€ 8,49
€ 7,56
(€ 15,12 / l)
Bespaar 11% (€ 0,93)
O7 Active Fresh & Clean Mondwater 500 ml
O7 Active Fresh & Clean Mondwater 500 ml
€ 8,49
€ 7,56
(€ 15,12 / l)

Laatste reviews en ervaringen met O7 active fresh & clean mondwater

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  L'eau buccale 07 active Fresh Clean est parfaite. Je l'ai acheté sur recommandation de mon dentiste qui d'ailleurs l'utilise dans son cabinet.Je l'utilise plusieurs fois par semaine
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Effectief tegen tandvleesprobleempjes, zeker als een interdentaal borsteltje erin gedrenkt wordt. Heeft wel een vreselijke smaak en nasmaak, en is vrij duur.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Verfrissend mondwater, uitstekend tegen tandsteen. Aanbevolen door de tandarts. Ook voor gevoelig tandvlees want is alcoholvrij en PH neutraal. Wel niet goedkoop!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het Mondwater 07 Active Fresh werd mij aangeraden door mijn tandarts. Ik vind het veel aangenamer in gebruik omdat het niet zo scherp is van smaak. Het is veel zachter.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit mondwater werd ons door de tandarts aanbevolen omdat het de goede en nuttige bacteriën in de mond zou behouden. Zijn er heel tevreden van en blijven het zeker gebruiken.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  houdt de mond en adem minstens 5uur uiterst fris . Sinds gebruik van o7 geen last meer van problemen met tandcyste. Laat geen vlekken na bij morsen, fles makkelijk hanteerbaar door konische vorm
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werd ons eveneens aangeraden door een tandarts. Het is de eerste maal dat we dit bestellen en gebruiken. We zijn er bijzonder tevreden over. En zullen het op regelmatige basis blijven gebruiken.

O7 Active Fresh & Clean Mondwater kopen

Je kan O7 Active Fresh & Clean Mondwater van het merk O7, geproduceerd door SUNSTAR ORAL COMPANY , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Mondwater > Frisse Adem
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Mondwater > Ontsmettend Mondwater