€ 20,52
€ 18,47
Bespaar 10% (€ 2,05)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Nutrisan L-Theanine

Waarom kiezen voor L-Theanine?
 • Bevat enkel de natuurlijke L- vorm van theanine uit groene thee
 • Gepatenteerde, zuivere vorm van L-theanine (Suntheanine®)
 • Suntheanine® is met een gerust gevoel te gebruiken
 • Beproefde kwaliteit

Indicatie

L-theanine of γ-glutamylethylamide is een uniek aminozuur dat niet wordt ingebouwd in eiwitten, het is bijna uitsluitend terug te vinden in de theeplant.
 
L-theanine is een aminozuur dat voorkomt in groene thee. Het product L-Theanine bevat Suntheanine® van het Japanse bedrijf Taiyo International. Suntheanine®, L-theanine van farmaceutische kwaliteit, bezit de allerhoogste kwaliteit en zuiverheid met een ongeziene biobeschikbaarheid.
 
Het preparaat L-Theanine bevat alleen de L-vorm van theanine en niet de D-vorm (heeft op biochemisch gebied geen enkele waarde) die te vinden is in goedkope imitaties.

Gebruik van Nutrisan L-Theanine

1 tot 2 capsules, 2 tot 3 x per dag.

Ingrediënten Nutrisan L-Theanine

Ingrediënten per capsule
L-theanine*100 mg
*bevat uitsluitend Suntheanine® (L-theanine van de allerhoogste kwaliteit) van het Japanse bedrijf Taiyo International.

Bijwerkingen van Nutrisan L-Theanine

Neveneffecten: geen bekend – Interacties: geen bekend
Nutrisan L-Theanine 60 capsules
€ 20,52
€ 18,47
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Nutrisan l-theanine

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  samen met koffie geeft het een echt merkbare boost: een helder hoofd zonder de vervelende bijverschijnselen die je van te veel koffie kan hebben; ook de slaap wordt er niet door verstoord
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super product! Werkt écht! Doet wat het belooft! Aanrader! Al meermaals via Farmaline bestellingen geplaatst, snelle service! Tevreden klant! Voordelige prijs!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend product. Dit voedingssupplement van groene thee bevordert een meer serene en herstellende slaap zonder ongemak te veroorzaken bij het ontwaken.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik heb eigenlijk minder parasitaire gedachten en herkauwingen sinds ik begonnen ben met het innemen van L-Theanine. Jammer dat de prijs zo hoog is
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ben dit gaan gebruiken omdat ik veel last had van piekeren. Mijn hoofd lijkt nu veel minder vol te zitten en ik maak me minder druk om allerlei zaken, die normaal maar door mn hoofd bleven spoken.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Om een stressvolle periode te overbruggen kocht ik dit supplement. Nam er een aantal dagen 2 capsules van per dag ('s morgens), merkte niet echt dat ik er rustiger van werd. Ik vraag me af of het verschil zou uitmaken als ik er het dubbele van zou innemen, maar dan wordt het best wel duur om een langere periode te gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik raad L-Theanine zeer hard aan. Zonder koffie kan ik me gewoonweg niet concentreren, het probleem is dat ik dan een slecht gevoel heb en ik ben dan wat duizelig. 200mg l-theanine heb ik het slechte gevoel niet meer. Raad het aan bij de koffiegebruikers :)
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik het nog niet zo lang, maar merk wel verschil. Ik gebruikte vroeger theanine van een ander merk, maar heb de indruk dat deze toch beter werkt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer tevreden over dit middel, werkt zeer goed tegen een stressgevoel, ook al gebruik ik maar één capsule per dag bij de avondmaaltijd : ik ben zeker van plan het produkt te blijven bestellen en gebruiken, het bevat ook geen overbodige stoffen en dat is voor mij ook erg belangrijk!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Nutrisan L-Theanine is een geweldig product. Een eiwit dat rust geeft , het verbeterd de levenskwaliteit .Voor mij is het een verademing .Vrij snel voelbaar .Een indrukwekkend product van Nutrisan .
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een goed product. Ik heb ze in het verleden met behoorlijke resultaten en ik verwacht weer hetzelfde. Ik denk dat ze zijn een tikkeltje beetje te duur hoor.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  het produkt L-Theanine van de firma Nutrisan vind ik heel effectief, heet heeft geen bijwerkingen en is niet verslavend, het is te gebruiken op momenten dat het even stormachtig in het leven kan zijn en is pas op die momenten ondersteunend. Wat een zegen van de natuur!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  In plaats van liters groene thee te drinken ben ik gestart met deze pillen. Ik heb het gevoel dat ik me beter kan concentreren, vooral in de namiddag. Ik heb ook een beter humeur.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ben zeer tevreden van dit product. Werd vroeger regelmatig wakker tijdens de nacht. Met 1 tabletje voor het slapen gaan word ik niet meer wakker en slaap rustig.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een superproduct voor studerende jeugd. 2x 2 à 3 per dag en ze concentreren zich beter, zijn relaxed en goed gehumeurd in de blok en dat alles tegen een redelijke prijs...
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Eén van de weinige supplementen die Suntheanine bevatten. Nutrisan is een goed en betrouwbaar merk, alleen jammer dat ze magnesiumstereaat als vulmiddel blijven gebruiken.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Gedurende enkele maanden gebruik ik dit voedingssupplement en ben er heel tevreden over. Het geeft een ontspannend gevoel. Aanrader voor iedereen die gestresseerd door het leven gaat!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Nutrisan L-Theanine is iets dat ik gebruik voor een gezonde nachtrust.Het gebeurt als ik dit supplement niet neem dat ik enkele malen per nacht wakker kom.Echt een aanrader!

Nutrisan L-Theanine kopen

Je kan Nutrisan L-Theanine van het merk Nutrisan, geproduceerd door NUTRISAN , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Detox
Afslanken > Vetverbranders