Nutrof Omega 60 capsules

€ 26,99
€ 24,29
Bespaar 10% (€ 2,70)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Nutrof Omega

Nutrof Omega van Théa Pharma: de zichtbare ondersteuning voor uw ogen
Het voedingssupplement Nutrof Omega van Théa Pharma is ontwikkeld om de ogen van extra vitaminen, vetzuren en mineralen te voorzien. Nutrof Omega is door de beste oogartsen en voedingsdeskundigen ontwikkeld, om de gezondheid van het netvlies te ondersteunen. Dit supplement wordt door oogartsen onder andere aanbevolen wanneer u een tekort aan vitaminen, essentiële vetzuren, micronutriënten, antioxidanten of mineralen ondervindt. Het kan ook als aanvulling dienen wanneer een oogarts heeft vastgesteld dat u last heeft van maculadegeneratie en er sprake is van een onvolledig dieet (te weinig variatie in voedingsmiddelen, te weinig groenten, fruit, vlees of vis). Nutrof Omega is opgebouwd uit vitaminen, mineralen, oligoelementen met antioxiderende eigenschappen, maculaire pigmenten (luteïne en zeaxanthine) en essentiële vetzuren (omega-3) die uw ogen van optimale ondersteunende voeding kunnen voorzien en bescherming tegen oxidatieve stress bieden.

Indicatie

Is aangewezen voor :

- de aanvoer van vitaminen, mineralen en anti-oxidanten nodig voor een goede voeding van het oog

- en om dieet te vervolledigen bij personen met een tekort of een risico op tekort aan vitaminen, mineralen en anti-oxidanten.

Gebruik van Nutrof Omega

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) is 1 capsule per dag. Alleen in het geval dat uw oogarts heeft aangeraden om 2 capsules per dag te nemen, raden wij u aan om deze ’s ochtends voor het ontbijt en ’s avonds voor het avondeten in te nemen. Lees de bijsluiter in alle gevallen goed en neem bij twijfel altijd contact op met uw oogarts, huisarts of oogspecialist. Nutrof Omega van Théa Pharma is een voedingssupplement, is ondersteunend voor uw dieet en dient in geen enkel geval als vervanging van een gevarieerde/evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Ingrediënten Nutrof Omega

Vitamine B1     1,4 mg
vitamine B2     1,6 mg
Vitamine B3      18 mg
Vitamine B6        2 mg
Vitamine B9     200 µg
Vitamine B12       1 µg
Vitamine C        60 mg
Vitamine D3         5 µg
Vitamine E        10 mg
Koper                 1 mg
Manganese         1 mg
Selenium           25 µg
Zink                7,5 mg
Glutathion          1 mg
Luteine             10 mg
Zeaxanthine        2 mg
Omega 3         280 mg
EPA                 160 mg
DPA               ≤ 20 mg
DHA                  80 mg
Nutrof Omega 60 capsules
€ 26,99
€ 24,29

Laatste reviews en ervaringen met Nutrof omega

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit product heb ik besteld voor een familielid. Het werd voorgeschreven door haar oogarts nadat beginnende maculadegeneratie werd vastgesteld. Het bevat een extra dosis vitaminen en essentiële vetzuren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op advies van oogarts gebruik ik dit middel al jaren i.v.m. Macula Degeneratie (MD) in het linker oog en krijg nu bij controles steeds te horen dat de ziekte stabiel is. Of dit door de Nutrof alleen kom,t weet ik niet, maar ik ben al lang blij dat het niet erger wordt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  prima produkt tegen een scherpe prijs. Aangeraden door mijn opticien om te snelle veroudering van het net vlies (vlekjes op de foto kunnen daarop duiden) tegen te gaan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn schoonvader moet deze pillen nemen op aanraden van de oogarts. De toestand blijft stabiel met deze pillen. Hij ervaart er geen bijwerkingen van..Een grotere doos zou wel beter zijn. Zo wordt de prijs wat gedrukt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voordelige verpakking en snel geleverd. Moet nog afwachten om het gunstig effect van deze capsules te ervaren. Gunstige prijs. Ga volgende keer opnieuw hier bestellen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden neem het al jaren, oogarts raadde mij een gelijkwaardig product aan. Apotheker raadde mij dan dit goedkoper product aan. alleen levering was niet binnen afgesproken termijn van 24h. Vind het zelf niet erg dat levering niet op tijd was.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ondersteunend na cataract operatie. Genomen op aanraden van arts. Verder geen nevenwerkingen bij het nemen van Nutrof Omega.. Zeer zinvol en nuttig!!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanbevelen van zijn oogspecialist heb ik deze capsules besteld voor mijn vader om zijn ogen zo lang mogelijk gezond te houden mits dagelijkse inname
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik het sinds kort , maar the is me aangeraden door iemand anders. Het product wordt voorgeschreven door artsen, en zou baat hebben bij oogproblemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Nutrof gebruik ik reeds geruime tijd, het is van harte aan te raden voor mensen met Autisme Spectrum Stoornis, ook met dislectie is er beterschap. Vermindert kans op hart en vaatziekten
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  gebruik die nog maar onlangs, ook op aanraden van mijn oogarts; dus nog afwachten om te horen als mijn toestand zich stabiliseert bij een volgend bezoek aan de oogarts, het zou de slijtage van mijn ogen moeten tegenhouden. ik hou jullie op de hoogte
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geeft geen waarneembaar resultaat maar zeer aanbevolen door topdokters in de oogheelkunde meer bijzonder ter preventie en ter voorkoming van de verdere degeneratie van het netvlies
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Perfect product, heb duidelijk minder last van droge ogen bij inname. Jammer dat het toch redelijk duur is.-----------------------------------------------------------------
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goede resultaten voor dit product dat ik reeds eerder al nam doch het vanaf nu bij Farmaline koop omwille van de goedkopere prijs ! Zeker en vast een aanrader.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voorgeschreven door arts. Ik neem het al jaren. Ben tevreden van het product. Ik ben diabeet en hoop dat mijn ogen nog lang goed blijven o.a. Door Nutroff
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  gebruik reeds meer dan tien jaar deze vitaminen op voorschrift van oogarts ben daar zeer tevreden over, alle oogkwalen zijn beter onder controlle, deze capsules nemen ook gemakkelijk in, zijn ook gemakkelijk herkenbaar door hun felle kleur en grote.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Neem dit product op aanraden van mijn oogarts. Om de slijtage aan mijn ogen te beperken. Ik verteer het goed en heb verder geen klachten. Omega is voor meerdere dingen goed, baat het niet dan schaad het ook niet.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product kan goed verdragen worden. Er is weinig tot geen last van oprispingen indien het tijdens de maaltijd ingenomen wordt. De voordeelverpakking is interessant qua prijs.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze capsules zijn makkelijk in te nemen en ik hoop dat deze capsules mij zullen beschermen tegen het krijgen van macula degeneratie.Je weet maar nooit.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Nutrof Omega capsules, is momenteel het enige perfecte vitamine voor mijn ouders. M'n vader heeft droge Muco, ziet zeer slecht. Nutrof Omega houd zijn zicht momenteel stabiel!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na tientallen injecties ivm ""macula degeneratie"", heeft de arts besloten te stoppen met injecteren, omdat er tal van littekens en verhard bindweefsel optreedt in het oog. Omdat ik gehoord had dat dit medicijn een versterking/ondersteuning voor het netvlies zou zijn ben ik begonnen met het middel te gebruiken. Wat blijkt: Het netvlies is niet achteruit gegaan en na herhaald onderzoek zelfs iets is verbeterd. Ik blijf dit middel dus gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit produkt wordt ten stelligste aangeraden door mijn oogarts. Het houdt de aftakeling van de ogen tegen of vertraagt ze.Ik gebruik het al twee jaar en mijn ogen verslechten niet al ben ik 77 jaar.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van mijn specialist oogarts neem ik sinds enkele jaren Nutrof vitaminen om het netvlies van mijn ogen te versterken en dit met algehele voldoening! Ook zeer tevreden van mijn bestelling bij Farmaline!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een voedingssupplement voor de ogen en een goed zicht. Het is trouwens aangevuld met goede vetstoffen. Op regelmatige basis nemen zou beschermend voor de ogen zijn.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn moeder is dit gaan slikken om de macula degeneratie tot stilstand te brengen. Tot op heden is het in ieder geval niet verslechterd, dus dat is,winst.
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Gemakkelijk in te nemen. Geen nare smaak. Had deze capsules geadviseerd gekregen van mijnoogarts, die ze zelf ook gebruikt. Vooral de toevoegingen ten behoeve van de gezondheid van je ogen,waren voor mij belangrijk. Omega-3 vind je in vele capsules. De bestelling en verwerking is zeer eenvoudig en heeft razendsnel resultaat. Dus: fantastisch product, prima apotheek.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Nutrof Omega werd mij aangeraden door de oogarts nadat bij mij macula degeneratie werd vastgesteld. Door het gebruik van dit product zijn mijn ogen stabiel gebleven.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dagelijks Nutrof Omega sinds 2 jaar. Dit 'medicament' werd me voorgeschreven door mijn oogarts na een beginnende cataract en ik denk dat het goed werkt want vorig jaar ben ik opnieuw bij de specialist geweest en het bleek dat er geen evolutie was in de ziekte.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De vitamines neemt mijn moeder op aanraden van de oogarts om haar netvlies te beschermen nadat haar ogen gelaserd werden. We zijn nu 2 maand later en alles is stabiel, dit is dus positief nieuws.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vitamines aanbevolen door de oftalmoloog voor macula degeneratieproblemen , biedt een vertraging aan de ziekte, dagelijks te gebruiken opdat het effectief is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van de oogarts, (ik heb nl. een gestoord zicht), neem ik nu al enkele jaren dit product. De degeneratie gaat niet verder, dus ik ben er gelukkig mee
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Erg tevreden makkelijke inname, slikt dit omdat mijn oogarts dit aanraadde om de macula degeneratie die ik heb helpen te vertragen en het liefst te stoppen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Nutrof Omega werd aangeraden in oogartsenpraktijk waarbij gesteld werd dat het in 30% van de gevallen werkzaam zou kunnen zijn.Of het daadwerkelijk bij mij werkt kan ik nog niet beoordelen maar niet geschoten is altijd mis.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Wegens macula degeneratie aan mijn rechteroog heeft mijn oogarts Nutrof Omega aanbevolen. Hopelijk helpt het voedingssupplement het aantasten van het linkeroog te voorkomen. De tijd zal het leren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De luteïne biedt effectief een goede bescherming voor het netvlies, dat zó fragiel is, en de oligo-elementen zijn goed voor huid, nagels en haar. De overige vitames vullen de tekorten van onze moderne voeding prima aan. Iedere dag bij het ontbijt weet ik dus dat ik prima beschermd aan de dag kan beginnen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer snelle levering en was het goedkoopste! Duidelijke website en heel overzichtelijk. Product snel gevonden en ook gemakkelijk met betalen. Voor herhaling vatbaar!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  stukken goedkoper dan bij de apotheek, gelukkig heb ik deze soort ontdekt, ben er erg tevreden over, had macaladegeneratie, die is verdwenen dankzij deelname aan lichttherapie en de inname van dit middel
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Perfect.eerste bestelling,klein maar fijn. Nu de apothekers hier in de buurt(Halle-Vlaams Brabant)gevensystematisch nabij aankoop een reductie van 10pct.dus niet voor de handliggend om ',op afstand'tekopen,niet?
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit produkt werd me aanbevolen door de oogarts ter preventie van een(erfelijke)oogziekte waaraan mijn moeder en enkele andere familieleden lijden en tot bijna blindheid kan leiden. Er bestaat nog geen afdoende behandeling tegen de aandoening, dus hopelijk helpen deze supplementen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik ben heel tevreden over de levering en het produkt. ik had dit produkt oorspronkleijk bij mijn apotheker gekocht maar via internet is dit veel gemakkelijker en snel .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit product al meer dan 2 jaar nu. Het was me aanbevolen door mijn oogarts, en hij was zeer tevreden over de resultaten. Ik zal dit product blijven gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit product gebruik ik al meer dan 2 jaar en het werd me aanbevolen door mijn oogarts die was dan ook tevreden over het resultaat.Ik ben dan ook zinnens dit verder te gebruiken.Ik heb nu wel nog een grote voorraad.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit product gebruik ik al meer dan 2 jaar en het werd me anbevolen door miln oogarts die was dan ook tevreden over het resultaat.Ik ben dan ook zinnens dit verder te gebruiken.Ik heb nu wel nog een grote voorraad.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Nutrof Omega is een heel goed voedingssupplement voor het voeden van de macula, het houdt de ouderdomsvlekken achteraan in het oog tegen (maculadegeneratie)dus aanbevolen door een specialist voor de ogen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De oogarts adviseerde mijn man om dit te gebruiken Nutrof Omega ( Maculadegeneratie) ik ging naar het internet om te zoeken ,en mijn man gebruikt het nu een jaar en er is geen achteruit gang geconstateerd , dus heel goed . En hier goedkoper dan via ziekenhuis (farmaline)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is niet e meten en toch bewezen! Nutrof Omega en vooral het ingrediënt LUTHÉINE werkt effectief - lees vertragend - bij macula degeneratie. De oogarts verzekerde mij dit en benadrukte dat er bij gebruik hiervan geen andere vitamine en omega preparaten ingenomen mogen worden!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  geen idee of het helpt, feit dat het niet vergoed wordt door de verzekering is een aanduiding; maar baat het niet schaadt het hopenlijk ook niet.xzxxxxxx
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit heb ik besteld voor een kennis van bijna 91 jaar, deze had ze voorgeschreven gekregen van de specialist voor zijn ogen,deze meneer zijn ogen zijn slecht maar hij merkt toch wel dat ze minder snel achteruit gaan.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product is een voedingssupplement. Het is mij aangeraden door een oogarts. Het zou moeten helpen Maculadegeneratie, een aantasting van de Macula, het centrum van het netvlies af te remmen. Met name de stof luteine moet een heilzame werking hebben naast antioxiderende vitaminen en zink. Het is uiteraard bijna niet mogelijk, zeker niet als leek, om vast te stellen of het product werkt. Ik ga maar uit van het advies van de oogarts. Het is wel bijzonder dat produkten die in Nederland verkrijgbaar zijn allemaal een lager gehalte van aan Luteine bevatten. Dit product bevat de aanbevolen dosis. Wat het lastig maakt is dat ik al een vitaminecompex gebruikte. Nu kan het zijn dat ik wat bepaalde mineralen en vitaminen betreft (ver) boven de aanbevolen dosis per dag uitkom. Er is dus niet echt een score te geven. Vandaar een middencijfer.

Nutrof Omega kopen

Je kan Nutrof Omega van het merk Thea Pharma, geproduceerd door THEA PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Nutrof of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Vitaminen & Supplementen
50+ > Vitaminen > Ogen