De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Borstvoeding is de beste voeding voor uw baby aangezien deze de nodige voedingswaarden voor baby's bevat en antilichamen bevat die hun tegen ziektes beschermen. Als u een melkpoeder wilt gebruiken, gelieve de gebruiksvoorschriften nauwgezet te volgen. Een foutieve voorbereiding of incorrect gebruik kan de gezondheid van uw baby schaden. We raden u dus aan om professioneel advies te vragen bij een dokter, diëtist of apotheker vooraleer u naar een alternatieve voeding overschakelt.

Omschrijving van Nutrilon Lactosevrij Poeder

Krampen, kolieken en winderigheid worden vaak veroorzaakt door lactose-intolerantie. Deze verteringsongemakken zijn het gevolg van de onrijpheid van het verteringsstelsel van uw baby. Nutrilon Lactosevrij is geschikt voor lactose-intolerantie, ook in geval van diarree. Nutrilon Lactosevrij bevat daarenboven ook LCP's (omega 3 en 6) en nucleotiden die een rol spelen bij de ontwikkeling van het immuunsysteem. LCP's en nucleotiden zijn ook in moedermelk aanwezig.

Indicatie

• Kolieken
• Winderigheid
• Post gastro-enteritis

Waarschuwing

De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Nestlé staat hier volledig achter en ondersteunt ook het advies om na zes maanden door te gaan met borstvoeding, naast de introductie van andere voeding volgens advies van de kinderarts.
 
€ 22,84

Laatste reviews en ervaringen met Nutrilon Lactosevrij Poeder

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Bon produit

  Bon produit pour les bébés allergiques au lait de vache. Recommandé par notre pédiatre.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Lait bébé

  Ma fille de 9 mois ne supporte pas bien ces laits ni yaourt elle régurgitait depuis que je suis passer au sans lactose plus de soucis. Ces donc un excellent produit pour les bébés un peu plus fragile

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  goed product

  Product wordt steeds snel geleverd en in goede staat. Melk helpt bij lactose intollerenatie en is naar prijs toe goedkoper dan andere anti allergene melken.

  Was deze beoordeling nuttig?

Nutrilon Lactosevrij Poeder kopen

Je kan Nutrilon Lactosevrij Poeder van het merk Nutrilon , geproduceerd door NUTRICIA EARLY LIFE NUTRITION , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Mama & Baby of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 0 - 6 maanden
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 6 - 12 Maanden
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 0 - 6 maanden > Melk bij koemelkallergie
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding > Lactosevrij