€ 6,57
€ 5,32
Bespaar 19% (€ 1,25)
Promotie -19% korting geldig t.e.m. 31/01/2019

Omschrijving van Nilodor

Nilodor is een wetenschappelijk ontwikkeld ruimtedeodorant: het is géén maskerend parfum en verdoofd de reukzintuigen niet. Het concentraat neutraliseert snel en effectief.

Nilodor is de eerste universele deodorant, werkt langdurig en is economisch in gebruik.

Nilodor bevat géén giftige stoffen.

Gebruik van Nilodor

Houdt de flacon vast, één lichte tik met de wijsvinger doseert één druppel, voldoende om alle onaangename geuren in een vertrek te verdrijven. Voorkom overdosering.

Nilodor werkt het snelst indien gedeponeerd op een plaats waar de lucht snel circuleert (bijv. vensterbank, drempels, verwarming, etc.).

Nilodor 1 x daags één druppel voor ziekenkamers, laboratoria, toiletten, sectiekamers, A.P.-zakjes, luiermand etc.

€ 6,57
€ 5,32

Laatste reviews en ervaringen met Nilodor

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  In het begin een sterk ruikende, kruidige, aparte geur maar werkt fantastisch! 1 a 2 druppels op een watje om de kookluchtjes uit mijn huis te verwijderen. een druppel op een watje om de stank van de auto airco te verwijderen. 1 druppel op de stofzuiger zak en stofzuigen is een stuk prettiger, geurtjes van de hond ( natte hond, overgeven)in huis verdwijnen! Bijzonder bij met dit wondermiddeltje!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is een goed product. Je ruikt het meteen zodra je dopje eraf haalt. Prima ook tegen hondengeuren. Alleen het druppelen is wat lastig, dus wellicht beter de spray kopen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Verbluffend product. Kreeg deze tip via een zeilersforum ter bestrijding van muffe bootluchtjes. Het werkt heel goed, maar houd je aan de voorgeschreven dosis.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kan niet meer zonder Heerlijke geur laat die na 1 drupoel in de emmer is meer dan genoeg Ik doevook een drupoel in elke kattebak Elke keer als ik ververs 1 nadeel mag in grotere flesjes verkrijgbaar zijn
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  goed prodct tegen onaangename geurtjes alleen per druppel lukt niet goed. goed te gebruiken bij incontinentie en bij condoom catheter ook de spray bevalt goed
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De ontvangen druppels voldoen wat effect betreft volledig aan de verwachtingen! De dosering per druppel zoals aanbevolen echter niet. Het voorzichtig omdraaien van het flesje, zoals in de bijlage vermeld, resulteert meestal in 2 of meerdere druppels waardoor de geur gaat overheersen. Dit wordt voorkomen door meteen de overige druppels te verwijderen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed spul.Deze heb ik voor een vriendin besteld voor de kattenbakken. Zelfs ken ik dit spul dat wordt gebruikt bij ons in het verpleeghuis om nare urine geuren weg te halen. En omdat ik zelf de geur aangenaam ervaar, terwijl andere collega's er anders over denken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ben zeker zeer tevreden over dit product. Zal dit product beslist blijven gebruiken. Dit product is tot nu toe het beste wat ik ben tegengekomen.Meer kan ik niet zeggen hierover.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het een prima product. Daar mijn kat vrij oud is . Gebeurt hem soms een ongelukje de geur is zo weg. Zelfs bezoek zonder dieren ruikt niets meer .Grt marijke
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product.. maskeert vieze geurtjes.. ik heb het gebruikt in een container die erg stonk en het werkte perfect.. na 2 uur rook je al duidelijk verschil.. en alleen wel met een dubbele dosering mar het werkte perfect
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Druppels werken goed, geurtjes zijn snel verdwenen en je hebt er maar erg weinig van nodig. Wel vind ik dat je erg op moet letten als je een druppel wilt laten vallen omdat er snel meerdere achter elkaar vallen. Dan is de geur echt veel te sterk.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een zeer doeltreffend middel voor het verjagen van onaangenaam kook luchten,toilet geuren.Nilodor is eenvoudig en economisch in gebruik.Ik kan het iedereen aanraden die een frisse omgeving waardeerd.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit produkt werkt uitstekend en met slechts enkele druppeltjes,het neutraliseert verfgeur, tabaksgeur,kortom alle geuren. drie a vier druppeltjes op een schoteltje en na één nacht was alle tabaksgeur weg uit de auto. Goed spul en niet te duur.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Erg goed produkt,makkelijk in gebruik.Je moet alleen opletten dat je niet teveel druppels gebruikt,want dan is het erg sterk.Alle penetrante luchten,zoals vocht en baklucht verdwijnen zeer spoedig.Ook luchtjes van mensen verwijnt snel.

Nilodor kopen

Je kan Nilodor van het merk International Medical, geproduceerd door INTERNATIONAL MEDICAL PRODUCTS , bestellen in Nederland bij FARMALINE