OM3 Junior 60 capsules

0 Reviews
  Schrijf een review
€ 19,87
€ 17,88
Bespaar 10% (€ 1,99)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van OM3 Junior

Voedingssupplement op basis van visolie en vitaminen OM3 Junior is rijk aan omega 3 essentiële vetzuren. Omega 3 kan niet door het organisme worden aangemaakt en wordt daarom essentieel genoemd.

Indicatie

Omega 3 voor kinderen & adolescenten

Gebruik van OM3 Junior

OM3junior is bestemd voor kinderen vanaf 6 jaar. De capsules OM3junior kunnen in worden geslikt of op worden gekauwd, naar voorkeur van het kind (60 capsules door gaan mank ). Kinderen tussen 6 en 10 jaar: 2 tot 3 capsules per dag, Kinderen tussen 11 en 15 jaar: 3 tot 4 capsules per dag, aan het begin van een maaltijd.

Advies voor het innemen
Het wordt aanbevolen de capsules aan het begin van een maaltijd in te nemen, vanmorgen met een sinaasappelsap. Het is ook mogelijk deze 's avonds bij het naar bed gaan in te nemen om een eventuele visnasmaak te vermijden. De capsules kunnen in één keer worden ingenomen of verdeeld over de dag, naar gelang uw voorkeur.

Ingrediënten OM3 Junior

Geconcentreerde wilde visolie (sardienen, ansjovissen) (60% omega 3); vlies van de capsule (bevochtigingsmiddel: glycerol, gelatine, water, zoetstof: xylitol, aroma, cellulosepoeder kleurstof: karmijn); zoetstof: xylitol; bindmiddel: collloïdaal silicium; aroma; antioxidant: mengeling van tocoferolen (plantaardige olie); emulgator: koolzaadlecithine; antioxidant: extract van rozemarijnolie; water, vitamine A, vitamine D.

Waarschuwing

Het product is niet geschikt voor mensen met een allergie aan vis, schaaldieren of andere zeeproducten. Het is aangeraden de aanbevolen dosis te respecteren. Een evenwichtige en afwisselende voeding is belangrijk voor een gezonde levenswijze. Buiten bereik van kinderen bewaren.
€ 19,87
€ 17,88
Product niet verkrijgbaar

OM3 Junior kopen

Je kan OM3 Junior van het merk OM3 , geproduceerd door VIE ET SANTE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling OM3 of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Multivitaminen > Kinderen
Vitamines & Voedingssupplementen > Visolie