Natural Energy Omega 3+7 Balance 90 capsules

€ 60,99
€ 54,89
Bespaar 10% (€ 6,10)
Dit product wordt gratis geleverd!Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Natural Energy Omega 3+7 Balance

Omega 3+7 Balance is een ideale vetzuurcombinatie bestaande uit geconcentreerde zuivere visolie, versterkt met duindoornextract. 

Dit voedingssupplement bevat EPA en DHA, de twee belangrijkste omega-3 vetzuren in een 3,5/1,5 verhouding, gecombineerd met palmitoleïnezuur; het zeldzame omega- 7 vetzuur dat afkomstig is uit duindoornbesolie (Hippophaë Rhamnoides). Een voldoende aanwezigheid van EPA en DHA in het lichaam is van essentieel belang voor een goede cardiale bescherming evenals het optimaal functioneren van onze hersenen en onze ogen. Wetenschappelijk onderzoek toont immers aan dat een dagelijkse inname van 250mg EPA en DHA bijdraagt tot een normale hartwerking, tot de instandhouding van een normale hersenfunctie en een normaal gezichtsvermogen. 

Duindoornolie bevat hoge hoeveelheden omega 7 en bèta-caroteen (provitamine A) dat helpt bij de instandhouding van normaleslijmvliezen. Daarnaast draagt bèta-caroteen (als provitamine A) ook bij tot het behoud van een normale huid, ondersteunt de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen en de normale werking van het immuunsysteem. 

Duindoornolie is ook bijzonder rijk aan tocoferolen en tocotriënolen (natuurlijke vitamine E) die fungeren als sterke antioxidanten en de cellen helpen beschermen tegen oxidatieve stress. 

Natural Energy garandeert de zuiverheid van dit product: de omega-7 vetzuren in dit supplement zijn afkomstig van de pitten en het vruchtvlees van duindoornbessen, een vrucht die uitzonderlijk rijk is aan dit zeldzame vetzuur. De omega-3 vetzuren EPA en DHA zijn afkomstig van zuivere visolie van kleine vette vissoorten en zijn getest op PCB’s. Eén capsule Omega 3+7 Balance bevat 900 mg zuivere visolie waarvan 350 mg EPA en 150 mg DHA, verrijkt met 300 mg duindoornolie (Hippophaë Rhamnoides).

Indicatie

- voor een normale hartwerking 
- voor de instant houding van van een normale hersenfunctie 
- voor een normaal gezichtsvermogen

Gebruik van Natural Energy Omega 3+7 Balance

2 capsules per dag met een beetje water innemen tijdens de maaltijden.

Ingrediënten Natural Energy Omega 3+7 Balance


Aard van het product
a) Presentatie : zachte gelatinecapsules met een netto-gewichtsinhoud van 1200mg per capsule.
b) Verpakking : doos met 40 capsules (2 blisters met elk 20 stuks)
c) Aanbevolen dagelijkse portie : 2 capsules per dag

Ingrediëntenlijst

Aktieve ingredïënten
Wetenschappelijke naamNederlandse naamFranse naamGalenischeperper
Plantgebruikte deelPlantgebruikte deelPlantgebruikte deelvormcapsule100 g
Hippophaë rhamnoidesFructusDuindoornVruchtArgousierFruitVette olie300 mg18,182 g

 

Anderen dan planten of nutriëntenper capsuleper 100 gram
Visolie TG 45/10 (45 % EPA/10 % DHA)

750 mg

45,454 g

Visolie TG 10/50 (10 % EPA/50 % DHA)

150 mg

  9,091 g


Niet-aktieve ingredïënten

Bestanddeelper capsuleper 100 gram
Gelatine304,65 mg18,464 g
Glycerol (geleermiddel)100,35 mg  6,082 g
Water  45,00 mg  2,727 g


Nutritionele analyse

Energie in kcal  754,5 / 100 g
Energie in kJ3115,2 / 100 g
Koolhydraten  6,08 g / 100 g
Eiwitten18,46 g / 100 g
Vetten72,73 g / 100 g


Nutritionele waarde

Plantenper capsuleper dagdosis
(= 2 capsules)
per 100 g
Duindoornolie300 mg600 mg18,182 g


Actieve bestanddelen of merkers (enkel voor planten)

PlantenActieve bestanddelenper capsuleper dagdosis
(= 2 capsules)
per 100 g
Duindoornoliemin. 25 % palmitoleïnezuurmin. 75 mgmin. 150 mgmin. 4,545 g

Waarschuwing

De aanbevolen dagelijks in te nemen portie niet overschrijden en het product buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De verpakking goed afsluiten en op een droge, koele en donkere plaats bewaren (15-25 ºC). Buiten het bereik van kinderen houden.
Natural Energy Omega 3+7 Balance 90 capsules
€ 60,99
€ 54,89

Laatste reviews en ervaringen met Natural energy omega 3+7 balance

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb Natural Energy omega 3+7 balance capsules in huis genomen op aanraden van mijn zus, die ze zelf had voorgeschreven gekregen. Ik voel me veel energieker en kan beter onthouden.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik nu gedurende een maand twee capsules per dag en heb eigenlijk nog niet veel verschil gemerkt jammer genoeg. Misschien moet ik meer capsules innemen?
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uit een bloedonderzoek bleek dat een tekort aan omega 3 vetzuren één van de oorzaken van mijn vermoeidheid was en dat ik die niet voldoende binnen kreeg via mijn voeding. Na een paar maanden de omega 3+7 capsules genomen te hebben bleek uit een nieuw bloedonderzoek dat mijn waarden veel beter waren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze supplementen helpen voor zoveel. Niet alleen voor een minder droge en meer soepele huid, maar ook voor stevigere nagels, minder geïrriteerde ogen,...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed! Wel in de frigo bewaren tegen oxidatie. Goed voor huid, ogen,hersenen,nagels,huid,... Ook door mijn dermatoloog voorgeschreven. Een echte aanrader!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  deze capsules met omega 3-7 werden mij aangeraden door de huisarts omdat mijn cholesterol te hoog was. het is een natuurlijke manier om je cholesterol in balans te houden en het werkt zeer goed
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Omega 3+7 Balance is een heel goede aanvulling van mijn dagelijkse behoefte en is daarom ook een aanrader voor elke vrouw. Vroeger had ik veel last van droge huid vaginale droogte en prikkende ogen. Sinds ik Omega 3+7 Balance neem zijn mijn klachten zo goed als verdwenen. Mijn huid is soepeler en ben ook minder gevoeliger geworden aan mijn ogen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit produkt gebruiken wij al jaren. Deze verpakking vind ik wel heel goed. Gemakkelijker dan de uitsrukbare fiches. Het effect hopen we te ondervinden.

Natural Energy Omega 3+7 Balance kopen

Je kan Natural Energy Omega 3+7 Balance van het merk Natural Energy, geproduceerd door ENERGETIC FOOD & SUPPLEMENTS , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Visolie