€ 19,95
€ 17,96
Bespaar 10% (€ 1,99)
Product niet verkrijgbaar
Bijsluiter van Obesimed Forte 56 capsules

Omschrijving van Obesimed Forte

Obesimed® Forte is een medisch hulpmiddel dat wordt gebruikt om gewicht te verliezen. Het is bedoeld voor volwassenen van 18 jaar of ouder die meer dan 10 kilo overgewicht hebben of een Body Mass Index (BMI) van 28 of hoger. Voor een goed resultaat wordt aanbevolen om Obesimed® Forte te gebruiken in combinatie met een dieet met verminderde calorie-inname.

Obesimed® Forte voorziet in een andere benadering van gewichtsverlies door het gebruik van een combinatie van zuivere, natuurlijke visceuze polysaccharides, die elkaars werking versterken. Obesimed® Forte absorbeert, binnen 30 minuten tot een uur, honderden keren zijn gewicht in water. Zodra de capsule is opgelost zet deze in de maag uit en wordt er een hoog visceuze stabiele gel-matrix gevormd. Dat creëert een vol gevoel, waardoor de portiegrootte van de maaltijd kan worden verkleind en het veel gemakkelijker is om een dieet vol te houden. Na het consumeren van de maaltijd vermengt de gel-matrix zich met het voedsel. Dit zorgt niet alleen voor uitstel van de honger, maar ook voor een vertraging van de spijsvertering. Obesimed® Forte zorgt voor een vermindering van honger door verzadiging van de maag en door de promotie van een gezonde bloedsuikerbalans.

Indicatie

Voor de behandeling van obesitas
Vermindert honger en voorkomt overeten
Voor substantieel gewichtsverlies

Gebruik van Obesimed Forte

3 x daags 1 à 2 capsules, 1 uur voor elke maaltijd innemen met minimaal 1 glas water. De capsule in zijn geheel innemen.
De effectieve dosering kan per persoon verschillen en kan variëren van 1 à 2 capsules per dosering tot de maximale dosering van 3 x daags 6 capsules.
De dosering kan elke 3 dagen worden verhoogd met 1 capsule per maaltijd, totdat de honger duidelijk vermindert en de behoefte aan tussendoortjes verdwijnt. Maximale dosering niet overschrijden.
Obesimed® Forte dient niet langer dan 30 dagen in 1 behandelingsperiode te worden gebruikt. Na 4 dagen kan de behandeling worden hervat.
Niet geschikt voor kinderen!

Ingrediënten Obesimed Forte

Het product is gebaseerd op plantaardige ingrediënten: Omtec19®, Amylum Solani, OmtecX®, Hypromellose (E464), Titanium oxide (E171). Het product is geschikt voor vegetariërs.

Bijwerkingen van Obesimed Forte

Obesimed® Forte wordt goed verdragen, maar kan enkele bijwerkingen veroorzaken, hoewel niet iedereen deze bijwerkingen krijgt. In het begin kunnen milde maag- en darmklachten optreden zoals dunne of losse ontlasting, lichte diarree, oprispingen en gasvorming of constipatie. Meestal verdwijnen deze bijwerkingen na een aantal dagen. Om deze bijwerkingen te vermijden kan met een lage dosering worden gestart (1 capsule per maaltijd), waarna de dosering geleidelijk wordt verhoogd, naarmate het lichaam zich aan de dosering heeft aangepast. Wanneer één van de bijwerkingen ernstig wordt of als er bij u een bijwerking optreedt die niet in deze gebruiksaanwijzing is vermeld, raadpleeg dan uw arts of apotheker.

Waarschuwing

Gebruik tijdens zwangerschap en/ of borstvoeding:
Bij zwangerschap of borstvoeding wordt afgeraden af te vallen, mogelijke schadelijke stoffen uit het vetweefsel kunnen dan bij het kind terecht komen. Het gebruik van de Obesimed® Forte wordt daarom afgeraden.

Gebruik in combinatie met geneesmiddelen:
Obesimed® Forte verlaagt de glucosespiegel van het bloed. Als u lijdt aan diabetes is het belangrijk om uw bloedsuikerspiegel goed te monitoren. Overleg in dit geval met uw arts, want mogelijk moet uw medicatie tegen diabetes worden aangepast. Gebruik van Obesimed® Forte in combinatie met andere dieet supplementen of geneesmiddelen, die een hypoglycemisch effect hebben, wordt afgeraden wanneer er vooraf geen overleg met arts of apotheker is gepleegd.

Obesimed Forte vertraagt het tempo waarmee voedsel wordt geabsorbeerd en theoretisch kan dit dus ook met geneesmiddelen gebeuren. Orale medicijnen moeten 1 uur of 4 uur na gebruik van Obesimed Forte worden ingenomen. Overleg met uw arts of apotheker wanneer u geneesmiddelen gebruikt, voordat u Obesimed Forte gaat gebruiken.

Multivitamines en Obesimed Forte:
Tijdens het afvallen en het gebruik van Obesimed Forte moet u iedere dag een multivitamine- en mineralenprepaat innemen. Obesimed Forte kan de opname van bepaalde vitamines en mineralen in lichaam verminderen. Neem het vitamine- en mineralenpreparaat bij voorkeur voor het slapengaan, om er zeker van te zijn dat de vitamines en mineralen geabsorbeerd worden.
€ 19,95
€ 17,96
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Obesimed forte

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed en betrouwbaar en ik zal een ieder het aan bevelen. De producten goed en goedkoop. Een goede op het internet winkel. Ga zo door ik zal er vaker bij bestelen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend product, zeer eenvoudig te gebruiken, het kan overal mee naartoe genomen worden. Het heeft geen bijwerkingen voor mij, dus het past perfect bij mij.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  het is voor ons de eerste keer dat ik dit produkt heb besteld én gebruikt en ik moet zeggen dat mijn hongergevoel beduidend minder was zelfs na inname van de eerste capsule : dus zeker topprodukt!
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  bevredigend.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  ik gebruik al 7 dagen zwaarlijvige forte en het is geweldig, drie kilo minder voor het moment dat ik het resultaat op de langere termijn bijwonen! Ik raad dit product aan.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik probeerde dit product bij toeval, maar wat een aangename verrassing, het snijdt echt de eetlust af, maar wees voorzichtig dat je het meer dan dertig minuten voor de maaltijd moet nemen
 • 1/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik ben er meer dan een week geleden mee begonnen en geen verandering. Nog steeds evenveel eetlust. Een echte teleurstelling, maar geen eetlustremmer werkt voor mij.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  We hebben een paar dagen nodig om van de effecten te genieten, maar dan is de verzadiging er wel. We eten minder zonder hongergevoel
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  ik gebruik dit produkt nu sinds twee weken maar tot mijn groot spijt ben ik helaas nog geen gram afgevallen. nochthans ik probeer gezond te eten en eigenlijk eet ik niet zoveel op een dag. ik had eerlijk gezegd gehoopt om nu toch al zeker 1 kilo kwijt te zijn. ik zou niet weten wat ik fout doe maar ik hoop er toch nog iets af te krijgen al is het maar 2 a 3 kilo.

Obesimed Forte kopen

Je kan Obesimed Forte van het merk Obesimed, geproduceerd door OCEBIO , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Obesimed of via de volgende categorie:
Afslanken > Hongerstillers