€ 44,90
€ 39,96
Bespaar 11% (€ 4,94)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Oenobiol Oogcontour Duopack

Hebt u last van vermoeidheid en stress die af te lezen valt rond uw ogen? Vochtophopingen, wallen en donkere kringen zijn niet gewenst en moeten zo snel mogelijk verdwijnen. Met Oenobiol Oogcontour krijgt u dagelijks een gezonde dosis vitamine C, antioxidanten uit extracten van druiven en bosbessen binnen om uw ogen van binnenuit weer gezond te maken.

Indicatie

Een voedingssupplement met vitamine C en antioxidanten uit blauwe bessen en druiven, om wallen, kringen en vermoeidheid tegen te gaan.

Gebruik van Oenobiol Oogcontour Duopack

Neem 2 tabletten per dag gedurende 1 maand, te herhalen indien nodig. Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosis. De eerste resultaten zijn zichtbaar na de 15e dag.

Ingrediënten Oenobiol Oogcontour Duopack

Druivenextract - 300 mg
Bosbessenextract - 5mg
Vitamine C - 60mg

Waarschuwing

Een voedingssupplement kan niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden. Mensen onder medisch toezicht, zwangere of zogende vrouwen moeten hun arts raadplegen voordat ze een voedingssupplement gebruiken.
€ 44,90
€ 39,96

Laatste reviews en ervaringen met Oenobiol oogcontour duopack

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb dit genomen maar ik ondervond er geen verbetering van. Maar ik zal deze toch opnieuw bestellen voor mijn man, deze heeft wel wallen. Maar sowieso vind ik dit een super merk. Ik heb van dit merk pilletjes besteld voor mijn haar en dit werk super goed.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Na een week merk ik al dat de wallen rond de ogen verbeterd zijn. Ik combineer het voedingssupplement wel met oogmaskers om beter en sneller resulaat te bekomen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goedendag, na 15 dagen gebruik, zie je al een opmerkelijk effect. De wallen zijn verminderd en de donkere kringen zijn minder opvallend, een helderdere blik en je ziet er minder moe uit!! Nu hoop ik dat dit zo blijft na het einde van de behandeling.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik probeer Oenobiol Oogcontour voor het eerst. Ik ben nu met de tweede verpakking begonnen. Een pakje kom je 14 dagen mee toe. Volgens de gebruiksaanwijzing werkt het product pas zodra het eerste pakje volledig is ingenomen. Ik zie nog steeds geen verbetering maar ik heb dan ook heel grote traanzakjes. Ga nu het duo-pack nog 4 weken innemen en dan eens kijken of het iets opgebracht heeft. Zal er dan ook over berichten.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Super product!! Ik gebruikte het gedurende een maand tweemaal daags, nu nog in periodes van nood... Soms neem ik het 's avonds in, om gegarandeerd met niet gezwollen oogleden te ontwaken. Voor mij zijn deze capsules een 'must have'.

Oenobiol Oogcontour Duopack kopen

Je kan Oenobiol Oogcontour Duopack van het merk Oenobiol, geproduceerd door VEMEDIA CONSUMER HEALTH BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Voedingssupplementen Huid > Ogen
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Vitaminen & Supplementen
50+ > Vitaminen > Ogen