€ 63,90
€ 57,51
Bespaar 10% (€ 6,39)
Dit product wordt gratis geleverd!
Bijsluiter van Omnibionta Pronatal + DHA 96+96 tabletten

Omschrijving van Omnibionta Pronatal + DHA

Omnibionta® Pronatal + DHA is speciaal afgestemd op de behoeften vanaf de zwangerschap tot het einde van de borstvoeding - voor behoud van de folaat*-spiegel en de optimale aanvoer van omega 3-vetzuren. Het voorziet jou en je baby van 600 µg folaat (foliumzuur en Metafolin®) en andere belangrijke voedingsstoffen, zoals alle vitaminen B, vitamine C, D3, E en jodium. Daarnaast bevat Omnibionta® Pronatal Metafolin®+DHA het onmisbare omega 3-vetzuur DHA**. Regelmatige inname van dit omega 3-vetzuur vanaf de zwangerschap heeft een positief effect op de ontwikkeling van hersenen en de ogen van de baby.

**Bij DHA geldt de aanbeveling voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, om dagelijks een extra hoeveelheid van 200 mg DHA in te nemen, naast de aanbevolen dagelijkse inname voor volwassenen van omega-3-vetzuren (250 mg DHA + EPA).

Omnibionta® Pronatal + DHA bevat specifieke en aangepaste hoeveelheden vitamines, mineralen en DHA welke aanbevolen zijn tijdens de zwangerschap en de borstvoeding. Een dagdosis Omnibionta® Pronatal + DHA bestaat uit:
 • 1 tablet bestaande uit foliumzuur, Metafolin® en andere essentiële vitamines en mineralen +
 • 1 capsule van 200mg DHA (omega-3)
WAAROM Omnibionta® Pronatal innemen ?
De groei van de baby in de moederschoot is spectaculair. In 38 weken evolueert hij van een minuscule cel naar een compleet organisme van ongeveer 3.5 kg. Het spreekt dus voor zich dat een adequate aanvoer van specifieke vitamines en mineralen onontbeerlijk is. Dat niet alleen voor de baby, maar ook voor de moeder tijdens de zwangerschap en nadien tijdens de borstvoeding (de moeder maakt 3/4 liter melk per dag aan !). Tijdens de zwangerschap bereikt men, zelfs met een evenwichtige en gevarieerde voeding, niet altijd de nodige dosis folaten, ijzer en jodium noodzakelijk voor de moeder en de groei bij de baby.

In de loop van de zwangerschap wordt eveneens een voldoende inname van DHA (omega-3) belangrijk, omdat DHA bijdraagt tot de normale ontwikkeling van de ogen en de hersenen bij de foetus en bij zuigelingen die borstvoeding krijgen*. Omnibionta® Pronatal + DHA bevat die specifieke en aangepaste hoeveelheden vitamines, mineralen en DHA welke aanbevolen zijn tijdens de zwangerschap tot en met het einde van de borstvoeding.

Indicatie

Een voedingssupplement dat uw zwangere lichaam voorziet van alle nodige bouwstoffen voor een gezonde ontwikkeling van uw baby.

Gebruik van Omnibionta Pronatal + DHA

 • Neem 1 tablet en 1 capsule in per dag. In te nemen met een koude vloeistof, bij voorkeur tijdens het middagmaal. 
 • Het is aangewezen om Omnibionta® Pronatal + DHA op te starten van zodra de zwangerschap bevestigd is en door te nemen tot en met het einde van de borstvoeding.

Ingrediënten Omnibionta Pronatal + DHA

Lees aandachtig de bijsluiter voor de exacte samenstelling en voedingswaarde van de Omnibionta Pronatal supplementen.
Tablet : Calcium-L-ascorbaat; Vulmiddel: Microkristallijne cellulose E460; Magnesiumoxyde; Ijzersulfaat; Vulmiddel: Hydroxypropylcellulose E463; Nicotinamide; D,L-alfa-tocoferolacetaat; Zinkoxide; Glansmiddel: Hydroxypropylmethylcellulose E464; Vulmiddelen: Maiszetmeel, Maltodextrine; Calcium-D-pantothenaat; Vulmiddel: Vernet natriumcarboxymethylcellulose E468; Antiklontermiddel: Magnesiumzouten van vetzuren E470b; Betacaroteen; Mangaansulfaat; Pyridoxinehydrochloride; Kopersulfaat; Sucrose; Thiaminemononitraat; Antiklontermiddel: Siliciumdioxyde E551; Riboflavine; Bevochtigingsmiddel: Glycerol E422; Glucose; Calcium-L methylfolaat; Foliumzuur; Geleermiddel: Plantaardige olie; Antioxidans: Natriumascorbaat E301, D,Lalfa- tocoferolacetaat E307; Kaliumjodide; Biotine; Kleurstoffen: titaandioxide E171, Ijzeroxide E172; Cholecalciferol; Cyanocobalamine.

Waarschuwing

 • Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren. 
 • Droog en op kamertemperatuur niet boven de 25°C bewaren.
 • Dit product bevat geen gelatine. 
 • Dit product bevat geen gluten en mag in geen geval een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl vervangen.
 • De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
€ 63,90
€ 57,51

Laatste reviews en ervaringen met Omnibionta pronatal + dha

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Goed product dat ik goed kan verwerken in tegenstelling tot mijn eerste zwangerschap. Aanzienlijke vermindering op Farmaline. Ik raad alle toekomstige moeders aan. n
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Reeds gebruikt voor 2 verschillende zwangerschappen. Mijn kinderen en ik zijn in topconditie. Er is niets om te zeggen dat dit een goed voedingssupplement is, geadviseerd door verschillende artsen om mij heen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Complete set van vitaminen en mineralen voor tijdens de zwangerschap en borstvoeding. Ik vind ze wel redelijk zwaar dus ik neem ze meestal vlak na mijn middageten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  top verpakking en gemakkelijk overzicht. Echte aanrader *****************************************************************************************************************************************************************************************************
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goedkoper online en evengoed als in apotheek, scheelt toch zeker 8euro! De levering werd ook op tijd geleverd. Top, Snelle service en heel handig te bestellen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De beste en meest complete zwangerschapsvitaminen als je het mij vraagt. De handige verpakking is mooi meegenomen en het feit dat je dit product in het groot kan bestellen doet de prijs ook dalen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb deze Omniobionta pronatal + DHA tabletten aangeraden gekregen van mijn gynaecoloog. Ze liggen zeker niet zwaar op de maag... Het zijn per dag twee tabletten om in te nemen...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Aan te raden vitamines tijdens zwangerschap en ook gedurende de borstvoedingsperiode. Wel niet op een nuchtere maag nemen! Ondanks dat ik echt niet gauw last heb van mijn maag waren deze vitamines zwaar te verteren als je er niet bij eet.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vitamines voor tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode. Bevat alles dat jij en de baby nodig hebben gedurende de periode van belangrijke ontwikkeling. Is wel duur in aankoop.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Fijn om dit product hier in dit formaat te vinden. Nog nergens eerder gezien en wel handig, gezien nog lang gebruik omwille van zwangerschap en borstvoeding.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na even te moeten zoeken heb ik eindelijk vitamines gevonden die niet zwaar op de maag blijven liggen. Deze kan ik innemen op elk moment van de dag en ik voel me ook energieker nu ik deze neem.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede ondersteuning niet alleen voor de baby maar ook voor je eigen tanden, haar en nagels tijdens en na de zwangerschap. Het product heeft geen vieze nasmaak en maakt mij niet misselijk.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  heel goede vitaminensupplement voor de zwangere/borstvoedende vrouw, bij al mijn 3 zwangerschappen gebruikt, ook heel wat goedkoper kunnen aankopen bij farmaline als bij de apotheker!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een prima vitamine die je vanaf je zwangerschapswens kan gebruiken, het bevat verschillende vitaminen zoals foliumzuur, vit A,B, B1, B2, B5, B6, C, D,E,... en mineralen zoals magnesium, ijzer, zink, koper, mangaan en jodium. Zelfs tijdens mijn eerste maanden van ochtendmisselijkheid is het nooit er terug meegekomen als ik er iets bij at. Ook ingenomen tijdens mijn eerste zwangerschap.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De bestelling werd vlot geleverd. Het is fijn dat er grotere verpakkingen te verkrijgen zijn dan in de plaatselijke apotheken. De verrassing (het rammelaararmbandje) was eveneens aangenaam.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een prijs-kwaliteitvolle product! Het product blijft lang bruikbaar. De levering gebeurt heel snel met track en trace. Er was nog een leuk cadeautje erbij! Bedankt!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Omnibionta pronataal + DHA is een belangrijke vitamine voor zwangerschap en borstvoeding. Het geeft je energie voor de hele dag. Ik beveel het aan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Commandé pour moi-même..ces vitamines me conviennent très bien..elles sont complètes et très digestes..je les prends depuis plus d'un an maintenant et je vais continuer durant mon allaitement.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Omnibionta pronatal + DHA is een zeer compleet vitamine-complex met een extra omega 3-capsule. Ideaal om de nodige aanvulling te geven op een zwangerschap
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Deze supplementen zijn perfect voor zwangerschap en borstvoeding ook. Ik ben voor de tweede keer zwanger en voor mijn eerste zwangerschap heb ik ze genomen en ik heb altijd energie gehad, ik voelde me heel goed. Ze zijn een beetje duur, maar ik adviseer.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dokter raadt deze vitaminen aan na een gastric sleeve operatie omdat daar alles zou inzitten wat nodig is. Bloedwaarden zijn prima dus blijven wij deze vitaminen gebruiken.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  prenatale vitaminen en voor de periode van borstvoeding. dit zijn de aanbevelingen van mijn gynaecoloog. het beste is om in grote dozen te kopen. bij 7 maanden borstvoeding heb ik er al 3 of 4 afgerond.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Snelle en zorgvuldige levering, product zoals gepland, en volgens zijn beschrijving, prijs interessant niets te zeggen. dank u wel Snelle en zorgvuldige levering, product zoals gepland, en volgens zijn beschrijving, prijs interessant niets te zeggen. dank u wel
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  De beste vitaminen voor een goede ontwikkeling van de baby tijdens de zwangerschap. Onverslaanbare prijzen op deze site. Bovendien kreeg ik een rammelaar als geschenk, bedankt!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goede vitaminen. Zeker rtijdens zwangerschap. Ik sukkel al.jaren met mijn ijzergehalte in mijn bloed en nu tijdens mijn zwangerschap is het belangrijk om veel ijzer te.hebben. deze pilletjed hhelpen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Volgens mij de beste verzorging die je je baby kan geven tijdens de zwangerschap. Door de inname van deze tabletten zijn mijn bloedcontroles steeds in orde. Tabletten worden makkelijk verdragen, geen onaangename nasmaak.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Perfecte combinatie van vitamines tijdens de hele zwangerschap, en zeker ook leuk dat we er een extra cadeautje bijkregen ook voor onze kleine spruit!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze vitaminen gebruikte ik tijdens mijn zwangerschap en nu nog steeds omdat ik borstvoeding geef. De visolie zou goed zijn nr hersenontwikkeling van de baby. Na de geboorte zou dit ook de darmflora van de baby ondersteunen, zodat ze minder krampjes hebben.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben over deze prenatale vitaminen zeer tevreden, geen last van de maag. Wat ik wel bij andere producten met omega 3 had. Ik neem het bij het ontbijt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  We zijn zeer tevreden over deze ondersteuning ter voorbereiding en doorheen de zwangerschap (en bij de borstvoeding). Het product is beduidend goedkoper dan in de apotheek. De levering verloopt zeer snel en correct. Ik vind het heel handig ook een richtuur te krijgen voor de levering.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product. Compleet. Grote en zeer voordelige verpakkingen. Reeds eerder gebruikt. Laagste prijs op de markt bij farmaline. Snelle levering.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Vitaminen goed compleet voor de zwangerschap. Persoonlijk heb ik er nooit misselijkheid mee gehad. Ik neem ze zoals voorgeschreven tijdens mijn lunch.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dit voedingssupplement lijkt mij perfect aangepast aan borstvoeding. Het is licht verteerbaar en individuele doses maken het gemakkelijker in te nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik zwanger ben neem ik Omnibionta Pronatal + DHA in om zo de nodige vitaminen binnen te hebben. Bij alle bloednames die reeds gebeurd zijn blijken mijn waarden in orde te zijn. Ook na de zwangerschap zal ik deze vitaminen blijven innemen omdat ik van plan ben om borstvoeding te geven.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Aanbevolen door mijn gynaecoloog, heel goed, niets bijzonders te melden. Ik neem ze tijdens de zwangerschap en ook daarna om door te gaan met borstvoeding.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Om jezelf en je baby te beschermen, kan je deze vitaminen gebruiken. Ik voel me alleszins geruster dat ik zeker de juiste dosis vitaminen binnen krijg elke dag.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Belangrijk om te nemen tijdens de zwangerschap, ik neem ze vanaf het begin. Maakt je niet ziek of anderszins en baby heeft zijn dagelijkse vitaminen. Ik raad het aan!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Goede beschrijving van het product op de site. Concurrerende prijzen. Gratis monster, het is leuk. Ik bestel weer op faramaline. Alleen de levering een beetje te laat. Voor de rest geweldig
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zorgt voor een extra aan voedingstoffen die noodzakelijk zijn bij de zwangerschap/borstvoeding. Deze extra grote verpakking verbruik je in deze periode sowieso en is dan ook nog eens voordeliger. Mooi meegenomen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze prenatale vitamines werden mij aangeraden door mijn huisarts. Ik ben er tevreden over en kan ze goed verdragen. Ik neem ze wel 's middags en niet 's morgens.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dit is de eerste keer dat ik bij Farmaline besteld heb en ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. De prijs is voor de meeste artikelen lager en u profiteert vaak van kortingen. De levering is snel en in mijn geval gratis. Ik vind het jammer dat ik dit artikel niet eerder heb gekocht, maar later dan ooit. Ik beveel Farmaline aan bij al mijn kennissen. Nogmaals bedankt!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  The shelf life is too close. One box can be used for more than 3 month. I have ordered several boxes, however all the shelf life is end in Jan 2018. So I have to return part of them. Fast delivered, within 2 days (excl weekends/holidays).
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De beste vitaminen voor tijdens een zwangerschap. Door iedereen worden ze aangeraden. Ik vind een grote doos ook handig, zo heb ik ineens genoeg voorraad in huis.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik koop deze vitaminen voor mijn vrouw haar zwangerschap steeds bij Farmaline omdat het bij de grote verpakkingen al snel een tiental euro goedkoper is dan bij de reguliere apotheek. Loopt toch wel aardig op.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De juiste hoeveelheid vitaminen die je nodig hebt tijdens de zwangerschap of borstvoeding. Ook de juiste dosering DHA erbij is simpel in te nemen, geen extra dozen en niet te veel of te weinig inname bij deze supplementendossering. Gebruik het nu ook voor mijn derde kindje.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wij zijn tevreden. Het was snel geleverd. Goedkoper en bovendien wij hebben nog en korting gekregen van 5 euro. En ook heel veel keuze .Goed zo!!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is de meest voorkomende of meegegeven zwangerschapsvitamienen preparaat. Ik vind ze goed, zeker owv de combinatie met de DHA die erbij is gevoegd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben Zeer tevreden van het product. De dokter raadde het mij aan en ik heb het gevoel dat ik het beste doe voor de ongeboren baby. Op farmaline ook veel goedkoper dan bij de apotheek.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben heel tevreden mijn aankoop.Omnibionta Pronatal + DHA geeft mij meer vitaminen die ik nodig heb om een gezonde kindje te krijgen. Ik kijk er naar uit naar de komst van mijn baby.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik ben volledig tevreden over uw diensten, vooral met een promotie is het nog beter. Hier is een site die ik iedereen zal aanbevelen. Dank u: -)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden over dit product. Voor de zwangerschap nam ik gewoon Folavit 0.4mg Foliumzuur, vanaf zwangerschap nam ik Omnibionta Pronatal + DHA. Er zijn bij Farmaline regelmatig promoties op dit product omdat het zo'n bestseller is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van mijn gynecoloog deze aangeschaft, mijn waardes zijn heel goed, dus kan het ook enkel goed zijn voor onze toekomstige baby! Prijs-kwaliteit is goed
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is het perfecte supplement om te nemen voor, tijdens en na de zwangerschap. Het bevat niet alleen foliumzuur maar ook tal van andere vitaminen die je zelf nooit zo volledig op peil zou krijgen. Ik ben hier zeer tevreden van want het is ook echt zichtbaar in mijn bloed. Het beste voor onze baby!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Het is een perfecte aanvulling voor, tijdens of na de zwangerschap. Het bevat niet alleen foliumzuur, maar ook veel andere vitaminen die zo compleet zijn. Ik ben erg blij met dit supplement, omdat de resultaten ook in mijn bloed zichtbaar zijn. Het beste voor onze baby!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super , Snelle levering Goedkoop Je bestelt snel door een knopje Het is goed voor de baby dat je vitamines ineemt. Dan wordt je niet snel misselijk
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is het perfecte supplement om te nemen voor, tijdens en na de zwangerschap. Het bevat niet alleen foliumzuur maar ook tal van andere vitaminen die je zelf nooit zo volledig op peil zou krijgen. Ik ben hier zeer tevreden van want het is ook echt zichtbaar in mijn bloed. Het beste voor onze baby!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product. Geen bijzondere smaak of geur. Zeer redelijke kwaliteit/prijsverhouding. Praktische en gemakkelijk te vervoeren verpakking omdat de doseringen kunnen worden geïndividualiseerd.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem deze tabletten al sinds het begin van mijn zwangerschap (nu borstvoeding). Ik voel me alvast gezonder. Tijdens mijn zwangerschap ben ik wel een periode enorm misselijk geworden telkens ik zo'n doorzichtige tablet innam...
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden over de onberispelijke kwaliteit/prijsverhouding. Zeer redelijke levertijd binnen de op de site aangegeven tijd. Ik raad je echt boerderijaline aan
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  ik gebruik omnibionta + DHA-vitaminen sinds mijn zwangerschap en zelfs nu ik borstvoeding geef. Op deze manier ben ik er zeker van dat noch ik, noch mijn baby last heeft van vitaminedeficiënties!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Volwaardige aanvulling van nodige vitamines voor zowel tijdens de zwangerschap en erna tijdens de borstvoeding. Van omnibionta werd ik niet misselijk.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Vitaminemedicatie voor zwangere vrouwen, het innemen van grote hoeveelheden is goedkoper en u bent er zeker van dat u het altijd bij u draagt en niet te vergeten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De beste vitaminen die een vrouw kan nemen voorafgaande een zwangerschap of tijdens een zwangerschap. De verdeling van de vitamine en de capsule DHA is duidelijk aangegeven in de verpakking. Meest prijs-kwaliteitsvolle product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Grote doos die voordeliger uitkomt dan kleinere formaten. Kan er drie maand verder mee plus elke dag de juiste hoeveelheid DHA. Ik heb geen negatieve ervaringen met omnibionta. Het is mijn derde zwangerschap en telkens gebruik ik omnibionta.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik al tijdens de gehele zwangerschap Omnibionta Pronatal + DHA en ben zeer tevreden. Wat me opvalt is dat mijn nagels snel groeien, dus de vitamen doen goed hun werk. Bij mijn vorige zwangerschap heb ik ze ook gebruikt en zowel ikzelf als mijn baby waren heel gezond :-)
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik neem deze aanvulling nu al 1 jaar en 2 maanden, omdat ik een operatie heb ondergaan. Ik kreeg een By-Pass en de chirurg had me al gewaarschuwd dat ik na de operatie de omnibionta Pronatal Metafolin plus DHA voor de rest van mijn leven moest nemen! Normaal gesproken is het een supplement voor zwangere vrouwen omdat er alle vitaminen, mineralen, omega 3 enz..... in zitten, maar artsen schrijven het ook voor omdat er alles in zit wat het lichaam nodig heeft, om te adviseren.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Omnibionta Pronatal + DHA 96 tabletten + 96 capsules is een zeer goed product, essentieel vanaf het begin van de zwangerschap tot het einde van de borstvoeding.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een zeer goed product aan een zeer gunstige prijs en in de grootverpakking zelfs nog goedkoper. Dit is een product dat onmisbaar is tijdens de zwangerschap.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De doos bevat een handige hoeveelheid, je kan er lang mee toekomen. De vitaminen zijn gemakkelijk in te nemen, ze zijn niet te groot en goed afgerond. Gemakkelijk om een enkele dosis af te scheuren en mee te nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  It is certainly the best choice for back up in pregnancy. it contains all the nutrition you need both for baby and mama. the package has quite high quality/cost ratio.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goed product. Ik nam het voor mijn zwangerschap en na het bloedprikken bleek het ijzergehalte in mijn bloed weer tiptop (ervoor was het ontzettend laag).
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik bestel deze vitaminen altijd hier online! De levering is zeer snel: vandaag besteld, morgen al binnen. Verder ben ik zeer tevreden over de prijs! Het komt veel goedkoper uit dan kopen in een apotheek en je krijgt nog een leuk cadeautje bij :) Bedankt!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Grotere verpakking waardoor minder betalen voor meer het product bevat alle vitaminen die je in jezelf en je groeiende baby nodig heeft. je krijgt er ook nog eens een schattig rammelaartje bij!

Omnibionta Pronatal + DHA kopen

Je kan Omnibionta Pronatal + DHA van het merk Omnibionta, geproduceerd door MERCK CONSUMER HEALTHCARE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Omnibionta Pronatal of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Voedingssupplementen
Zwangerschap & Baby > Voedingssupplementen > Multi-Vitaminen
Zwangerschap & Baby > Voedingssupplementen > Visolie-Capsules (DHA)
Vitamines & Voedingssupplementen > Zwangerschap & Borstvoeding
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Zwangerschap & Borstvoeding