periodes van stress, examens of intensieve sportprestaties.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goede vitamines in een flesje. Zeker aan te raden bij extreme vermoeidheid....Elke dag voelt men zich wat minder moe dus het is zeker aan te raden!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben heel tevreden over dit product. Ik kocht het reeds bij de plaatselijke apotheek. Door de drukte op het werk heb ik niet veel tijd om inkopen te doen en daarom ben ik blij om online te bestellen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Momenteel kan ik nog geen beoordeling geven omdat ik het nog maar 2 weken gebruik. Ik heb het vroeger wel gebruikt, dan heeft het wel geholpen na langdurige tijd. Ik was op het randje van bloedarmoede en met dit product ben ik er terug bovengekomen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Handig product, 1 ampoule per dag in te nemen. Het was wel even zoeken hoe ik ze open kreeg. Kinderen zullen ze niet zo gauw open krijgen, wat daardoor wel veilig is.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Neo Genyl Action 15 x 10 ml unidosis. Het geeft je wel meer energy en pit. Ook tegen vermoeiheid kan het je opbeuren een aanrader zou ik zeggen. ideaal als je wat ouder word

Neo Genyl Action kopen

Je kan Neo Genyl Action van het merk Therabel, geproduceerd door THERABEL PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Fitheid
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Intellectuele Prestaties