€ 22,90
€ 14,89
Bespaar 35% (€ 8,01)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Oenobiol Mooie Teint

De leider van de voedingssupplementen voor een stralende teint lanceert nu Oenobiol Mooie Teint. Ontwikkeld als supplement met een complete samenstelling voor het hele jaar door te gebruiken, uw teint blijft stralend en vergezeld van een bruin kleurtje. Dankzij de cocktail van 5 actieve ingrediënten (lycopeen, astaxanthie, zeaxanthine, curcuma en luteïne) krijgt uw huid alle voedingsstoffen die nodig zijn om gezond te blijven. De volledig natuurlijke formule is zo gemaakt dat 1 capsule per dag volstaat. 

Het stralende huid effect komt geleidelijk aanzetten, voor een zichtbare verbetering van uw huid maar ook een progressieve bruining. Omdat het een natuurlijk supplement is zal uw hele lichaam een mooi uniforme kleur krijgen zonder strepen of vlekken.

Indicatie

Een voedingssupplement voor een stralende en gebruinde huid het hele jaar door, geschikt voor alle leeftijden en huidtypes.

Gebruik van Oenobiol Mooie Teint

Consumeer dagelijks 1 capsule Oenobiol Mooie Teint tijdens de maaltijd met een groot glas water. Resultaten beginnen te komen na 1 maand en vanaf 2 maanden is het resultaat optimaal. De formule is volledig natuurlijk en kan non stop gebruikt worden.
€ 22,90
€ 14,89
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Oenobiol Mooie Teint

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  3/5
  5 van 5 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Afwachtend

  Ik neem het nu ondertussen iets meer dan 2 maanden en zie eigenlijk weinig resultaat! Ik geef het nog een kans en blijf het innemen tot mijn doosjes op zijn...ik heb er nu nog 3. Had er meer van verwacht!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Ik gebruik dit product enkele maanden per jaar en dit al voor het derde jaar. Na een maand heb ik een mooi kleurtje in de winter. Het is veilig, indien gewenst mag je het een gans jaar door gebruiken. In de zomer krijg ik al heel snel bij de eerste zonnestralen de gewenste mooie tint zonder uren in de zon te moeten vertoeven, ik ben zeer tevreden!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  3 van 3 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Ik begon de capsules te nemen nadat ik met een mooi kleurtje van de Alpen kwam en neem het al enkele jaren een heel jaar door en in de winter heb ik nog steeds een getinte huid.Bij de eerste zonnestralen begint je huid al te kleuren, ik heb sinds het gebruik geen zonneallergie meer, mijn aangezicht en hals vertonen minder rimpels en ziet er jonger en niet meer vermoeid uit. Ben 65j. en men schat me 57j., DANK U Oenobiol Mooie Teint.Dames, 1 capsule per dag een heel jaar door doet wonderen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Oenobiol Mooie Teint kopen

Je kan Oenobiol Mooie Teint van het merk Oenobiol , geproduceerd door VEMEDIA CONSUMER HEALTH BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Zon
Schoonheid & Hygiëne > Voedingssupplementen Huid > Gelaat & Lichaam
Schoonheid & Hygiëne > Voedingssupplementen Huid > Zon