De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Borstvoeding is de beste voeding voor uw baby aangezien deze de nodige voedingswaarden voor baby's bevat en antilichamen bevat die hun tegen ziektes beschermen. Als u een melkpoeder wilt gebruiken, gelieve de gebruiksvoorschriften nauwgezet te volgen. Een foutieve voorbereiding of incorrect gebruik kan de gezondheid van uw baby schaden. We raden u dus aan om professioneel advies te vragen bij een dokter, diëtist of apotheker vooraleer u naar een alternatieve voeding overschakelt.

Omschrijving van Nestlé NAN Sensitive

NAN® Sensitive is een melk die ontwikkeld werd op basis van Nestlé-onderzoek om kolieken te verminderen. Hij kan ook gebruikt worden in geval van diarree. Hypoallergeen, NAN® Sensitive vermindert het risico op allergie.
NAN® Sensitive moet onder medisch toezicht gebruikt worden.
NAN® Sensitive is geschikt om te worden gebruikt als specifieke voeding voor zuigelingen vanaf de geboorte, wanneer zij geen borstvoeding krijgen of ter aanvulling van borstvoeding. Deze dieetvoeding is geschikt om als enige voedingsbron te dienen. NAN® Sensitive is niet bestemd voor parenteraal gebruik.

Indicatie

Lactose-arme melk voor zuigelingen die last hebben van kolieken, diarree of opgezetheid. Kan vanaf de geboorte gebruikt worden.

Ingrediënten Nestlé NAN Sensitive

Maltodextrine, lactose (melk), enzymatisch gehydrolyseerde wei-eiwitten (melk), zonnebloemolie met hoog oliezuurgehalte, kokosolie, koolzaadolie, zonnebloemolie, palmoleïne, calciumfosfaat, magnesiumchloride, kaliumhydroxide, kaliumchloride, visolie, L-arginine, kaliumfosfaat, olie van mortierella alpina, natriumhydroxide, vitamines (C, E, A, pantotheenzuur, niacine, D, B1, B2, B6, foliumzuur, K, biotine, B12), natriumchloride, L-histidine, cholinebitartraat, L-tyrosine, zuurteregelaar: citroenzuur; taurine, inositol, ijzersulfaat, nucleotiden, L-carnitine, zinksulfaat, cultuur (L.reuteri), kopersulfaat, mangaansulfaat, natriumselenaat, kaliumjodide.     
*Lactobacilus culture DSM 17938 Under license from BioGaia AB. 

Bijwerkingen van Nestlé NAN Sensitive

NAN® Sensitive is niet bestemd voor parenteraal gebruik.
Tegenindicaties in geval van: allergie aan koemelkeiwitten, galactosemie,congenitale intolerantie voor lactose, tekort aan galactokinase,malabsorptievan glucose en galactose, maltoseintolerantie. 

Waarschuwing

De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Nestlé staat hier volledig achter en ondersteunt ook het advies om na zes maanden door te gaan met borstvoeding, naast de introductie van andere voeding volgens advies van de kinderarts.

De veiligheidslabels worden in ons magazijn voorzien om te voorkomen dat de zegel van dit product breekt tijdens het vervoer, d.w.z. deze dozen werden niet geopend in het magazijn, er werd enkel een veiligheidszegel aangebracht op de plaats van het origineel zegel. 
 
€ 3,15

Laatste reviews en ervaringen met Nestlé NAN Sensitive

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Na haar eerste vaccinatie begon mijn dochter koliek te krijgen en werd ik geadviseerd NAN Sensitive en geweldig! Het was meteen effectief en geen constipatie!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Onze baby had heel veel last van buikkrampen.Na het aanpassen van zn pap poeder naar nan sentitive pro is hij heel veel beter en heeft hij nauwelijks tot geen krampen meer.Wij zijn super blij met deze poeder.

  Was deze beoordeling nuttig?

Nestlé NAN Sensitive kopen

Je kan Nestlé NAN Sensitive van het merk Nestlé NAN , geproduceerd door NESTLE BELGILUX , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Eubos promo of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 6 - 12 Maanden > Melk bij moeilijke vertering
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 0 - 6 maanden > Melk bij moeilijke vertering