€ 15,95
€ 13,50
(€ 45,00 / 100 ml)
Bespaar 15% (€ 2,45)
Bijsluiter van Odaban Spray 30 ml

Omschrijving van Odaban Spray

Odaban Spray is al decennia lang de nummer 1 antitranspirant geadviseerd door huisartsen, dermatologen. Apothekers en podotherapeuten. De spray is 100% vrij van parfum en is volledig hypoallergeen.

Odaban is niet geparfumeerd en bevat een allergievrije formule van aluminium chloride in een siliconen/alcohol oplossing. Het product wordt onder de hoogste kwaliteit en productie eisen gemaakt welke een klanttevredenheid garanderen.

Indicatie

Odaban is geschikt voor alle huidtypen en door zijn unieke formule geeft Odaban minder kans op huidirritaties dan andere producten.

Odaban is zeer gemakkelijk in gebruik. Odaban uitsluitend aanbrengen voor het slapen gaan op de zeer droge huid, onthoud: “Less is more”. 1 a 2 sprays in het centrum van de oksels is voldoende.

Gebruik van Odaban Spray

Odaban-Spray dient u zuinig aan te brengen op de huid, 1 a 2 Sprays is voldoende. Vrouwen en personen met een gevoelige huid dienen Odaban aan te brengen met een wattenschijfje deppend op de huid ipv te sprayen. Voor gebruik oksels geldt dat u odaban aanbrengt in het centrum van de oksel, dit is de plaats waar de meeste zweetkliertjes zich bevinden. De behandelde huid de volgende morgen wassen, ander producten zijn niet nodig om te gebruiken, u kunt echter gerust een deodorant gecombineerd gebruiken. De huid van mannen is doorgaans dikker en de aanwezigheid van okselhaar voorkomt overdosering. 1 a 2 sprays in het centrum van de oksel ( afstand spray ongeveer 10 cm) is voldoende, Indien teveel vloeistof aangebracht kunt u dit met een tissue verwijderen.

De meeste gebruikers van Odaban hebben hun zweetprobleem binnen enkele dagen onder controle en bouwen gebruik daarna af na enkele malen per week. Odaban brengt u dagelijks aan totdat gewenst resultaat is bereikt daarna afbouwen na enkele malen per week, onthoudt dat het beter is om meerder dagen achter elkaar een beetje aan te brengen dan eenmaal teveel. Odaban dient u dus zuinig te gebruiken. Indien u overmatig veel Odaban aan zou brengen blokkeert u teveel zweetkanaaltjes waardoor spanning te hoog op kan lopen waardoor u juist weer meer zou gaan zweten. Odaban uitsluitend aanbrengen op intacte huid en niet aanbrengen op grote lichaamsoppervlakken of op kapotte huid.

Ieder mens is anders, neem u tijd om de frequentie van gebruik uit te zoeken, gemiddeld zijn 2 applicaties per week voldoende.

Odaban is ook zeer geschikt voor personen die niet leiden aan overmatig zweten. Sporters zullen zich verbazen hoe Odaban blaren, kapotte huid en voetschimmels voorkomt. Ook personen die een geschikte antitransparant zoeken zullen na het aanbrengen van 1 maal per week Odaban volledig droog blijven.

Ingrediënten Odaban Spray

20% w/v Aluminium Chloride 6H20, 1% v/v Dimethicone Copolyol 193, Ethanol 'B' (DEB) 100% v/v.

Bijwerkingen van Odaban Spray

Geen allergische bijwerking.

Waarschuwing

Odaban antitranspirant is uitsluitend bestemd voor uitwendig gebruik op intacte huid. Mag gebruikt worden tijdens zwangerschap.
€ 15,95
€ 13,50
(€ 45,00 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Odaban spray

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer effectief tegen zweten. Het enige product die er bij mij voor zorgt dat ik geen okselvijvers meer heb. Een echte aanrader voor mensen die alles al probeerden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik hem al jaren en heb nooit meer zweetplekken! Ik heb hem in het begin 3x per week gebruikt tot ik helemaal geen zweetplekken meer kreeg! Daarna maar 1x per week steeds minder hoef je hem te gebruiken. Nu gebruik ik hem 1 of 2 keer per maand zodat ik zeker weet dat het niet terug komt. Heb hem weleens 2 maanden niet gebruikt toen merkte ik dat na 6 weken het zweten langzaam terug kwam. 1 nadeel!! de eerste 3 maanden een prikkelend jeukend vervelend gevoel je moet hem ook alleen l avonds voor het slapen gebruiken en meteen gaan slapen anders lig je wakker van de prikkels. Maar het resultaat is het zeker waard. Met geduld kun je alle strakke kleding dragen die je wil zonder ook maar een zweet puntje. Zelfs in de zomer je zweet overal maar onder je armen blijft het droog en zacht. Ook voor de voeten werkt het heel goed. Gebruik hem wel regelmatig op het begin gebruik je hem niet genoeg op begin heb je er niks aan
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt niet zo goed. Na gebruik zweet ik nog altijd een beetje. Ik ben nogal een zwetend en dit product hebt niet voor mij. Ik ben nu nog op zoek naar een product dat wel helpt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Odaban spray is een effectief product tegen overmatig transpireren. Men moet wel echt de gebruiksaanwijzing lezen en correct toepassen. Op een droge huid 's avonds voor het slapengaan, max 2 sprays. Na 3 dagen mag je dit nog eens herhalen. En effectief blijf je gespaard van vochtige onwelriekende oksels.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik nu odaban 2 weken, en merk nu al een groot verschil. De eerste maal prikt het product wat... maar na de derde maal, was dat al veel minder! Ik ben erg tevreden en blij eindelijk iets gevonden te hebben voor het zweten in mijn aangezicht...dus voor mij een topproduct!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel tevreden over dit product. Was al lang op zoek naar een goede deo, maar dergelijk product is niet zomaar te vinden in de supermarkt. Ik gebruik het alleen maar als er "warme" dagen voorspeld worden. Werkt goed enzonder irritatie.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Formidabel. Met dit ene woord kan dit product omschreven worden. Kent zijn gelijke niet en valt absoluut niet te vergelijken met de traditionele deodorants. Dit product helpt!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt super voor mij. Geen last meer van nare geurtjes en ook niet meer van natte plekken op mijn kledij. Ik heb het nu reeds 2X gebruikt, slechts 1X per week en het volstaat.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben nog maar een recente gebruiker, dus is het moeilijk om er al heel wat over te vertellen. Toch lijkt het me het eerste product dat het zweten daadwerkelijk tegengaat!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  MAGISCH. HET RESULTAAT IS PERFECT. ALLEEN BEMOL, HET PRODUCT PRIKT DE HUID EN DROOGT DEZE VEEL UIT. JE MOET HAAR DE VOLGENDE OCHTEND ECHT VEEL HYDRATEREN. HET GEVOEL IS RAADSELACHTIG, MAAR HET IS HET ECHT DE MOEITE WAARD!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product was mijn redding! Ik heb last van overmatige transpiratie waardoor ik vaak plekken had op mijn kleding onder mijn oksels. Dit product maakte daar komaf mee. Ik gebruikte vroeger andere producten en deze hielpen niet meer, maar dit blijft goed werken, zeer tevreden!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Fijn product. Gebruik het al jaren. Eenmaal per week opdoen voor het slapen en in de ochtend onder de douche afspoelen en je oksels en voeten blijven droog en geurvrij de hele week.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze spray is zeer effectief en gemakkelijk aan te brengen. Super tevreden, gedaan met zweetgeur en natte oksels. Geeft ook geen vlekken op kledij zoals vele andere deo's.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product is gemakkelijk doseerbaar en simpel in gebruik. Ikzelf gebruik het voor mijn oksel en voor mijn zoontje gebruik ik het op de voeten. Merkbaar verschil!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kocht deze Odaban 2 weken geleden en tot nu toe bevalt het me goed. Ik heb heel veel last van overmatig zweten op mijn gezicht en zeker aan mijn voorhoofd. Bij de eerste keer prikte/jeukte het ongelofelijk hard, ook al bracht ik het aan op een wattenschijfje. Maar de keren erna voel je er bijna niets meer van. Ik gebruikte het 1 volle week elke dag en nu ben ik overgeschakeld naar 2x/week. Ik zweet nog steeds op mijn neus, maar dat stoort me niet. Mijn haren zijn niet meer doordrenkt door zweet, ik voel me beter. Het voelt wel alsof je hard aan het zweten bent, en je voelt ook de warmte, maar er is amper tot geen zweet. Zeker onder de indruk!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind odaban spray een heel goed middel tegen overmatige transpiratie. Ik heb al jaren last van overmatige transpiratie en eindelijk heb ik het beste middel gevonden. ik ben er heel tevreden mee en het werkt al van de eerste keer. IK zal het zeker blijven gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben heel tevreden over Odaban Spray. Ik had al op verschillende fora goede kritiek gelezen over het product maar ik had nooit gedacht dat het zo'n positieve invloed op mijn leven zou hebben. Ik ben verlost van het zweten wat voor mezelf maar ook op sociaal vlak een hele verademing is. Bedankt voor de goede service!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend product, ik raad het aan voor alle transpiratieproblemen die je overdag kunnen storen. Jammer dat dit product niet bestaan in grotere hoeveelheid, het is niet genoeg voor frequent gebruik.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt super, ik kan zonder vrees voor overdreven transpiratie onder de mensen komen. Mijn dochter is er ook zeer tevreden over, ze heeft geen last meer van zweethanden en voeten.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend product, ik gebruik het door het te genezen van 2 tot 3 avonden per 15 dagen ongeveer. Hoe langer ik jeuk heb, hoe meer natte t-shirts of sporen onder mijn armen, 's avonds voor het slapen gaan en 's morgens met zeep afspoelen, niet erg beperkend voor de effectiviteit na twee dagen! Beter dan Etiaxil voor degenen die het hebben getest
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden over de snelle service. discreet en een zeer ernstige online apotheek. Het product Odaban Spray is geweldig, efficiënt en zeer economisch. Een paar druppels... ik ken dit product nu 3 jaar, het is geweldig. Ik zal het aanbevelen aan iedereen dit last heeft van overmatig zweten. Bedankt, ik zal het zeker opnieuw bestellen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben erg blij met de snelle service... discreet... en de ernst van uw online apotheek. Het product Odaban Spray is geweldig, efficiënt en erg zuinig. Een paar druppels... Ik ken dit product nu al 3 jaar... het is geweldig! Ik beveel het aan iedereen die last heeft van overvloedige transpiratie. Bedankt, ik zal opnieuw bestellen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben erg blij met de snelle service... discreet... en de ernst van uw online apotheek. Het product Odaban Spray is geweldig, efficiënt en erg zuinig. Een paar druppels... Ik ken dit product nu al 3 jaar... het is geweldig! Ik beveel het aan iedereen die last heeft van overvloedige transpiratie. Bedankt, ik zal opnieuw bestellen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik ben blij met de snelle service..... discreet .... en de ernst van uw online apotheek De ODaban spray product is geweldig, effectief en zeer zuinig.... Een paar druppels zijn genoeg.... Ik ken dit product nu al 3 jaar.... het is geweldig! Ik raad het iedereen aan die problemen heeft met overvloedige tranpiratie! Dank u, ik zal u aanbevelen. I. Fleith
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik ben blij met de snelle service..... discreet..... en de ernst van uw online apotheek Het ODaban spray product is geweldig, effectief en zeer zuinig..... Een paar druppels zijn genoeg.... Ik ken dit product al 3 jaar.... het is geweldig! Ik raad het iedereen aan die problemen heeft met overvloedige tranpiratie! Dank u, ik zal u aanbevelen. I. Fleith
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heel blij van het product zelf, levering en afspraak echter van mindere kwaliteit. (afspr moeten verzetten, konden me niet specifieren of het voor-of namiddag zou zijn) ik woon te brussel en depot ter afhaling zou in Mechelen zijn (onlogisch ver voor een brusselaar zonder auto ;) Verder top
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb nogal last van overmatig zweten, en dit produkt werkt echt heel goed ; je moet wel goed de gebruiksaanwijzing volgen en niet gebruiken op pas onthaarde oksels want dat is zeer pijnlijk. Het werkt echt verschillende dagen. Zeer goed produkt !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wauw, dit is een zalig product! Ik heb ze voor de eerste maal aangekocht - ik had last van overmatig zweten. De eerste paar keren dat ik het product gebruikte pikte het enorm, het brandde. Maar nu is dat veel minder en merk ik vooral dat ik droge oksels heb de volgende dagen!!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een redelijk sterk produkt waar je heel zuinig moet mee omspringen maar het werkt wel degelijk. Je moet het 's avonds aanbrengen en al bij het eerste gebruik merk je dat het zweten de volgende dag veel minder is. In het begin een beetje prikkend voor de huid. Ik hoop alleen dat het op lange termijn niet de huid irriteert.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product heeft een zeer doeltreffende werking. Het doet wat het moet doen en dat is het belangrijkste natuurlijk. Je krijgt zeker waar voor je geld!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  het produkt werkt zeer goed al resultaat na 1 week. nu wordt het nog om de twee dagen gebruikt en nadien zullen we nog afbouwen.dus een prima produkt zoals voorgeschreven.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prachtig, is het 1ste product dat echt helpt !!! Had al allerlei duurdere producten uitgetest maar hielpen maar enkele dagen. Dit blijft helpen en de werkzaamheid verlengt telkens. Koop ik zeker opnieuw als het leeg is !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geloofde in eerste instantie niet dat het zou werken, toch geprobeerd. Voor mij geen zweetplekken meer van 10 bij 10 cm. Yeeh! En dat na 1x gebruiken, Het prikt en jeukt als een tierlier maar heb het er voor over! Top
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  gewoon wonderbaarlijk, niet meer zweten na 3 toepassingen de MUST!!! Ik heb het geprobeerd na mijn thoracale sympatectomie en ik adviseerde het aan verschillende mensen allemaal verbaasd dat het radicaal is.............

Odaban Spray kopen

Je kan Odaban Spray van het merk Odaban, geproduceerd door 2PHARMA OTC , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Best Reviewed Products of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Gezichtsverzorging > Lippen
Schoonheid & Hygiëne > Anti-Zweet
Schoonheid & Hygiëne > Anti-Zweet > Spray
Welzijn & Gezondheid > Reisapotheek > Huid, Haar & Lichaam