€ 3,40
€ 3,06
Bespaar 10% (€ 0,34)

Omschrijving van Hartmann Omnifix 5cm x 10m 900602

Omnifix elastic is een nonwoven fixatiepleister voor verbandfixatie met hypoallergene, huidvriendelijke kleeflaag, bijzonder zacht en comfortabel, elastisch in de breedte, bijzonder lucht- en vochtdoorlatend, veroorzaakt geen maceratie, hecht betrouwbaar, kan pijnloos en zonder resten verwijderd worden, absorbeert geen röntgenstralen, goed bestand tegen veroudering en warmte.

Indicatie

Voor volledige bedekking van verbanden en verbandfixatie in alle medische gebieden, ideaal voor verbandfixatie op gewrichten, ronde en conische lichaamsdelen .
Voor de fixatie van meetinstrumenten, sondes, katheters, enz.
€ 3,40
€ 3,06

Laatste reviews en ervaringen met Hartmann Omnifix 5cm x 10m 900602

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  wondverzorging

  Ik was al grote fan van de 10 cm uitgave. Dus wenst ik zeker de smallere uitvoering aan te schaffen voor minder grote wondes en toepassingen. Zeer makkelijk in gebruik en ook de elastische kant van deze is zeer makkelijk voor toepassing. Zelf gebruik ik deze ook om bv schuurwondes te voorkomen (nieuwe schoenen, omnifix op de hiel of zijkant om blaren te voorkomen) Zeer tevreden.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Te gebruiken voor het afdekken en vastzetten van verbanden, vooral wanneer ze worden geplaatst op plaatsen waar ze de neiging hebben om los te komen (elleboog, knie,....). Zeer goed product om aan te bevelen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Zeer goede vulling, vrij sterke kleefkracht en geen allergie. Perfect voor grote wonden onder een kompres. Bovendien is het gemakkelijk te snijden. Gemakkelijk te verwijderen panty (in 2 delen).

  Was deze beoordeling nuttig?

Hartmann Omnifix 5cm x 10m 900602 kopen

Je kan Hartmann Omnifix 5cm x 10m 900602 van het merk Hartmann , geproduceerd door PAUL HARTMANN , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Pleisters
EHBO & Thuiszorg > Pleisters > Hecht - en Kleefpleisters