€ 13,85
€ 12,47
(€ 12,47 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,38)
Product niet verkrijgbaar
Neutrogena Voetcreme Zeer Droge Voeten 100 ml
Neutrogena Voetcreme Zeer Droge Voeten 100 ml
€ 13,85
€ 12,47
(€ 12,47 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Neutrogena voetcreme zeer droge voeten

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ondanks dat er parfum in zit vind ik het een hele fijne voetencreme voor droge voeten. Ik smeer mijn voeten een uur voor dat ik naar bed ga in, doe dikke sokken aan en laat het zo intrekken tot ik naar bed ga.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Reeds verschillende jaren gebruik ik deze voetcreme. Zachte hielen, niet vettig, en zuinig in gebruik. Dat is wat ik van een product verwacht. Vroeger kon je ook een grotere tube kopen voor dezelfde prijs ongeveer. Dit mis ik dit jaar.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze voetcrème heb ik echt nodig voor mijn heel droge voeten. Ik probeerde al zoveel merken tervoren maar Neutrogena is perfect. Sedert ik deze gebruik heb ik geen last meer van kloven en droge voeten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heerlijke creme. Ik kocht altijd in Frankrijk of Spanje deze creme, voor een heel jaar tegelijk. Afgelopen zomer waren we in Zweden en daar kon ik de betr. creme ook niet kopen..... Aanbevelenswaardig, ik gebruik deze creme al jaren, tot volle tevredenheid.

Neutrogena Voetcreme Zeer Droge Voeten kopen

Je kan Neutrogena Voetcreme Zeer Droge Voeten van het merk Neutrogena, geproduceerd door JOHNSON & JOHNSON CONSUMER , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Neutrogena Voetverzorging of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Voeten > Voeten