€ 16,19
Product niet verkrijgbaar
De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Borstvoeding is de beste voeding voor uw baby aangezien deze de nodige voedingswaarden voor baby's bevat en antilichamen bevat die hun tegen ziektes beschermen. Als u een melkpoeder wilt gebruiken, gelieve de gebruiksvoorschriften nauwgezet te volgen. Een foutieve voorbereiding of incorrect gebruik kan de gezondheid van uw baby schaden. We raden u dus aan om professioneel advies te vragen bij een dokter, diëtist of apotheker vooraleer u naar een alternatieve voeding overschakelt.

Omschrijving van Nestlé NAN OPTIPRO Evolia 2

NAN® OPTIPRO® Evolia 2 is een tweedeleeftijdsmelk bestemd voor baby's van meer dan 6 maanden voor de overgang van borst- naar flesvoeding of voor de aanvulling van borstvoeding.
Hij draagt bij aan het geven van een stevige basis aan je baby voor het leven, met name dankzij:
 • Zink die zijn immuunsysteem ondersteunt.
 • IJzer die bijdraagt aan zijn normale cognitieve ontwikkeling.
NAN® Evolia 2, ontwikkeld met een exclusief Nestlé procédé.

Indicatie

tweedeleeftijdsmelk voor baby's vanaf 6 maanden

Gebruik van Nestlé NAN OPTIPRO Evolia 2

Ingrediënten Nestlé NAN OPTIPRO Evolia 2

Magere melk, lactose, zonnebloemolie, wei (melk), weipermeaat (melk), kokosolie, koolzaadolie met laag erucazuurgehalte, calciumcitraat, visolie, kaliumcitraat, sojalecithine, calciumfosfaat, magnesiumchloride, 2'-fucosyllactose, natriumcitraat, vitamins (C, E, pantotheenzuur, niacine, B1, A, B6, B2, foliumzuur, K, biotine, D, B12), natriumchloride, ijzersulfaat , zinksulfaat, culture L. Reuteri* , kopersulfaat, mangaansulfaat, kaliumjodide, natriumselenaat.
*Lactobacilus culture DSM 17938 Under license from BioGaia AB

Waarschuwing

De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Nestlé staat hier volledig achter en ondersteunt ook het advies om na zes maanden door te gaan met borstvoeding, naast de introductie van andere voeding volgens advies van de kinderarts.
 
€ 16,19
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Nestlé NAN OPTIPRO Evolia 2

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Kwaliteitsmelk maar te vloeibaar

  Hoewel minder vloeibaar dan de klassieke NAN (blauw), is NAN evolia nog steeds te vloeibaar voor mijn smaak omdat het te snel uit de speen ontsnapt en daarom moet de baby door een zuigspeen drinken om de doorstroming te verminderen. Daarnaast is de melk goed verpakt en in goede staat thuisgekomen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  très bon lait

  ma fille très difficile l'adore

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  2/5

  slechte levering

  Het product is goed maar ik heb 2 weken bijna moeten wachten op mijn bestelling en de prijs verschilde niet zo veel van de apotheek maar toch steeds de goedkoopste. ik heb altijd een goede ervaring gehad allen deze bestelling.niet

  Was deze beoordeling nuttig?

Nestlé NAN OPTIPRO Evolia 2 kopen

Je kan Nestlé NAN OPTIPRO Evolia 2 van het merk Nestlé , geproduceerd door NESTLE BELGILUX , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Eubos promo of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 0 - 6 maanden > Standaardmelk
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 0 - 6 maanden > Hypo-allergene melk
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 6 - 12 Maanden > Standaardmelk
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 6 - 12 Maanden > Hypo-allergene melk