De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Borstvoeding is de beste voeding voor uw baby aangezien deze de nodige voedingswaarden voor baby's bevat en antilichamen bevat die hun tegen ziektes beschermen. Als u een melkpoeder wilt gebruiken, gelieve de gebruiksvoorschriften nauwgezet te volgen. Een foutieve voorbereiding of incorrect gebruik kan de gezondheid van uw baby schaden. We raden u dus aan om professioneel advies te vragen bij een dokter, diëtist of apotheker vooraleer u naar een alternatieve voeding overschakelt.

Omschrijving van Nutrilon Nutriton Poeder

Nutriton is een poeder ter verdikking van voeding die voornamelijk uit johannesbroodpitmeel bestaat. Dit natuurlijk verdikkingsmiddel maakt vloeibaar voedsel dikker en wordt niet door de spijsvertering afgebroken, in tegenstelling tot zetmeel. Hierdoor blijft Nutriton makkelijker in de maag zodanig dat je baby minder alst heeft van regurgitatie. Nutriton is gluten-, lactose- en koemelkeiwitvrij.

Indicatie

Dieetvoeding bij regurgitatieOm toe te voegen aan borst- of flesvoeding

Nutrilon® Nutriton is een voeding voor medisch gebruik, geschikt als toevoeging aan borstvoeding of flesvoeding, of andere dieetvoedingen vanaf de geboorte, bij regurgitatie. Niet geschikt als enige voedingsbron. Nutrilon® Nutriton is niet geschikt voor te vroeg geboren baby's en/of baby's met een te laag geboortegewicht. Gebruik Nutrilon® Nutriton alleen onder medisch toezicht. Nutrilon® Nutriton maakt de voeding in de fles dikker. Pas de speen hierop aan, indien nodig. Borstvoeding is de beste voeding voor je baby.

Gebruik van Nutrilon Nutriton Poeder

Gebruik Nutriton om borstvoeding, zuigenlingenmelk, opvolgmelk of andere vloeistoffen in te dikken (soep, saus, sap, ...).

Dosering:
1 afgestreken maatschepje (+ 1.7g) Nutriton per 100ml flesvoeding of per 100ml vloeistof.

1. Voeg de voorgeschreven hoeveelheid Nutriton poeder toe aan de in te dikken vloeistof.
2. Schud tot het Nutriton poeder volledig is opgelost.
3. Warm de vloeistof op tot de gewenste temperatuur.
4. Laat gedurende 3 minuten indikken.
5. Controleer de temperatuur van de vloeistof vooraleer je baby te voeden.

Na enkele malen gebruik, als je baby nog last heeft van reflux, kan je maximaal tot 2 afgestreken maatschepjes Nutriton per 100ml vloeistof gebruiken.

Ingrediënten Nutrilon Nutriton Poeder

Johannesbroodpitmeel, maltodextrine, geleermiddel: calciumlactaat.

Waarschuwing

De veiligheidslabels worden in ons magazijn voorzien om te voorkomen dat de zegel van dit product breekt tijdens het vervoer, d.w.z. deze dozen werden niet geopend in het magazijn, er werd enkel een veiligheidszegel aangebracht op de plaats van het origineel zegel. 

€ 12,63

Laatste reviews en ervaringen met Nutrilon Nutriton Poeder

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Een aanrader om pap in te dikken

  Onze dochter is zeer gulzig en dankzij dit poeder kan ik ze toch borstvoeding blijven geven omdat ze veel sneller een verzadigd gevoel heeft!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Nutrilon Nutriton

  Envoie super rapide

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Content!

  Heel gemakkelijk om te doseren. Ervoor nutrilon ar geprobeerd maar was te dik. Mocht wel in een hersluitbaar potje komen in plaats van een zakje. Hierdoor moet je steeds een doosje gebruiken.

  Was deze beoordeling nuttig?

Nutrilon Nutriton Poeder kopen

Je kan Nutrilon Nutriton Poeder van het merk Nutrilon , geproduceerd door NUTRICIA EARLY LIFE NUTRITION , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Zwangerschap & Baby of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 0 - 6 maanden
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 6 - 12 Maanden
Zwangerschap & Baby > Zelfzorg Zwangerschap > Darmstoornissen > Constipatie
Zwangerschap & Baby > Zieke Kindjes > Darmstoornissen > Constipatie
EHBO & Thuiszorg > Therapeutische drink- en sondevoedingen > Verdikkingsmiddelen (bij slikproblemen)
50+ > Bijvoeding > Verdikkingsmiddelen (bij slikproblemen)
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding > Therapeutische drink- en sondevoedingen > Verdikkingsmiddelen (bij slikproblemen)