Omnibionta Pronatal + DHA 96+96 tabletten

€ 63,90
€ 57,51
Bespaar 10% (€ 6,39)
Promotie

GRATIS Lilliputiens rammelaar. Max 1 per bestelling, zolang de voorraad strekt.

Dit product wordt gratis geleverd!Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Bijsluiter van Omnibionta Pronatal + DHA 96+96 tabletten

Omschrijving van Omnibionta Pronatal + DHA

Omnibionta® Pronatal + DHA bevat specifieke en aangepaste hoeveelheden vitamines, mineralen en DHA welke aanbevolen zijn tijdens de zwangerschap en de borstvoeding. Een dagdosis Omnibionta® Pronatal + DHA bestaat uit:
• 1 tablet bestaande uit foliumzuur, Metafolin® en andere essentiële vitamines en mineralen +
• 1 capsule van 200mg DHA (omega-3)

WAAROM Omnibionta® Pronatal innemen ?
De groei van de baby in de moederschoot is spectaculair. In 38 weken evolueert hij van een minuscule cel naar een compleet organisme van ongeveer 3.5 kg. Het spreekt dus voor zich dat een adequate aanvoer van specifieke vitamines en mineralen onontbeerlijk is. Dat niet alleen voor de baby, maar ook voor de moeder tijdens de zwangerschap en nadien tijdens de borstvoeding (de moeder maakt 3/4 liter melk per dag aan !). Tijdens de zwangerschap bereikt men, zelfs met een evenwichtige en gevarieerde voeding, niet altijd de nodige dosis folaten, ijzer en jodium noodzakelijk voor de moeder en de groei bij de baby. 
In de loop van de zwangerschap wordt eveneens een voldoende inname van DHA (omega-3) belangrijk, omdat DHA bijdraagt tot de normale ontwikkeling van de ogen en de hersenen bij de foetus en bij zuigelingen die borstvoeding krijgen*. Omnibionta® Pronatal + DHA bevat die specifieke en aangepaste hoeveelheden vitamines, mineralen en DHA welke aanbevolen zijn tijdens de zwangerschap tot en met het einde van de borstvoeding.

Indicatie

Een voedingssupplement dat uw zwangere lichaam voorziet van alle nodige bouwstoffen voor een gezonde ontwikkeling van uw baby.

Gebruik van Omnibionta Pronatal + DHA

- Neem 1 tablet en 1 capsule in per dag. In te nemen met een koude vloeistof, bij voorkeur tijdens het middagmaal. 
- Het is aangewezen om Omnibionta® Pronatal + DHA op te starten van zodra de zwangerschap bevestigd is en door te nemen tot en met het einde van de borstvoeding.

Ingrediënten Omnibionta Pronatal + DHA

Lees aandachtig de bijsluiter voor de exacte samenstelling en voedingswaarde van de Omnibionta Pronatal supplementen.
Tablet : Calcium-L-ascorbaat; Vulmiddel: Microkristallijne cellulose E460; Magnesiumoxyde; Ijzersulfaat; Vulmiddel: Hydroxypropylcellulose E463; Nicotinamide; D,L-alfa-tocoferolacetaat; Zinkoxide; Glansmiddel: Hydroxypropylmethylcellulose E464; Vulmiddelen: Maiszetmeel, Maltodextrine; Calcium-D-pantothenaat; Vulmiddel: Vernet natriumcarboxymethylcellulose E468; Antiklontermiddel: Magnesiumzouten van vetzuren E470b; Betacaroteen; Mangaansulfaat; Pyridoxinehydrochloride; Kopersulfaat; Sucrose; Thiaminemononitraat; Antiklontermiddel: Siliciumdioxyde E551; Riboflavine; Bevochtigingsmiddel: Glycerol E422; Glucose; Calcium-L methylfolaat; Foliumzuur; Geleermiddel: Plantaardige olie; Antioxidans: Natriumascorbaat E301, D,Lalfa- tocoferolacetaat E307; Kaliumjodide; Biotine; Kleurstoffen: titaandioxide E171, Ijzeroxide E172; Cholecalciferol; Cyanocobalamine.

Waarschuwing

- Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren. 
- Droog en op kamertemperatuur niet boven de 25°C bewaren.
- Dit product bevat geen gelatine. 
- Dit product bevat geen gluten en mag in geen geval een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl vervangen.
Omnibionta Pronatal + DHA 96+96 tabletten
€ 63,90
€ 57,51

Laatste reviews en ervaringen met Omnibionta pronatal + dha

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goede vitaminen. Zeker rtijdens zwangerschap. Ik sukkel al.jaren met mijn ijzergehalte in mijn bloed en nu tijdens mijn zwangerschap is het belangrijk om veel ijzer te.hebben. deze pilletjed hhelpen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Volgens mij de beste verzorging die je je baby kan geven tijdens de zwangerschap. Door de inname van deze tabletten zijn mijn bloedcontroles steeds in orde. Tabletten worden makkelijk verdragen, geen onaangename nasmaak.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Perfecte combinatie van vitamines tijdens de hele zwangerschap, en zeker ook leuk dat we er een extra cadeautje bijkregen ook voor onze kleine spruit!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze vitaminen gebruikte ik tijdens mijn zwangerschap en nu nog steeds omdat ik borstvoeding geef. De visolie zou goed zijn nr hersenontwikkeling van de baby. Na de geboorte zou dit ook de darmflora van de baby ondersteunen, zodat ze minder krampjes hebben.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben over deze prenatale vitaminen zeer tevreden, geen last van de maag. Wat ik wel bij andere producten met omega 3 had. Ik neem het bij het ontbijt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  We zijn zeer tevreden over deze ondersteuning ter voorbereiding en doorheen de zwangerschap (en bij de borstvoeding). Het product is beduidend goedkoper dan in de apotheek. De levering verloopt zeer snel en correct. Ik vind het heel handig ook een richtuur te krijgen voor de levering.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik zwanger ben neem ik Omnibionta Pronatal + DHA in om zo de nodige vitaminen binnen te hebben. Bij alle bloednames die reeds gebeurd zijn blijken mijn waarden in orde te zijn. Ook na de zwangerschap zal ik deze vitaminen blijven innemen omdat ik van plan ben om borstvoeding te geven.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Om jezelf en je baby te beschermen, kan je deze vitaminen gebruiken. Ik voel me alleszins geruster dat ik zeker de juiste dosis vitaminen binnen krijg elke dag.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zorgt voor een extra aan voedingstoffen die noodzakelijk zijn bij de zwangerschap/borstvoeding. Deze extra grote verpakking verbruik je in deze periode sowieso en is dan ook nog eens voordeliger. Mooi meegenomen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze prenatale vitamines werden mij aangeraden door mijn huisarts. Ik ben er tevreden over en kan ze goed verdragen. Ik neem ze wel 's middags en niet 's morgens.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  The shelf life is too close. One box can be used for more than 3 month. I have ordered several boxes, however all the shelf life is end in Jan 2018. So I have to return part of them. Fast delivered, within 2 days (excl weekends/holidays).
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De beste vitaminen voor tijdens een zwangerschap. Door iedereen worden ze aangeraden. Ik vind een grote doos ook handig, zo heb ik ineens genoeg voorraad in huis.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik koop deze vitaminen voor mijn vrouw haar zwangerschap steeds bij Farmaline omdat het bij de grote verpakkingen al snel een tiental euro goedkoper is dan bij de reguliere apotheek. Loopt toch wel aardig op.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De juiste hoeveelheid vitaminen die je nodig hebt tijdens de zwangerschap of borstvoeding. Ook de juiste dosering DHA erbij is simpel in te nemen, geen extra dozen en niet te veel of te weinig inname bij deze supplementendossering. Gebruik het nu ook voor mijn derde kindje.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wij zijn tevreden. Het was snel geleverd. Goedkoper en bovendien wij hebben nog en korting gekregen van 5 euro. En ook heel veel keuze .Goed zo!!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is de meest voorkomende of meegegeven zwangerschapsvitamienen preparaat. Ik vind ze goed, zeker owv de combinatie met de DHA die erbij is gevoegd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben Zeer tevreden van het product. De dokter raadde het mij aan en ik heb het gevoel dat ik het beste doe voor de ongeboren baby. Op farmaline ook veel goedkoper dan bij de apotheek.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben heel tevreden mijn aankoop.Omnibionta Pronatal + DHA geeft mij meer vitaminen die ik nodig heb om een gezonde kindje te krijgen. Ik kijk er naar uit naar de komst van mijn baby.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden over dit product. Voor de zwangerschap nam ik gewoon Folavit 0.4mg Foliumzuur, vanaf zwangerschap nam ik Omnibionta Pronatal + DHA. Er zijn bij Farmaline regelmatig promoties op dit product omdat het zo'n bestseller is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van mijn gynecoloog deze aangeschaft, mijn waardes zijn heel goed, dus kan het ook enkel goed zijn voor onze toekomstige baby! Prijs-kwaliteit is goed
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is het perfecte supplement om te nemen voor, tijdens en na de zwangerschap. Het bevat niet alleen foliumzuur maar ook tal van andere vitaminen die je zelf nooit zo volledig op peil zou krijgen. Ik ben hier zeer tevreden van want het is ook echt zichtbaar in mijn bloed. Het beste voor onze baby!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super , Snelle levering Goedkoop Je bestelt snel door een knopje Het is goed voor de baby dat je vitamines ineemt. Dan wordt je niet snel misselijk
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is het perfecte supplement om te nemen voor, tijdens en na de zwangerschap. Het bevat niet alleen foliumzuur maar ook tal van andere vitaminen die je zelf nooit zo volledig op peil zou krijgen. Ik ben hier zeer tevreden van want het is ook echt zichtbaar in mijn bloed. Het beste voor onze baby!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem deze tabletten al sinds het begin van mijn zwangerschap (nu borstvoeding). Ik voel me alvast gezonder. Tijdens mijn zwangerschap ben ik wel een periode enorm misselijk geworden telkens ik zo'n doorzichtige tablet innam...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Volwaardige aanvulling van nodige vitamines voor zowel tijdens de zwangerschap en erna tijdens de borstvoeding. Van omnibionta werd ik niet misselijk.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De beste vitaminen die een vrouw kan nemen voorafgaande een zwangerschap of tijdens een zwangerschap. De verdeling van de vitamine en de capsule DHA is duidelijk aangegeven in de verpakking. Meest prijs-kwaliteitsvolle product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Grote doos die voordeliger uitkomt dan kleinere formaten. Kan er drie maand verder mee plus elke dag de juiste hoeveelheid DHA. Ik heb geen negatieve ervaringen met omnibionta. Het is mijn derde zwangerschap en telkens gebruik ik omnibionta.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik al tijdens de gehele zwangerschap Omnibionta Pronatal + DHA en ben zeer tevreden. Wat me opvalt is dat mijn nagels snel groeien, dus de vitamen doen goed hun werk. Bij mijn vorige zwangerschap heb ik ze ook gebruikt en zowel ikzelf als mijn baby waren heel gezond :-)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een zeer goed product aan een zeer gunstige prijs en in de grootverpakking zelfs nog goedkoper. Dit is een product dat onmisbaar is tijdens de zwangerschap.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De doos bevat een handige hoeveelheid, je kan er lang mee toekomen. De vitaminen zijn gemakkelijk in te nemen, ze zijn niet te groot en goed afgerond. Gemakkelijk om een enkele dosis af te scheuren en mee te nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  It is certainly the best choice for back up in pregnancy. it contains all the nutrition you need both for baby and mama. the package has quite high quality/cost ratio.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goed product. Ik nam het voor mijn zwangerschap en na het bloedprikken bleek het ijzergehalte in mijn bloed weer tiptop (ervoor was het ontzettend laag).
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik bestel deze vitaminen altijd hier online! De levering is zeer snel: vandaag besteld, morgen al binnen. Verder ben ik zeer tevreden over de prijs! Het komt veel goedkoper uit dan kopen in een apotheek en je krijgt nog een leuk cadeautje bij :) Bedankt!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Grotere verpakking waardoor minder betalen voor meer het product bevat alle vitaminen die je in jezelf en je groeiende baby nodig heeft. je krijgt er ook nog eens een schattig rammelaartje bij!

Omnibionta Pronatal + DHA kopen

Je kan Omnibionta Pronatal + DHA van het merk Omnibionta, geproduceerd door MERCK CONSUMER HEALTHCARE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Omnibionta Pronatal of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Voedingssupplementen
Zwangerschap & Baby > Voedingssupplementen > Multi-Vitaminen
Zwangerschap & Baby > Voedingssupplementen > Visolie-Capsules (DHA)
Vitamines & Voedingssupplementen > Zwangerschap & Borstvoeding
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Zwangerschap & Borstvoeding