€ 22,90
€ 15,11
Bespaar 34% (€ 7,79)
Promotie -34% korting geldig t.e.m. 31/01/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Oenobiol Mooie Teint

De leider van de voedingssupplementen voor een stralende teint lanceert nu Oenobiol Mooie Teint. Ontwikkeld als supplement met een complete samenstelling voor het hele jaar door te gebruiken, uw teint blijft stralend en vergezeld van een bruin kleurtje. Dankzij de cocktail van 5 actieve ingrediënten (lycopeen, astaxanthie, zeaxanthine, curcuma en luteïne) krijgt uw huid alle voedingsstoffen die nodig zijn om gezond te blijven. De volledig natuurlijke formule is zo gemaakt dat 1 capsule per dag volstaat. 

Het stralende huid effect komt geleidelijk aanzetten, voor een zichtbare verbetering van uw huid maar ook een progressieve bruining. Omdat het een natuurlijk supplement is zal uw hele lichaam een mooi uniforme kleur krijgen zonder strepen of vlekken.

Indicatie

Een voedingssupplement voor een stralende en gebruinde huid het hele jaar door, geschikt voor alle leeftijden en huidtypes.

Gebruik van Oenobiol Mooie Teint

Consumeer dagelijks 1 capsule Oenobiol Mooie Teint tijdens de maaltijd met een groot glas water. Resultaten beginnen te komen na 1 maand en vanaf 2 maanden is het resultaat optimaal. De formule is volledig natuurlijk en kan non stop gebruikt worden.
€ 22,90
€ 15,11

Laatste reviews en ervaringen met Oenobiol mooie teint

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik begon de capsules te nemen nadat ik met een mooi kleurtje van de Alpen kwam en neem het al enkele jaren een heel jaar door en in de winter heb ik nog steeds een getinte huid.Bij de eerste zonnestralen begint je huid al te kleuren, ik heb sinds het gebruik geen zonneallergie meer, mijn aangezicht en hals vertonen minder rimpels en ziet er jonger en niet meer vermoeid uit. Ben 65j. en men schat me 57j., DANK U Oenobiol Mooie Teint.Dames, 1 capsule per dag een heel jaar door doet wonderen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben benieuwd naar het resultaat. Het zou zichtbaar zijn na enkele weken. Ben zeer tevreden over de verpakking. Goed afgesloten, handig in gebruik. Ook leuk dat je maar capsule per dag moet nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  de eerste keer dat ik dit neem en mijn huid krijgt wel degelijk een mooie teint, mijn potje is nu bijna leeg maar ik ga het deze winter nog eens herhalen, er zit ook curkuma in en dat is ook een zeer goed product voor de spieren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het product werkt. Zag al vrij snel resultaat. Een mooi zomerkleurtje. Was ook eerst sceptisch, maar het werkt echt. Zal het zeker blijven gebruiken.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik ben bezig aan men 3 de potje en nu pas zie je een beetje verschil , misschien moet ik nog een 4 de potje nemen , we zullen zien wat dat zegt , even afwachten dus
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zonder zon toch een minder bleek uiterlijk. het werkt gewoon. Top product. gezamenlijk met Oenobiol Zon Intensief kleurtje en huidverzorging in één van binnenuit. Ouderdoms vlekjes vallen minder op.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Je prend les gélules depuis 3 semaines je ne sais pas encore si elles fonctionnent car c'est ma première boîte mais je n'ai aucun effet secondaire en tout cas.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit product sinds vorig jaar en ben een zeer tevreden klant! Na een maand kreeg mijn huid een gouden gloed en na mijn vakantie in Spanje was ik nog nooit zo bruin. Dit jaar dus terug beginnen nemen sinds april.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Toujours aussi contente. La boîte est à moitié remplie que j'ai déjà un teint légèrement hâlé ! Maintenant ma boîte est finie et je suis très contente du résultat car je déteste les fonds de teint. Je viens de commencer ma deuxième boîte.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  1 pilletje daags nemen en je huid krijgt een aangenaam kleurtje, veel gemakkelijker dan zelfbruinende cremes waar je strepen van krijgt. Het is de eerste keer dat ik dit product gebruik.
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neb deze vapsules 4 maanden braaf en hoopvol geslikt. Ik werd er geen graadje bruiner van. Zelfs met de beste wil kon ik er niets van maken. Wishfull thinking gaat een heel eind, en dus ging ik mijn huid onder verschillende lichtbronnen bekijken, b.v. niet in de badkamer maar direct in de zon. Of ging er van uit dat het bij mij misschien wat langer dan bij anderen zou duren dus bestelde ik maar weer een nieuwe (dure) pot. Nog maar een tijdje door blijven innemen, etc. etc. Het is ook wel raar dat het uiteindelijke potje waar de capsules in zitten zo bespottelijk klein is voor de verpakking die er omheen zit! Je zou van uit een Marketing perspectief kunnen stellen dat dat een soort gevoel van "exclusief, chique" op roept. In realiteit betaal je flink geld voor niks. Het is een absolute afrader.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het doet wat het belooft! Na 1maand al verandering van teint zichtbaar. Ik heb een zeer lichte huid, dus zeer tevreden met eens een gezond kleurtje!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Heb het produkt juist ontvangen en moet nog starten met de kuur. Ik hoop op een goed resultaat en een mooi natuurlijk kleurtje. Dus ik hoop binnenkort een positieve review te kunnen schrijven.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik Oenobiol mooie teint al enkele maanden en het verschil in huidtint met voorheen is heel duidelijk. Zelfs in de winter ben ik niet zo spierwit als normaal, mijn huid ziet er uit alsof ik af en toe een zonnebankkuurtje neem. Je moet het wel een paar maanden de kans geven, maar dan hoef je ook in de winter geen kleurtje op te smeren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sedert ik dit produkt gebruik (na mijn 14 daagse vakantie in Tenerife) heb ik mijn bruine kleur heel goed kunnen behouden, neem elke dag één tablet en mijn huid ziet er mooi uit
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het product doet echt wat het zegt, geeft een mooi tint zelf zonder een beetje zon. Vitaminen innemen met een beetje water zelf zonder eten geen probleem.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Binnen een maand al verschil in teint. Nog bezig met een tweede supplement. Kleine capsules die erg makkelijk in te nemen zijn bij de maaltijd. Verpakking lekker compact, het product ruikt naar chocola.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb deze capsules genomen bij het lezen van de vele goede reviews. Ik ben ze nog niet gaan gebruiken maar geloof er wel in dat ze werken. Oenobiol is namelijk een goed merk dus ik ben benieuwd.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vrees dat ik oenobiol mooie teint nog niet lang genoeg gebruik om werkelijk resultaat te zien. Ik gebruik ook een zelfbruinend middel voor gelaat, benen en armen, ik moet mij dus refereren op plaatsen waar ik niet smeer eb ja daar zie ik toch een ichte kleuring; ik zal zeker het product bijbestellen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Oenobiol heeft een goede werking. Ik ken het product reeds geruime tijd en ben blij dat het terug verkrijgbaar is. Dit product doet wat het beloofd. Ben benieuwd naar het eindresultaat !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Door oenobiol capsules te gebruiken heb ik minder last van verbranden in de zon. Het geeft ook een mooie bruine tint aan je huid. De capsules zijn ook gemakkelijk in te nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ondanks het feit dat ik roker ben en dus een mattere teint heb zie ik wel een verschil bij het gebruik van dit produkt . Meer kleur en een frissere teint
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ditt is een superprodukt. Ik krijg de opmerking dat ik er ' ' stralend " uitzie ! Ik neem het nu al drie maand en ik heb een mooie bruine kleur. Fantastisch, ik ga er mee door.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Top Firma.Heel tevreden over Farmaline. Correcte afhandeling en zeer snelle bestelling. Ik bestel reeds verschillende jaren en ben nog steeds heel tevreden. Voor mij is er maar 1 firma.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Klein pilletje, makkelijk door te slikken. Gebruik het middel nog maar anderhalve week dus is jammer genoeg te vroeg om resultaat te kunnen zien. Nog even afwachten dus.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit product al een paar weken, maar als ik de Oenobiol producten ken omdat ik ze al gebruikt heb, weet ik dat het zeer goede producten zijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb ik nog geen resultaat mee maar de zon heeft nog niet geschenen om te bruinen en zonnebank ben ik ook nog niet geweest zal even duren voor resultaat
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Ik dacht, ik probeer dit product eens even. Ik heb er mij onmiddellijk twee besteld. Ik neem ze nu twee weken in, zonder resultaat. Nu misschien nog even afwachten of het wel degelijk na twee potjes resultaat zal geven. Normaal gezien neem ik steeds een spraytanning, met effectief resultaat, maar Oenobiol tot op heden geen enkel resultaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dat is een super product .. gemakkelijk om s'morgen te neem .. blijf niet op de maag ... en werk heel goed .. nu al 15 dagen mee bezig en al een mooi resultaat .. heel tevreden van .. een aanrader
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik merk een licht bruine tint op mijn huid, ik gebruik het ondertussen 2-3 weken. Ik ben benieuwd wat ik nog van dit product mag verwachten, ik schaf me zeker nog een tweede potje aan.
 • 1/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik ben bij mijn derde doos en ik heb geen enkele kleur genomen. Ik ben erg teleurgesteld over het product. Ik zou graag willen weten hoeveel maanden het duurt om met deze capsules te bruinen of zou er een beter natuurlijk product zijn om mijn witte huid te bruinen?
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een echte aanrader ! Na enkele weken ziet je huid er al zichtbaar beter uit. Het geeft ook een heel goede bescherming in de zon, maar je mag niet vergeten toch nog steeds een beschermende zonnecrème te gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit gebruik ik grotendeels omdat ik een zonneallergie heb, wanneer ik een kuur van deze pillen gebruik heb ik er geen last van. lekker gemakkelijk alle ochtenden bij het ontbijt innemen
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Na een bezoek aan verschillende apotheken waar het niet beschikbaar was, was ik eindelijk in staat om het te kopen bij farmaline en bovendien profiteerde ik van een zeer concurrerende prijs.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Kortgeleden met dit nieuwe, door Farmaline geadviseerde product begonnen. Er is inmiddels een lichte teint waar te nemen. Hier ga ik zeker mee door want vooral in mijn vriendenkring kijkt iedereen op van deze mooie teint.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Een mooie cocktail van elementen die een licht gebruinde teint garanderen, zelfs voor een eerlijke huid, en vooral zonder dat je jezelf blootstelt aan de zon met het kleine nadeel van het weten "dat je niets doorslikt!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb het product nog maar 2 weken dagelijks ingenomen, dus kan nog weinig ondervinden, zou ook pas in werking treden vanaf de 2e kuur, dus ik doe mooi voort.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Resultaat is niet direkt te zien. Maar dat kan zijn omdat ik oenobiol pas een week voor mij. Verlof begon te pakken. Ik denk dat ik toch nog een doosje ga aanschaffen.
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Geen enkel resultaat, ik neem het het nu twee maanden, wou het na een dertig dagen nog een kans geven.... niets dus, dit is pure en dure kwakzalverij. misschien is een flamingo ermee gediend maar bij mensen werkt het niet.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit product al 15 dagen en ik begin er beter uit te zien. Ik ga binnenkort op vakantie en hoop er goed uit te zien als ik aankom, maar natuurlijk bescherm ik mijn huid zoals gewoonlijk.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dit product lijkt me te passen omdat mijn teint na een paar dagen veel minder saai is. Ik neem twee dozen mee omdat ik echt een gebruinde teint wil krijgen voor de zomer. Ik ben blij dat je gelukkig bent.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Het product is in overeenstemming met de beschrijving en snelheid van levering. Om zo snel mogelijk aan te bevelen, dank u;)
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Over dit produkt kan ik nog geen mening geven daar ik er nog niet mee gestart ben ,want ik wel kan vertellen is dat wij al enkele jaren oenobiol voorbereiding gebruiken en daar zijn wij zeer tevreden over
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Topproduct. Geeft een mooi natuurlijk gebruinde huid. Zeker resultaat na 30 dagen. Veel goedkoper en gezonder dan de zonnebank. Dit product is zeker zijn prijs waard.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Topproduct uit het Oenobiol gamma. Na enkele weken gebruik duidelijk een licht bruin kleurtje aan het verschijnen. Huid is goed gehydrateert en maar 1 pil per dag in te nemen. Gemakkelijk !
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Voorlopig heb ik niet echt een mening, want ik ga alleen mijn eerste flesje afmaken. Ik denk dat er twee flessen nodig zijn voordat je een resultaat ziet

Oenobiol Mooie Teint kopen

Je kan Oenobiol Mooie Teint van het merk Oenobiol, geproduceerd door VEMEDIA CONSUMER HEALTH BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Zon
Schoonheid & Hygiëne > Voedingssupplementen Huid > Gelaat & Lichaam
Schoonheid & Hygiëne > Voedingssupplementen Huid > Zon