€ 52,31
€ 47,08
Bespaar 10% (€ 5,23)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Nutriphyt Riovida Neuro

Riovida Neuro is een B-complex verrijkt met glutathion, ter ondersteuning van het behoud van het normaal verloop van tal van metabolisatieprocessen, zoals het normaal homocysteïne metabolisme en het normaal hormonaal metabolisme. Reaagt tevens bij tot het normale neurale en cerebrale gezondheid.

Indicatie

B-complex verrijkt met glutathion

Gebruik van Nutriphyt Riovida Neuro

1 tablet per dag. Niet kauwen.

Ingrediënten Nutriphyt Riovida Neuro

Actieve ingrediënten:
Vit. E: 30mg, Vit. B3: 20mg, Ger. Glutathion: 20mg, L-Cysteïne: 10mg, Vit. N6: 6mg, Vit. B1: 4,2mg, Fosfaticlylcholine: 4mg, Vit. B2: 3,5mg, Anthocyanen: 2mg, Foliumzuur: 250µg, Vit. B12: 3µg

Niet actieve ingrediënten:
Vulstoffen: Hydroxypropylcellulose, microkristallijne cellulose.
Antiklontermiddel: magnesiumstearaat, siliciumdioxide 


Waarschuwing

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde voeding dienen.
Buiten bereik van kinderen bewaren.
Fris en droog bewaren.
€ 52,31
€ 47,08

Laatste reviews en ervaringen met Nutriphyt riovida neuro

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  goed om te recupereren, een echte aanrader bij vermoeidheid en energieverlies. ik kan het aanraden aan iedereen. ook de snelle levering is een groot pluspunt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem deze tabletten om mijn zenuwen te versterken en minder stressgevoelig te zijn. Het geeft me ook een rustiger gevoel en maak in met minder druk in iets.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dit product geeft u een perzikachtig gevoel. Persoonlijk neem ik elke ochtend een tablet mee. Hij geeft me de kracht die ik nodig heb om de kou van de winter het hoofd te bieden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Draagt in brede zin bij tot het herstel van "beschadigde" zenuwen, bijv. bij hernia's waar de zenuw een tijdlang gekneld zit (of zat). Vermindert uitstralingspijnen. Werkt nog beter in combinatie met een magnesium preparaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit neem al een tijdje maar het is de eerste keer dat het bij jullie bestel .Ook dit heeft de dokter voor geschreven om mijn gezondheid weer op het goede spoor te krijgen na de chemo kuur.( wat ik wel jammer vond was dat de sluiting van het doosje verwijdert was, het doosje was open)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Riovida Neuro werd me voorgeschreven door holistisch arts . Sinds ik Riovida inneem - in combinatie met andere natuurmiddelen - stel ik vast dat ik weer stilaan 'n kleine kern van energie voel na 'n lange tijd van chronische vermoeidheid . Ik raad aan dit enkel in te nemen op dokters' voorschrift !
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Had steeds last van een opgejaagd en zenuwachtig gevoel. elke morgen 1 tabletje en de kalmte keert terug. vooral belangrijk dat dit product geen bijwerkingen heeft en niet verslavend werkt, volledig plantaardig. Niet goedkoop maar wel heel doeltreffend.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik met riovida neuro gestart ben, voel ik me een heel ander mens.Van tevoren zat ik aan de anti depresieva en morfine achtige pijnstillers.Dit is nu een jaar geleden,en sindsdien heb ik maar heel weing last meer van depressies of depressieve gedachten,als ik een dag iets minder ben, is dit ook zo weer voorbij.Daarbij heb ik ook gewoon veel meer energie,ik hou het bij riovida

Nutriphyt Riovida Neuro kopen

Je kan Nutriphyt Riovida Neuro van het merk Nutriphyt, geproduceerd door BIOAMOLES , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Gemoed
Welzijn & Gezondheid > Welzijn