€ 19,39
€ 15,71
Bespaar 19% (€ 3,68)
Promotie 19% korting

Omschrijving van Nutrisan Nutrimagnesium

Magnesium is betrokken bij de celdeling, een normale eiwitsynthese, de energiestofwisseling en de normale werking van het zenuwstelsel en spieren. Magnesium draagt bij tot de elektrolytenbalans en de instandhouding van normale botten en tanden, het normaal psychologisch functioneren en een vermindering van vermoeidheid en moeheid.
 
De biologische beschikbaarheid van organische magnesiumvormen (zoals in NutriMagnesium) is beter dan die van anorganische (bijv. magnesiumoxide). De glycerofosfaatvorm is vetoplosbaar en de bisglycinaatvorm kan deels intact worden opgenomen (zonder inwerking van verteringsenzymen).

Indicatie

Goed opneembare organische vormen van magnesium
100% biologisch geteelde alfalfa en brandnetel leveren synergetische cofactoren, enzymen en andere fytonutriënten
Alfalfa en brandnetel zijn “vers” gevriesdroogd, voor het behoud van de enzymactiviteit
Het poeder van de alfalfa en de brandnetel is grondig microbiologisch getest
FruitOx Blend (fruitmix) levert extra synergie

Gebruik van Nutrisan Nutrimagnesium

3×1 tablet per dag, bij voorkeur bij de maaltijden.
 
Eventuele bijwerkingen: voor zover bekend veroorzaakt dit middel in de aangegeven dosering geen bijwerkingen. Respecteer een tussenperiode van 3 uur tussen gebruik van dit middel en de inname van penicilline, fluorochinolonen en lymecycline (antibiotica).

Ingrediënten Nutrisan Nutrimagnesium

1 tablet bevat: magnesium (citraat, malaat, bisglycinaat en glycerofosfaat) 150 mg (40% ADH), alfalfa (Medicago sativa) (vers gevriesdroogd) blad 100 mg, brandnetel (Urtica dioica) (vers gevriesdroogd) blad 50 mg, FruitOx blend - bessenmix (vers gevriesdroogd) (blauwe bosbes, zwarte bes, druif, granaatappel, zure kers, vlierbes, veenbes, framboos) 16 mg.


Waarschuwing

Voor zover bekend veroorzaakt dit middel in de aangegeven dosering geen bijwerkingen. Respecteer een tussenperiode van 3 uur tussen gebruik van dit middel en de inname van penicilline, fluorochinolonen en lymecycline (antibiotica).
€ 19,39
€ 15,71

Laatste reviews en ervaringen met Nutrisan Nutrimagnesium

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5
  2 van 2 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Bijna voldoende

  Als fibromyalgie patiënt heb ik een chronisch gebrek aan magnesium. Dankzij de Nutrisan magnesiumtabletten haal ik toch een aanneembare score. Bovendien zijn dit de meest zuivere magnesiumtabletten!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Dit werkt echt

  Ik neem nu al meer dan een jaar deze tabletten en voel me eindelijk niet meer moe. Ik heb sinds ik me kan herinneren steeds meer dan 10 uur slaap nodig gehad en voelde me soms nog moe. Op aanraden na bloedcontrole van een specialist nam ik deze pillen smaken met nog andere supplementen en voel me stukken beter.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Kwaliteitsvolle magnesium

  Eindelijk een goed te verdragen en heel goed opneembaar supplement van magnesium. Werkt goed tegen krampen in benen en ik voel me zelfs algemeen fitter. Zelfs men nachtrust is verbetert. Aanrader!

  Was deze beoordeling nuttig?

Nutrisan Nutrimagnesium kopen

Je kan Nutrisan Nutrimagnesium van het merk Nutrisan , geproduceerd door NUTRISAN , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium