€ 9,28
€ 8,35
(€ 167,00 / 100 g)
Bespaar 10% (€ 0,93)

Omschrijving van Xailin Night Hydraterende Oog Balsem

De Xailin Night Hydraterende Oog Balsem geeft een sterke verlichtende sensatie tegen droge ogen gedurende de nacht, het vormt een barrière tegen vochtverlies en werkt onmiddelijk. Ideaal voor het slapengaan. De Xailin Night Hydraterende Oog Balsem verlicht de symptomen van droge ogen zoals branderigheid, jeuk, irritatie, pijn en een ruw gevoel bij het knipperen. De symptomen van droge ogen als het resultaat van verschillende externe oorzaken, waardoor de normale productie van traanvocht niet voldoende is om de ogen vochtig te houden, kunnen zeer vervelend zijn en hebben onmiddelijke verlichting nodig. Er is geen leeftijdsgebonden gebruik aan de Xailin Night Hydraterende Oog Balsem en ze mag gebruikt worden gedurende zwangerschap en borstvoeding.

Indicatie

De Xailin Night Hydraterende Oog Balsem is een multi-dose bewaarmiddelen vrije, witte, transparante balsem voor de nachtelijke verlichting van droge ogen. De verpakking bevat een tube met 5g van de steriele oogbalsem.

Gebruik van Xailin Night Hydraterende Oog Balsem

Breng een dun lijntje van de Xailin Night Hydraterende Oog Balsem van ongeveer 1 cm aan in ieder oog wanneer nodig, zoals hieronder beschreven. Alvorens een nieuwe tube van de Xailin Night Hydraterende Oog Balsem te openen controleert u best of de veiligheidsring van de dop niet verbroken is. 
1. Verbreek de veiligheidsring
2. Was en droog uw handen alvorens dit product te gebruiken
3. Verwijder de dop van de tube
4. Als u lenzen draagt moet u deze eerst uitnemen alvorens de balsem te gebruiken
5. Til uw hoofd naar achter en kijk omhoog
6. Trek uw onderste ooglid zachtjes naar beneden tot er zich een klein zakje ontstaat tussen uw oogbol en ooglid. 
7. Houd de tube tussen uw duim en middelvinger van de andere hand, draai de tube ondersteboven bij de oog en probeer uw oog niet te raken
8. Knijp voorzichtig een dun lijntje zoals voorgeschreven door uw arts, apotheker of oogarts
9. Knipper enkele keren met uw ogen
10. Indien u uw oog gemist hebt, breng een nieuw lijntje balsem aan
11. Verwijder voorzichtig enige overschot of teveel van de balsem met een tissue
12. Herhaal het proces voor het andere oog indien nodig
13. Sluit uw tube voorzichtig zonder de applicator tip aan te raken met uw ogen of vingers
14. Laat minstens 30 minuten tussen het aanbrengen van deze balsem en enige andere medicatie voor uw ogen.
Indien u onzeker bent over hoe de Xailin Night Hydraterende Oog Balsem te gebruiken dan kan u best uw dokter, apotheker of oogarts contacteren. Vraag zeker om advies indien uw droge ogen blijven aanhouden.

Ingrediënten Xailin Night Hydraterende Oog Balsem

Xailin Night Hydraterende Oog Balsem bevat zachte witte paraffine 57.3% w/w, witte minerale olie 42.5% en lanoline alcohol 0.2% w/w dat een transparante, hydraterende en vocht-vasthoudende film legt op het oog.

Waarschuwing

• Gebruik de tube niet indien de veiligheidsring verbroken is • Gebruik het product niet indien u allergische bent aan lanoline alcoholen of een van de ingrediënten • Niet gebruiken met contact lenzen in uw ogen • Deel uw tube niet met anderen • De balsem kan een licht brandend gevoel veroorzaken en tijdelijk wazig zicht na het aanbrengen, dit is volkomen normaal, maar wacht tot uw zicht weer normaal is alvorens u met de auto rijdt of machines bedient • Niet gebruiken indien het product na vervaldatum is • Bewaar tussen 1 en 25 graden Celcius • Smijt de tube weg na 28 dagen opening • Houd het product uit de buurt van kinderen • Niet inslikken! •
€ 9,28
€ 8,35
(€ 167,00 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Xailin Night Hydraterende Oog Balsem

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  een zolder voor een oogzalf is een vergrootglas nodig om de gebruiksaanwijzing te lezen!!!!!!!!! papierbesparing voor het laboratorium om voldoende marge te hebben!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Fijne oogzalf als je erg veel last hebt van droge ogen en oogdruppels onvoldoende werken. Door de tube makkelijk in het oog te brengen. Wel waterproof mascara gebruiken, want anders loopt deze snel uit.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  Houdt de huid onder de ogen zeer soepel, dit terwijl ik andere zalfjes niet kan verdragen. Dit zalfje zorgt niet voor irritaties zoals andere zalfjes in het verleden vaak wel deden.

  Was deze beoordeling nuttig?

Xailin Night Hydraterende Oog Balsem kopen

Je kan Xailin Night Hydraterende Oog Balsem van het merk Nicox, geproduceerd door SIMOVISION , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Droge Ogen