€ 44,90
€ 35,47
Bespaar 21% (€ 9,43)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Omnibionta Pronatal + DHA 60+60 tabletten

Omschrijving van Omnibionta Pronatal + DHA

Omnibionta® Pronatal + DHA bevat specifieke en aangepaste hoeveelheden vitamines, mineralen en DHA welke aanbevolen zijn tijdens de zwangerschap en de borstvoeding. Een dagdosis Omnibionta® Pronatal + DHA bestaat uit:
• 1 tablet bestaande uit foliumzuur, Metafolin® en andere essentiële vitamines en mineralen +
• 1 capsule van 200mg DHA (omega-3)

WAAROM Omnibionta® Pronatal innemen ?
De groei van de baby in de moederschoot is spectaculair. In 38 weken evolueert hij van een minuscule cel naar een compleet organisme van ongeveer 3.5 kg. Het spreekt dus voor zich dat een adequate aanvoer van specifieke vitamines en mineralen onontbeerlijk is. Dat niet alleen voor de baby, maar ook voor de moeder tijdens de zwangerschap en nadien tijdens de borstvoeding (de moeder maakt 3/4 liter melk per dag aan !). Tijdens de zwangerschap bereikt men, zelfs met een evenwichtige en gevarieerde voeding, niet altijd de nodige dosis folaten, ijzer en jodium noodzakelijk voor de moeder en de groei bij de baby. 
In de loop van de zwangerschap wordt eveneens een voldoende inname van DHA (omega-3) belangrijk, omdat DHA bijdraagt tot de normale ontwikkeling van de ogen en de hersenen bij de foetus en bij zuigelingen die borstvoeding krijgen*. Omnibionta® Pronatal + DHA bevat die specifieke en aangepaste hoeveelheden vitamines, mineralen en DHA welke aanbevolen zijn tijdens de zwangerschap tot en met het einde van de borstvoeding.

Indicatie

Een voedingssupplement dat uw zwangere lichaam voorziet van alle nodige bouwstoffen voor een gezonde ontwikkeling van uw baby.

Gebruik van Omnibionta Pronatal + DHA

- Neem 1 tablet en 1 capsule in per dag. In te nemen met een koude vloeistof, bij voorkeur tijdens het middagmaal. 
- Het is aangewezen om Omnibionta® Pronatal + DHA op te starten van zodra de zwangerschap bevestigd is en door te nemen tot en met het einde van de borstvoeding.

Ingrediënten Omnibionta Pronatal + DHA

Lees aandachtig de bijsluiter voor de exacte samenstelling en voedingswaarde van de Omnibionta Pronatal supplementen.
Tablet : Calcium-L-ascorbaat; Vulmiddel: Microkristallijne cellulose E460; Magnesiumoxyde; Ijzersulfaat; Vulmiddel: Hydroxypropylcellulose E463; Nicotinamide; D,L-alfa-tocoferolacetaat; Zinkoxide; Glansmiddel: Hydroxypropylmethylcellulose E464; Vulmiddelen: Maiszetmeel, Maltodextrine; Calcium-D-pantothenaat; Vulmiddel: Vernet natriumcarboxymethylcellulose E468; Antiklontermiddel: Magnesiumzouten van vetzuren E470b; Betacaroteen; Mangaansulfaat; Pyridoxinehydrochloride; Kopersulfaat; Sucrose; Thiaminemononitraat; Antiklontermiddel: Siliciumdioxyde E551; Riboflavine; Bevochtigingsmiddel: Glycerol E422; Glucose; Calcium-L methylfolaat; Foliumzuur; Geleermiddel: Plantaardige olie; Antioxidans: Natriumascorbaat E301, D,Lalfa- tocoferolacetaat E307; Kaliumjodide; Biotine; Kleurstoffen: titaandioxide E171, Ijzeroxide E172; Cholecalciferol; Cyanocobalamine.

Waarschuwing

- Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren. 
- Droog en op kamertemperatuur niet boven de 25°C bewaren.
- Dit product bevat geen gelatine. 
- Dit product bevat geen gluten en mag in geen geval een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl vervangen.
De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
€ 44,90
€ 35,47

Laatste reviews en ervaringen met Omnibionta pronatal + dha

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ondersteunt goed tijdens de zwangerschap maar ook vlak na de zwangerschap bij het geven van borstvoeding. Alle nodige vitamientjes zowel voor mama als voor baby...
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Deze vitaminen werden aanbevolen door mijn gynaecoloog. Zij omvatten ook DHA, wat belangrijk is. Ik heb ze ook meegenomen terwijl ik borstvoeding gaf.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goede vitamines, als je ze elke dag neemt heb je alles dat nodig is om een goede ontwikkeling van de baby. Je voorkomt ook een tekort aand esenciële mineralen en omega 3.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product en goede prijs goedkoper en zeer snelle levering Ik ben zeer tevreden met deze vitamine het geeft me meer energie mij en mijn baby
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  I start to take them during my pregnancy, keep continue take them during my breastfeeding. They include very good vitamins and minerals. Can not tell that I see improvement in my skin or hair.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend product. Verteerbaar. Aantrekkelijke verpakking Volledige inname van vitaminen tijdens de conceptie, zwangerschap en borstvoeding.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vlotte levering aan de beste prijs , product aanbevolen door de gynaecologe en heeft zeker geen merkbare bijwerkingen .Al meerder keren in bestelling genomen .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruikt tijdens zwangerschap en nu ook nog tijdens borstvoeding en tevreden van! Tijdelijk andere vitamines gebruikt en ik merkte toch een verschil (wat meer vermoeid).
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb deze aangekocht voor mijn schoondochter, die ze is aan bevolen door de dokter, ze is er heel goed mee, de vitaminen zijn heel goed voor haar!!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product, ik ben er tevreden van en bestel het zeker opnieuw. Het is belangrijk om deze vitaminen te nemen tijdens de zwangerschap. Bij farmaline zijn ze goedkoper dan bij de apotheek en het is gemakkelijk omdat ze aan huis leveren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben heel erg tevreden over de service van het bedrijf Farmaline. Je kan vanuit je luie zetel online bestellen op gelijk welk moment. En ze leveren vanaf een bepaald bedrag gratis. Zalig.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Essentiële vitaminen voor, tijdens en na de zwangerschap tijdens de borstvoeding en zelfs daarna om de val van hormonen te voorkomen. Ik raad het aan
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  niet genomen tijdens de zwangerschap omdat ik veelvuldig moest braken. Gestart met vitamines nemen tijdens de borstvoeding. De vermoeidheid verdween grotendeels en mijn boeleke geniet van zijn gevitamineerde moedermelk :-)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem Omnibionta Pronatal + DHA sinds het derde trimester van mijn zwangerschap. Op aanraden van mijn gynaecoloog ben ik dit blijven nemen tijdens de borstvoedingsperiode. Van andere vitaminen werd ik vaak misselijk, maar deze verdraag ik goed. Een aanrader dus!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben deze tabletten aan het begin van de zwangerschap beginnen nemen op doktersadvies, omdat ik al sinds jaren met een wat te hoog cholesterolgehalte zit. Volgens dokter helpt de DHA om cholesterol voor mij als mama te doen dalen, terwijl de baby net meer stoffen voor een goede hersenontwikkeling zou krijgen. Dagelijks neem ik twee verschillende tabletten in: een roze en een gele/gouden. Ik ondervind totaal geen bijwerkingen van deze aanvullende tabletten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Noodzakelijke vitaminen voor, tijdens en na de zwangerschap, tijdens de borstvoeding en zelfs later om hormonaal onevenwicht te voorkomen, ik raad het aan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voorgeschreven door mijn arts, Omnibionta Pronatal + DHA is een noodzakelijk voedingsmiddel voor de goede ontwikkeling van de baby. Geen enkele bijwerking. Betere prijs dan in de apotheek.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  omnibionta pronatal+DHA is een goed product om te nemen gedurende de zwangerschap, maar het is ook aan te raden om door te blijven nemen gedurende het geven van borstvoeding. Ik ben hierover tevreden en gebruik het voor de moment.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Snelle verzending! Goedkoop! Zeer goede tablet! Ik denk dat het zal me helpen zwanger te raken! Ik zou deze service aanraden! Voorzeker, dit is niet mijn eerste en niet de laatste aankoop!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  DHA is heel goed voor zowel de mama als de baby, zeer aan te raden voor vrouwen die langer dan 30 weken zwanger zijn. Ik ben het tijdens de borstvoeding blijven innemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  omnibionta is de betere aanvulling tijdens de zwangerschap. het bevat een hele hoop waardevolle vitaminen, mineralen en meer. de meeste dokters schrijven het voor, alleen is het in de apotheek duurder.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Grote doos voor 2 maanden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze vitaminen zijn zeer compleet en bevatten al het nodige voor de zwangerschap.De tabletten zijn makkelijk door te slikken, vind ik persoonlijk wel belangrijk en niet vies van smaak
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik nam dit in bij mijn vorige zwangerschap en hierdoor waren mijn waarden bij bloedtesten steeds zeer goed: foliumzuur en andere waren hoog genoeg om de baby te voorzien van al het nodige.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruikt bij mijn beide kindjes, op aanraden van mijn gynaecoloog en héél tevreden. Beide baby's zijn gezond en heel weinig ziek, ik weet niet of het hieraan ligt, maar het kan zeker geen kwaad hebben gedaan. Bovendien heb ik ook héél weinig last gehad van zwangerschapskwaaltjes
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Aanbevolen tijdens de zwangerschap vanaf 3 maanden + tevens zolang borstvoeding gegeven wordt. Bevat niet enkel vitamines maar ook essentiël vetzuren. Bezorgd je als zwangere moeder een "gerust" gevoel!

Omnibionta Pronatal + DHA kopen

Je kan Omnibionta Pronatal + DHA van het merk Omnibionta, geproduceerd door MERCK CONSUMER HEALTHCARE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Omnibionta Pronatal of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Voedingssupplementen
Zwangerschap & Baby > Voedingssupplementen > Multi-Vitaminen
Zwangerschap & Baby > Voedingssupplementen > Visolie-Capsules (DHA)
Vitamines & Voedingssupplementen > Zwangerschap & Borstvoeding
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Zwangerschap & Borstvoeding