€ 3,15
De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Borstvoeding is de beste voeding voor uw baby aangezien deze de nodige voedingswaarden voor baby's bevat en antilichamen bevat die hun tegen ziektes beschermen. Als u een melkpoeder wilt gebruiken, gelieve de gebruiksvoorschriften nauwgezet te volgen. Een foutieve voorbereiding of incorrect gebruik kan de gezondheid van uw baby schaden. We raden u dus aan om professioneel advies te vragen bij een dokter, diëtist of apotheker vooraleer u naar een alternatieve voeding overschakelt.

Omschrijving van Nestlé NAN Complete Comfort

NAN® Complete Comfort is een hypoallergene melk die ontwikkeld werd op basis van Nestlé-onderzoek om te beantwoorden aan spijsverteringsproblemen: constipatie, harde stoelgang en krampjes.

• Het bevat meervoudig onverzadigde lange ketenvetzuren van de familie van de Omega-3 vetzuren (DHA).
• Deze dieetvoeding bevat magnesium en vezels (GOS-FOS).
 
NAN® Complete Comfort moet onder medisch toezicht gebruikt worden. NAN® Complete Comfort is geschikt om te worden gebruikt als specifieke voeding voor zuigelingen vanaf de geboorte, wanneer zij geen borstvoeding krijgen of ter aanvulling van borstvoeding. Deze dieetvoeding is geschikt om als enige voedingsbron te dienen. NAN® Complete Comfort is niet bestemd voor parenteraal gebruik. Contra-indicaties: in geval van allergie aan koemelkeiwitten.

Indicatie

hypoallergene melk voor zuigelingen vanaf de geboorte

Ingrediënten Nestlé NAN Complete Comfort

Lactose, enzymatisch  gehydrolyseerde wei-eiwitten, aardappelzetmeel, zonnebloemolie met hoog oliezuurgehalte, kokosolie, galacto-oligosachariden, koolzaadolie met laag erucazuurgehalte, zonnebloemolie, palmoleïne, calciumfosfaat, magnesiumchloride, kaliumhydroxide, kaliumchloride, maltodextrine, fructo-oligosachariden, visolie, L-arginine, kaliumfosfaat, plantaardige olie van mortierella alpina, natriumhydroxide, L-histidine, natriumchloride, cholinebitartraat, L-tyrosine, vitamine C, taurine, inositol, ijzersulfaat, nucleotiden, L-carnitine, zinksulfaat, niacine, pantotheenzuur, vitamine E, cultuur (L. Reuteri*), kopersulfaat, calciumcarbonaat vitamine B2, vitamine B1, vitamine B6 mangaansulfaat vitamine A, vitamine D, vitamine K, foliumzuur, vitamine B12, biotine, kaliumjodide, natriumselenaat.                           
*Lactobacilus culture DSM 17938 Under license from BioGaia AB

Bijwerkingen van Nestlé NAN Complete Comfort

NAN® Complete Comfort is niet bestemd voor parenteraal gebruik.                
Contra-indicaties: in geval van allergie aan koemelkeiwitten

Waarschuwing

De veiligheidslabels worden in ons magazijn voorzien om te voorkomen dat de zegel van dit product breekt tijdens het vervoer, d.w.z. deze dozen werden niet geopend in het magazijn, er werd enkel een veiligheidszegel aangebracht op de plaats van het origineel zegel. 
€ 3,15

Laatste reviews en ervaringen met Nestlé NAN Complete Comfort

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Melk voor doorvoer

  We kochten deze melk op advies van onze kinderarts. Onze zoon was constant verstopperd en had veel reflux en braken (hij was veel van zijn flessen aan het overgeven met grote stralen). De melk was bedoeld om de doorvoer te verbeteren en ook om de terugvloeiing en het braken te verminderen omdat de melk dikker is. Maar de melk was helaas niet effectief voor onze zoon.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Heel goede pap. Dochter heeft last van reflux, Nan AR hielp niet echt goed, dankzij deze pap geeft ze minder terug en laat ze ook meer tijd tussen haar voedingen. Een aanrader! Levering ging ook heel vlot.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Onze dochter drinkt deze graag. Makkelijk te bereiden met lepel die erin zit. Staat duidelijk op de verpakking aan gegeven hoe dit moet bereid worden. Kan ook op kamertemperatuur bereid worden, lost goed op.

  Was deze beoordeling nuttig?

Nestlé NAN Complete Comfort kopen

Je kan Nestlé NAN Complete Comfort van het merk Nestlé NAN , geproduceerd door NESTLE BELGILUX , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Eubos promo of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 0 - 6 maanden
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 6 - 12 Maanden > Melk bij moeilijke vertering
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 0 - 6 maanden > Melk bij moeilijke vertering