€ 22,53
De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Borstvoeding is de beste voeding voor uw baby aangezien deze de nodige voedingswaarden voor baby's bevat en antilichamen bevat die hun tegen ziektes beschermen. Als u een melkpoeder wilt gebruiken, gelieve de gebruiksvoorschriften nauwgezet te volgen. Een foutieve voorbereiding of incorrect gebruik kan de gezondheid van uw baby schaden. We raden u dus aan om professioneel advies te vragen bij een dokter, diëtist of apotheker vooraleer u naar een alternatieve voeding overschakelt.

Omschrijving van Nutrilon Omneo 1 Zuigelingenvoeding Poeder

Nutrilon Omneo 1 is een dieetvoeding voor medisch gebruik voor de behandeling van verteringsproblemen  (constipatie, harde stoelgang, krampjes) en is geschikt voor zuigelingen van 0 tot 6 maanden.

Nutrilon Omneo 1 is niet geschikt voor zuigelingen die een allergie ontwikkeld hebben.

Nutrilon Omneo 1 bevat "Immunofortis", een unieke mix van prebiotische vezels die zorgt voor een optimale darmflora en zo de weerstand versterkt van de zuigeling. Daarnaast bevat Nutrilon Omneo 1 ook essentiële vitaminen, mineralen en Omega 3en 6.

Indicatie

Dieetvoeding bij krampen, kolieken, moeizame ontlasting of constipatie.

Nutrilon® Omneo 1 is een voeding voor medisch gebruik. Geschikt als enige voedingsbron vanaf de geboorte indien geen borstvoeding gegeven wordt of in combinatie met borstvoeding. Gebruik Nutrilon® Omneo 1 alleen onder medisch toezicht. Nutrilon® Omneo 1 is een dikkere voeding. Pas de speen hierop aan, indien nodig. Borstvoeding is de beste voeding voor je baby.

Ingrediënten Nutrilon Omneo 1 Zuigelingenvoeding Poeder

Nutrilon® Omneo 1 bevat onze unieke mix van ingrediënten:

- ß-palmitaat

- GOS/FOS vezels

- Partieel hydrolysaat (pHP)

Voeding voor medisch gebruik

Waarschuwing

De veiligheidslabels worden in ons magazijn voorzien om te voorkomen dat de zegel van dit product breekt tijdens het vervoer, d.w.z. deze dozen werden niet geopend in het magazijn, er werd enkel een veiligheidszegel aangebracht op de plaats van het origineel zegel. 

€ 22,53

Laatste reviews en ervaringen met Nutrilon Omneo 1 Zuigelingenvoeding Poeder

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Parfait

  Réception rapide et moins cher qu’en pharmacie.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Super

  Livraison parfait en tous cas, dans les temps.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Goed alternatief voor gewone Nutrilon

  Goed alternatief voor de gewone Nutrilon. Mijn baby voelt zich duidelijk beter. Minder krampjes en opgeblazen gevoel. We zijn tevreden met deze vorm. De baby vindt het ook een lekkere smaak. De melk mag wel niet lang staan want ze wordt snel dikker.

  Was deze beoordeling nuttig?

Nutrilon Omneo 1 Zuigelingenvoeding Poeder kopen

Je kan Nutrilon Omneo 1 Zuigelingenvoeding Poeder van het merk Nutrilon , geproduceerd door NUTRICIA EARLY LIFE NUTRITION , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Mama & Baby of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 0 - 6 maanden
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 6 - 12 Maanden > Melk bij moeilijke vertering
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 0 - 6 maanden > Melk bij moeilijke vertering