€ 15,00
€ 13,50
Bespaar 10% (€ 1,50)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Nuxe Ontdekkingsetui mini-producten 5 stuks
€ 15,00
€ 13,50

Laatste reviews en ervaringen met Nuxe ontdekkingsetui mini-producten

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heerlijke geur, topproducten en het ideale formaat op mee op reis te nemen. Ik gebruik de producten van Nuxe al een hele tijd en ze zijn stuk voor stuk een aanrader. Het bewijs is mijn zachte huid en de vele complimenten die ik krijg!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Altijd handig om in huis te hebben voor als ik cusus heb. Neem ik het altijd mee want er zit precies in wat ik nodig heb. Vooral het kleine flesje olie is erg handig.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een uitstekende selectie om de producten van Nuxe eens te leren kennen. Mijn schoonzus heeft dit gehad van me en was heel tevreden erover. Ze heeft zelfs enkele full size gekocht.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Had dit genomen omdat ik benieuwd was naar de droge olie omdat ik er al zoveel goeds over heb vetnomen en die ruikt echt lekker! Ik gebruik dit voor de droge puntjes van mijn haar en echt tevreden van! De rest van de producten moet ik nog testen.

Nuxe Ontdekkingsetui mini-producten kopen

Je kan Nuxe Ontdekkingsetui mini-producten van het merk Nuxe, geproduceerd door NUXE BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Cadeau 2016 of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Geschenkideeën
Welzijn & Gezondheid > Reisapotheek > Huid, Haar & Lichaam