De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Borstvoeding is de beste voeding voor uw baby aangezien deze de nodige voedingswaarden voor baby's bevat en antilichamen bevat die hun tegen ziektes beschermen. Als u een melkpoeder wilt gebruiken, gelieve de gebruiksvoorschriften nauwgezet te volgen. Een foutieve voorbereiding of incorrect gebruik kan de gezondheid van uw baby schaden. We raden u dus aan om professioneel advies te vragen bij een dokter, diëtist of apotheker vooraleer u naar een alternatieve voeding overschakelt.

Omschrijving van Nutrilon Omneo 2 Opvolgmelk met Pronutra Poeder (vanaf 6 Maanden)

Omdat veel zuigelingen de eerste maanden last hebben van deze kwaaltjes werd Nutrilon Omneo speciaal ontwikkeld voor een betere spijsvertering en vlottere ontlasting.
 
Er zijn drie typische babykwaaltjes waar baby’s last van kunnen hebben: krampjes, een moeizame ontlasting en een lichte regurgitatie. Niets ernstigs, maar vooral lastig voor je baby en jezelf. Die kwaaltjes worden veroorzaakt door het feit dat het maagdarmkanaal van je kindje bij de geboorte nog niet helemaal volgroeid is. Nutrilon Omneo helpt deze spijsverteringsprobleempjes onder controle te houden voorkomen en draagt op die manier bij tot de rust van je baby en jijzelf. De aangepaste formule en de dikkere textuur maken dat je baby trager drinkt, dat zijn spijsvertering vlotter verloopt en dat de samenstelling van zijn ontlasting verbetert.
 
Rustig drinken is een belangrijke voorwaarde om regurgitatie onder controle te houden en de spijsvertering te vergemakkelijken. De speciale samenstelling van Nutrilon Omneo zorgt voor een wat dikkere textuur waardoor je baby vanzelf rustiger drinkt en de voeding minder gemakkelijk terug omhoog komt. Zo krijgt je baby ook minder lucht binnen en verminderen de krampjes. Dat is wetenschappelijk bewezen!
 
Vraag je arts of de overschakeling op Nutrilon Omneo dieetvoeding een goede oplossing is voor je kind. Als je baby veel last heeft van regurgitatie dan is Nutrilon A.R. wellicht beter geschikt. Nutrilon Omneo 2 is een dieetvoeding voor medisch gebruik. Gebruiken op advies van een gezondheidsexpert.

Voordelen / eigenschappen
De unieke en bewezen effectieve oplossing bij krampjes
Zorgt voor een zachtere ontlasting bij kinderen met obstipatie
Bevat een unieke combinatie van ingrediënten:
~ Verlaagd lactosegehalte
~ Zetmeel
~ Partieel eiwithydrolysaat
~ ß-palmitaat
~ Een gepatenteerde mix van prebiotische vezels GOS:lcFOS 9:1
~ LCP’s (DHA en AA)
Ter ondersteuning van de hersenontwikkeling
Bevat nucleotiden
Goede hoeveelheid en verhouding linolzuur/α-linoleenzuur
Ontlasting kan veranderen qua kleur (groen) of consistentie (dunner) bij gebruik van een eiwithydrolysaat

Indicatie

Dieetvoeding bij constipatie, harde stoelgang en krampjes. Dieetvoeding voor medisch gebruik.

Gebruik van Nutrilon Omneo 2 Opvolgmelk met Pronutra Poeder (vanaf 6 Maanden)

Een flesje Nutrilon opvolgmelk maken is heel eenvoudig. Met de handige verpakking van onze opvolgmelk kun je zelfs met één hand een flesje bereiden. Je kan dus met je kindje op je arm het flesje bereiden. Hieronder staat hoe je een flesje moet maken, maar ook op onze verpakkingen staat hoe het moet.
- Was je handen en zorg dat de fles en de speen goed schoon zijn.
- Laat gekookt water afkoelen tot handwarme temperatuur (ongeveer 37 graden Celsius) en schenk de benodigde hoeveelheid water in de fles.
- Haal het schepje losjes door het poeder en strijk het teveel af aan het handige afstrijkrandje.
- Voeg het voorgeschreven aantal maatschepjes voeding toe aan het water.
- Draai de dop op de fles en schud tot het poeder is opgelost (ongeveer dertig seconden).
- Controleer de temperatuur van de babymelk door een druppeltje aan de binnenkant van je pols te doen.
- Berg het schepje droog op aan de binnenkant van het deksel.
- Zit er na het voeden nog een restje in de fles? Bewaar dit dan niet, maar gooi het meteen weg. 

Ingrediënten Nutrilon Omneo 2 Opvolgmelk met Pronutra Poeder (vanaf 6 Maanden)

Download de Farmaline bijsluiter voor een volledig overzicht van de nutritionele waarden.

GEHYDROLYSEERD WEI-EIWIT CONCENTRAAT (MELK), GLUCOSESIROOP, PLANTAARDIGE OLIËN (KOOLZAADOLIE, KOKOSOLIE, ZONNEBLOEMOLIE), ZETMEEL, GALACTO-OLIGOSACHARIDE (MELK), LACTOSE (MELK), FRUCTOOLIGOSACHARIDE, KALIUMDIWATERSTOFFOSFAAT, TRICALCIUMFOSFAAT, CALCIUMCHLORIDE, NATRIUMCHLORIDE, VISOLIE, MAGNESIUMWATERSTOFFOSFAAT, L-TYROSINE, CHOLINECHLORIDE, L-ASCORBINEZUUR, TAURINE, NATRIUM-L-ASCORBAAT, IJZERSULFAAT, DL-Α-TOCOFERYLACETAAT, INOSITOL, ZINKSULFAAT, URIDINE 5’-MONO-FOSFAAT NATRIUM ZOUT, CYTIDINE 5’-MONOFOSFAAT, ADENOSINE 5’-MONOFOSFAAT, INOSINE 5’-MONOFOSFAAT NATRIUM ZOUT, L-CARNITINE, NICOTINAMIDE, GUANOSINE 5’-MONOFOSFAAT NATRIUM ZOUT, CALCIUM D-PANTOTHENAAT, SOJALECITHINE, D-BIOTINE, CHOLECALCIFEROL, KOPERSULFAAT, PTEROYLMONOGLUTAMINEZUUR, RETINYLACETAAT, RETINYLPALMITAAT, DL-Α-TOCOFEROL, FYTOMENADION, RIBOFLAVINE, THIAMINEHYDROCHLORIDE, PYRIDOXINEHYDROCHLORIDE, KALIUMJODIDE, MANGAANSULFAAT, NATRIUMSELENIET.

Waarschuwing

De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Nestlé staat hier volledig achter en ondersteunt ook het advies om na zes maanden door te gaan met borstvoeding, naast de introductie van andere voeding volgens advies van de kinderarts.

De veiligheidslabels worden in ons magazijn voorzien om te voorkomen dat de zegel van dit product breekt tijdens het vervoer, d.w.z. deze dozen werden niet geopend in het magazijn, er werd enkel een veiligheidszegel aangebracht op de plaats van het origineel zegel.
€ 22,58

Laatste reviews en ervaringen met Nutrilon Omneo 2 Opvolgmelk met Pronutra Poeder (vanaf 6 Maanden)

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Omneo 2

  Na 6 verschillende pappen te hebben geprobeerd, eindelijk bij deze terecht gekomen en gedaan met de krampen en obstipatie! Had de pediater dit maar sneller voorgesteld .... wat een verademing!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Opvolgmelk

  Wij zijn heel tevreden over dit product. Ons zoontje is dol op zijn melk. Hij heeft nooit last van krampjes of andere darmprobleempjes. Wij zullen nooit meer veranderen. Eindelijk een melk gevonden waar hij goed mee is! Een aanrader voor elke baby en een goeie opvolger voor borstvoeding.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  oké

  Deze melk werd mij aanbevolen als kunstmelk bij gemengde voeding omdat mijn baby last had van koliek en constipatie. Het is moeilijk in te schatten of het de melk of de evolutie ervan is die hem beter maakt, maar ik heb er geen klachten over. Het ruikt/smaakt niet zo erg als sommige andere en is dikker.

  Was deze beoordeling nuttig?

Nutrilon Omneo 2 Opvolgmelk met Pronutra Poeder (vanaf 6 Maanden) kopen

Je kan Nutrilon Omneo 2 Opvolgmelk met Pronutra Poeder (vanaf 6 Maanden) van het merk Nutrilon , geproduceerd door NUTRICIA EARLY LIFE NUTRITION , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Mama & Baby of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 6 - 12 Maanden
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 6 - 12 Maanden > Melk bij moeilijke vertering