€ 14,93
De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Borstvoeding is de beste voeding voor uw baby aangezien deze de nodige voedingswaarden voor baby's bevat en antilichamen bevat die hun tegen ziektes beschermen. Als u een melkpoeder wilt gebruiken, gelieve de gebruiksvoorschriften nauwgezet te volgen. Een foutieve voorbereiding of incorrect gebruik kan de gezondheid van uw baby schaden. We raden u dus aan om professioneel advies te vragen bij een dokter, diëtist of apotheker vooraleer u naar een alternatieve voeding overschakelt.

Omschrijving van Nestlé NAN Verzadiging 2

NAN® Verzadiging 2 is een ingedikte opvolgmelk bestemd voor baby’s van meer dan 6 maanden die geen borstvoeding krijgen*. Hij draagt bij aan het geven van een stevige basis voor het leven, met name dankzij:
 •  Zink die zijn immuunsysteem ondersteunt.
 •  IJzer die bijdraagt aan zijn normale cognitieve ontwikkeling.
NAN® Verzadiging 2 is gemaakt met een exclusief Nestlé procédé.
* Het mag gedurende de eerste zes levensmaanden niet gebruikt worden ter vervanging van moedermelk en mag slechts een onderdeel zijn van een gevarieerde voeding.

Indicatie

Ingedikte melk voor baby's vanaf 6 maanden

Gebruik van Nestlé NAN Verzadiging 2

Ingrediënten Nestlé NAN Verzadiging 2

Magere melk, wei-eiwitten (melk), lactose (melk), aardappelzetmeel, palmoleïne, weipermeaat (melk), koolzaadolie met laag erucazuurgehalte, kokosolie, zonnebloemolie, calciumcitraat, maïszetmeel, kaliumcitraat, calciumfosfaat, sojalecithine, magnesiumchloride, natriumcitraat, vitamines, C, E, pantotheenzuur, niacine, B1, A, B6, B2, foliumzuur, K, biotine, D, B12, natriumchloride, ijzersulfaat, zinksulfaat, Bifidus (BL) cultuur, thermophilus cultuur, kopersulfaat, natriumselenaat, kaliumjodide,

Waarschuwing

De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Nestlé staat hier volledig achter en ondersteunt ook het advies om na zes maanden door te gaan met borstvoeding, naast de introductie van andere voeding volgens advies van de kinderarts.
 
€ 14,93

Laatste reviews en ervaringen met Nestlé NAN Verzadiging 2

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Prima melk voor zoontje

  Mijn zoontje dronk NAN verzadiging 1 sinds de geboorte en is nu overgestapt naar NAN verzadiging 2. Hij heeft genoeg na zijn flesje en je merkt het meteen: wat een blije baby! Wij blijven deze NAN geven tot hij 1 jaar wordt, lukt perfect.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  lekker de nacht door slapen.

  Nan verzadiging 2 800 g poeder ideaal als je baby telkens honger heeft, voor ons kleintje helpt dit zodat hij mooi de nacht door slaapt. De pap is niet te dik zodat je met een gewone papfles en tut hij het lekker kan opdrinken. Ons kleintje geniet elke keer opnieuw van deze lekkere pap. Deze pap is ook ideaal om koud te geven.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Zoals verwacht.

  We zijn overgestapt op de Nan Verzadiging 1, omdat onze dochter honger bleef hebben. Ondertussen is ze 6 maanden en natuurlijk gingen we niet terug overschakelen op een niet-ingedikte voeding. Onze kleine meid is gelukkig en wij ook. Ze doet het ook super met deze voeding.

  Was deze beoordeling nuttig?

Nestlé NAN Verzadiging 2 kopen

Je kan Nestlé NAN Verzadiging 2 van het merk Nestlé NAN , geproduceerd door NESTLE BELGILUX , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Eubos promo of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 0 - 6 maanden > Melk voor hongerige baby's