€ 24,90
€ 20,67
Bespaar 17% (€ 4,23)
Promotie 17% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van OM3 Premium Emotioneel Evenwicht

Voedingssupplement op basis van visolie. OM3 heeft een speciale capsule ontwikkeld, Novapill®, waarvan de eigenschappen ervoor zorgen dat de nasmaak van vis wegblijft. OM3 Emotioneel evenwicht is rijk aan omega 3 essentiële vetzuren. Omega 3 kan niet door het organisme worden aangemaakt en wordt daarom essentieel genoemd.

Indicatie

De omega-3 vetzuren worden essentieel genoemd omdat ons organisme ze zelf niet aanmaken kan. De capsules OM3 Emotioneel evenwicht Premium bevatten een geconcentreerde visolie (90% omega 3); de capsules zijn klein en makkelijk door te slikken.

Gebruik van OM3 Premium Emotioneel Evenwicht

3 capsules per dag tijdens de maaltijd of bij het naar bed gaan.

Voor een maximaal gebruikscomfort: de OM3 heeft een speciaal galeniek ontwikkeld: Novapill: ZONDER VISSMAAK.

Ingrediënten OM3 Premium Emotioneel Evenwicht

Voedingssupplement op basis van visolie

Geconcentreerde wilde visolie (antioxidant: tocoferol-rijke extracten) (90% omega 3); capsule (visgelatine, bevochtigingsmiddel: glycerol, laag factor: shellac, hydroxypropylmethylcellulosis).

Gemiddelde samenstelling (per capsule)/(per 3 capsules)=
Omega 3 (mg): 460 / 1380
EPA (mg): 350 / 1050
DHA (mg): 50 / 150

Bijwerkingen van OM3 Premium Emotioneel Evenwicht

Sommige mensen kunnen tijdelijk een lichte versnelling van het voedseltransport constateren. Het gebeurt zelden dat de ontlasting gedurende de eerste week van inname zacht of vloeibaar is. In dat geval dient u gewoonweg de dosering gedurende een of twee weken te verlagen om vervolgens de hogere dosering opnieuw te proberen om te zien of deze nu wel getolereerd wordt. De omega-3 vetzuren kunnen leiden tot een vermindering van de samenklontering van de bloedplaatjes. In het geval van stollingsproblemen, of indien u met een stollingsremmer wordt behandeld, wordt aanbevolen de behandelende arts raad te plegen omdat de effecten van de producten elkaar kunnen versterken. Echter, bestaande studies hebben niet aan kunnen tonen dat de bloedingstijd bij doseringen van omega-3 tot aan 3 g per dag (staat gelijk met 7 capsules d'OM3) langer wordt. Indien u een operatie moet ondergaan dient u de arts op de hoogte te stellen van uw gebruik van dit voedingssupplement.

Waarschuwing

Het gebruik van OM3emotion wordt afgeraden in het geval van allergie voor vis of schaaldieren. Mensen die alvleesklierproblemen hebben (aangeboren afwijkingen van de alvleesklier, chronische of acute alvleesklierontsteking) dienen consumptie van vet(ten) in het algemeen te vermijden. De inname van OM3emotion, en elk ander voedingssupplement op basis van vetzuren, wordt in dat geval dus afgeraden. Gebruik door zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven of kinderen wordt niet aangeraden omdat afdoende wetenschappelijke gegevens nog ontbreken: vraag uw huisarts of apotheker om advies.
€ 24,90
€ 20,67

Laatste reviews en ervaringen met OM3 Premium Emotioneel Evenwicht

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  2/5

  OM3 Premium emotioneel evenwicht

  Voor mij persoonlijk is het produkt niet wat ik ervan verwacht, in plaats van ontspannen gevoel krijg ik er stress van. Wanneer ik er een capsule van neem moet ik veel gaan plassen en verstoord volledig mijn nachtrust. Niet goed voor mij, jammer. Wordt er zeker niet rustig van, mvg Veerle

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  ome3 emotioneel voor evenwicht is een aan rader, voor zo een kuur eens te doen een mens voel zich wat ontspan de problemen kan men veel beter verwerken daar voor dank

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Ik heb onderzoek gedaan naar dit product. We kennen allemaal de omega oliën etc., maar de meeste mensen weten niet dat de verhoudingen zeer belangrijk zijn als je je humeur probeert aan te pakken. Je moet het product innemen gedurende ten minste 3 weken, maar daarna zal het magische effecten beginnen te vertonen. Uw humeur zal rustiger zijn, en zelfs gelukkiger! Het is niet psychologisch, dat kan ik u verzekeren. Lees de wetenschap die errond bestaat als u mij niet gelooft. Geweldig product! Jammer dat ik het niet in de winkels kan kopen in Londen. Farmaline levert geweldige diensten, en bezorgt producten zonder vertragingen.

  Was deze beoordeling nuttig?

OM3 Premium Emotioneel Evenwicht kopen

Je kan OM3 Premium Emotioneel Evenwicht van het merk OM3 , geproduceerd door VIE ET SANTE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling OM3 of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Visolie