€ 3,27
€ 2,92
Bespaar 11% (€ 0,35)

Omschrijving van Hartmann Omnifix 5cm x 10m 900602

Omnifix elastic is een nonwoven fixatiepleister voor verbandfixatie met hypoallergene, huidvriendelijke kleeflaag, bijzonder zacht en comfortabel, elastisch in de breedte, bijzonder lucht- en vochtdoorlatend, veroorzaakt geen maceratie, hecht betrouwbaar, kan pijnloos en zonder resten verwijderd worden, absorbeert geen röntgenstralen, goed bestand tegen veroudering en warmte.

Indicatie

Voor volledige bedekking van verbanden en verbandfixatie in alle medische gebieden, ideaal voor verbandfixatie op gewrichten, ronde en conische lichaamsdelen .
Voor de fixatie van meetinstrumenten, sondes, katheters, enz.
Hartmann Omnifix 5cm x 10m 900602 1 stuk
€ 3,27
€ 2,92

Laatste reviews en ervaringen met Hartmann omnifix 5cm x 10m 900602

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goede pleisterband voor het vastzetten van een steriel gaasje of kompress. Vooral bij kinderen. Goede hechting. Bij verwijdering blijft er wel wat lijm op de huid bij langdurig gebruik, maar het pleister geeft geen reaktie bij (gevoelige) huid. Het pleister is nogal dun, wat wel voordelen heeft, maar vroeger had ik een dikkere variant die makkelijk was om aan te brengen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer fijn product. Sterk en makkelijk in gebruik. Plakt goed en geeft geen irritatie aan de huid. Een goede vervanger voor producten die een stuk duurder zijn. Ik ben zeer tevreden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze rol wordt vaak gebruik bij het vasthechten van verbanden, wanneer een pleister te klein geworden is. Als de zoon zijn knie weer eens heeft bezeerd...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super kwaliteit und snelle levering. Alles is super verlopen. Vriendelijke klantendienst. Blijft goed plakket en houd ook goed. Hartmann heeft goede kwaliteit.

Hartmann Omnifix 5cm x 10m 900602 kopen

Je kan Hartmann Omnifix 5cm x 10m 900602 van het merk Hartmann, geproduceerd door PAUL HARTMANN , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Pleisters
EHBO & Thuiszorg > Pleisters > Hecht - en Kleefpleisters