€ 26,99
€ 24,29
Bespaar 10% (€ 2,70)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Bijsluiter van Nutrof Omega 60 capsules

Omschrijving van Nutrof Omega

Nutrof Omega van Théa Pharma: de zichtbare ondersteuning voor uw ogen
Het voedingssupplement Nutrof Omega van Théa Pharma is ontwikkeld om de ogen van extra vitaminen, vetzuren en mineralen te voorzien.

Nutrof Omega is door de beste oogartsen en voedingsdeskundigen ontwikkeld, om de gezondheid van het netvlies te ondersteunen. Dit supplement wordt door oogartsen onder andere aanbevolen wanneer u een tekort aan vitaminen, essentiële vetzuren, micronutriënten, antioxidanten of mineralen ondervindt. Het kan ook als aanvulling dienen wanneer een oogarts heeft vastgesteld dat u last heeft van maculadegeneratie en er sprake is van een onvolledig dieet (te weinig variatie in voedingsmiddelen, te weinig groenten, fruit, vlees of vis).

Nutrof Omega is opgebouwd uit vitaminen, mineralen, oligoelementen met antioxiderende eigenschappen, maculaire pigmenten (luteïne en zeaxanthine) en essentiële vetzuren (omega-3) die uw ogen van optimale ondersteunende voeding kunnen voorzien en bescherming tegen oxidatieve stress bieden.

Indicatie

Nutrof Omega is aangewezen voor:
 • de aanvoer van vitaminen, mineralen en anti-oxidanten nodig voor een goede voeding van het oog 
 • om het dieet te vervolledigen bij personen met een tekort of een risico op tekort aan vitaminen, mineralen en anti-oxidanten.

Gebruik van Nutrof Omega

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) is 1 capsule per dag.

Alleen in het geval dat uw oogarts heeft aangeraden om 2 capsules per dag te nemen, raden wij u aan om deze ’s ochtends voor het ontbijt en ’s avonds voor het avondeten in te nemen.

Lees de bijsluiter in alle gevallen goed en neem bij twijfel altijd contact op met uw oogarts, huisarts of oogspecialist.

Nutrof Omega van Théa Pharma is een voedingssupplement, is ondersteunend voor uw dieet en dient in geen enkel geval als vervanging van een gevarieerde/evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Ingrediënten Nutrof Omega

Dagelijkse dosis(1 capsule)%NRV*
Essentiele vetzuren  
Visolie TG512,3 mg 
Met omega 3:336 mg 
- DHA***250 mg 
- EPA51 mg 
- DPA≤ 35 mg 
Vitaminen  
Vitamine C**60 mg75%
Vitamine B318 mg113%
Vitamine E**10 mg83%
Vitamine B62 mg143%
Vitamine B2**1,6 mg114%
Vtamine B11,4 mg127%
Vitamine B9200 µg100%
Vitamine D35 µg100%
Vitamine B121 µg40%
Oligo-elementen  
Zink**7,5 mg75%
Mangaan**1 mg50%
Koper**1 mg100%
Selenium**25 µg45%
Luteïne / Zeaxanthine  
Luteïne10 mg 
Zeaxanthine2 mg 

* voedingswaardereferenties (Verordening (EU) 1169/2011)
** Koper, Mangaan, Selenium, Zink, Vitamine B2, Vitamine C, en Vitamine E dragen bij tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress.
*** DHA draagt bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA. 

INGREDIENTEN
Visolie (Omega 3), Gelatine, gezuiverd water, Vit. C (L-ascorbinezuur), luteïne, saffloerolie, bevochtigingsmiddel: glycerol; sorbitol, emulgator: glycerolmonostearaat, Vit. B3 (Nicothinamide), Vit. E (dl alpha tocopheryl acetaat), zeaxanthine, saffloerolie, emulgator: soja lecithine, zink (oxide), Vit. B6 (Hydrochlor.Pyridoxin), mangaan (sulfaat), koper (sulfaat), Vit. B1 (thiamine nitraat), Vit. B2 (Riboflavin), Vit. B12 (Cyanocobalamin 0,1%), Glutathion, kleurstof: zwart ijzeroxide; rood ijzeroxide, Vit. B9 (foliumzuur), Vit. D3 (cholecalciferol), selenium natriumseleniet).
€ 26,99
€ 24,29

Laatste reviews en ervaringen met Nutrof Omega

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  Goed vitaminepreparaat voor de ogen

  Neem dit product al vele jaren als voeding voor mijn ogen, werd indertijd aangeraden door de oogarts.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Onberispelijke service

  Met het oog op de bezorgservice. Snelheid, we kunnen alleen maar tevreden zijn met het product dat het identiek is aan het product dat we in de apotheek aantreffen en dus geen kritiek te formuleren

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullnonenonenonenone
  1/5

  Vitamine B6 geeft bijwerking in zenuwestel

  Jarenlang ( langer dan 10 jr) gebruiker van Nutrof omega op advies van oogarts.tegen macula-degeneratie. Onlangs gestopt op advies van de neuroloog. Mijn klachten in voeten (tintelingen) blijken volgens de arts vermoedelijk door veel te hoge concentratie B6 in mijn lichaam. Deze is in ruime mate aanwezig.in Nutrof. Blijkbaar is deze vitamine opgestapeld in mijn lichaam en schadelijk voor mijn zenuwgestel.

  Was deze beoordeling nuttig?

Nutrof Omega kopen

Je kan Nutrof Omega van het merk Thea Pharma , geproduceerd door THEA PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Nutrof of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Vitaminen & Supplementen
50+ > Vitaminen > Ogen