Omschrijving van Xailin Night Hydraterende Oog Balsem

De Xailin Night Hydraterende Oog Balsem geeft een sterke verlichtende sensatie tegen droge ogen gedurende de nacht, het vormt een barrière tegen vochtverlies en werkt onmiddelijk. Ideaal voor het slapengaan. De Xailin Night Hydraterende Oog Balsem verlicht de symptomen van droge ogen zoals branderigheid, jeuk, irritatie, pijn en een ruw gevoel bij het knipperen. De symptomen van droge ogen als het resultaat van verschillende externe oorzaken, waardoor de normale productie van traanvocht niet voldoende is om de ogen vochtig te houden, kunnen zeer vervelend zijn en hebben onmiddelijke verlichting nodig. Er is geen leeftijdsgebonden gebruik aan de Xailin Night Hydraterende Oog Balsem en ze mag gebruikt worden gedurende zwangerschap en borstvoeding.

Indicatie

De Xailin Night Hydraterende Oog Balsem is een multi-dose bewaarmiddelen vrije, witte, transparante balsem voor de nachtelijke verlichting van droge ogen. De verpakking bevat een tube met 5g van de steriele oogbalsem.

Gebruik van Xailin Night Hydraterende Oog Balsem

Breng een dun lijntje van de Xailin Night Hydraterende Oog Balsem van ongeveer 1 cm aan in ieder oog wanneer nodig, zoals hieronder beschreven. Alvorens een nieuwe tube van de Xailin Night Hydraterende Oog Balsem te openen controleert u best of de veiligheidsring van de dop niet verbroken is. 
1. Verbreek de veiligheidsring
2. Was en droog uw handen alvorens dit product te gebruiken
3. Verwijder de dop van de tube
4. Als u lenzen draagt moet u deze eerst uitnemen alvorens de balsem te gebruiken
5. Til uw hoofd naar achter en kijk omhoog
6. Trek uw onderste ooglid zachtjes naar beneden tot er zich een klein zakje ontstaat tussen uw oogbol en ooglid. 
7. Houd de tube tussen uw duim en middelvinger van de andere hand, draai de tube ondersteboven bij de oog en probeer uw oog niet te raken
8. Knijp voorzichtig een dun lijntje zoals voorgeschreven door uw arts, apotheker of oogarts
9. Knipper enkele keren met uw ogen
10. Indien u uw oog gemist hebt, breng een nieuw lijntje balsem aan
11. Verwijder voorzichtig enige overschot of teveel van de balsem met een tissue
12. Herhaal het proces voor het andere oog indien nodig
13. Sluit uw tube voorzichtig zonder de applicator tip aan te raken met uw ogen of vingers
14. Laat minstens 30 minuten tussen het aanbrengen van deze balsem en enige andere medicatie voor uw ogen.
Indien u onzeker bent over hoe de Xailin Night Hydraterende Oog Balsem te gebruiken dan kan u best uw dokter, apotheker of oogarts contacteren. Vraag zeker om advies indien uw droge ogen blijven aanhouden.

Ingrediënten Xailin Night Hydraterende Oog Balsem

Xailin Night Hydraterende Oog Balsem bevat zachte witte paraffine 57.3% w/w, witte minerale olie 42.5% en lanoline alcohol 0.2% w/w dat een transparante, hydraterende en vocht-vasthoudende film legt op het oog.

Waarschuwing

• Gebruik de tube niet indien de veiligheidsring verbroken is • Gebruik het product niet indien u allergische bent aan lanoline alcoholen of een van de ingrediënten • Niet gebruiken met contact lenzen in uw ogen • Deel uw tube niet met anderen • De balsem kan een licht brandend gevoel veroorzaken en tijdelijk wazig zicht na het aanbrengen, dit is volkomen normaal, maar wacht tot uw zicht weer normaal is alvorens u met de auto rijdt of machines bedient • Niet gebruiken indien het product na vervaldatum is • Bewaar tussen 1 en 25 graden Celcius • Smijt de tube weg na 28 dagen opening • Houd het product uit de buurt van kinderen • Niet inslikken! •
€ 9,25

Laatste reviews en ervaringen met Xailin Night Hydraterende Oog Balsem

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Extra hydratatie voor 's nachts

  Dikke zalf om in het oog aan te brengen. Extra hydratatie voor mijn ogen, die veel te verduren krijgen door veel computer werk en draag reeds meer dan 15 jaar lenzen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Heel goed product voor droge ogen

  Dit product is super goed voor droge en gevoelige ogen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  3/5

  meer verwacht van deze ooggel

  deze ooggel kreeg ik aangeraden voor 's nachts omwille van onvoldoende effect met andere ooggels wegens zeer droge ogen en krasletsels. Op zich wel werkzaam, maar de tube kost veel geld voor een kleine inhoud. Bij opstaan 's morgens zijn er best ook wat resten weg te wrijven. Ik zou nog wat twijfelen om het opnieuw te bestellen... Er zit verschil in ooggels voor 's nachts, maar ik vind deze nu ook niet de top...

  Was deze beoordeling nuttig?

Xailin Night Hydraterende Oog Balsem kopen

Je kan Xailin Night Hydraterende Oog Balsem van het merk Nicox , geproduceerd door SIMOVISION , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Droge Ogen