€ 6,57
€ 5,65
Bespaar 14% (€ 0,92)

Omschrijving van Nilodor

Nilodor is een wetenschappelijk ontwikkeld ruimtedeodorant: het is géén maskerend parfum en verdoofd de reukzintuigen niet. Het concentraat neutraliseert snel en effectief.

Nilodor is de eerste universele deodorant, werkt langdurig en is economisch in gebruik.

Nilodor bevat géén giftige stoffen.

Gebruik van Nilodor

Houdt de flacon vast, één lichte tik met de wijsvinger doseert één druppel, voldoende om alle onaangename geuren in een vertrek te verdrijven. Voorkom overdosering.

Nilodor werkt het snelst indien gedeponeerd op een plaats waar de lucht snel circuleert (bijv. vensterbank, drempels, verwarming, etc.).

Nilodor 1 x daags één druppel voor ziekenkamers, laboratoria, toiletten, sectiekamers, A.P.-zakjes, luiermand etc.

€ 6,57
€ 5,65

Laatste reviews en ervaringen met Nilodor

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  In het begin een sterk ruikende, kruidige, aparte geur maar werkt fantastisch! 1 a 2 druppels op een watje om de kookluchtjes uit mijn huis te verwijderen. een druppel op een watje om de stank van de auto airco te verwijderen. 1 druppel op de stofzuiger zak en stofzuigen is een stuk prettiger, geurtjes van de hond ( natte hond, overgeven)in huis verdwijnen! Bijzonder bij met dit wondermiddeltje!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Het is een goed product. Je ruikt het meteen zodra je dopje eraf haalt. Prima ook tegen hondengeuren. Alleen het druppelen is wat lastig, dus wellicht beter de spray kopen

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Verbluffend product. Kreeg deze tip via een zeilersforum ter bestrijding van muffe bootluchtjes. Het werkt heel goed, maar houd je aan de voorgeschreven dosis.

  Was deze beoordeling nuttig?

Nilodor kopen

Je kan Nilodor van het merk International Medical, geproduceerd door INTERNATIONAL MEDICAL PRODUCTS , bestellen in Nederland bij FARMALINE