€ 3,40
€ 2,99
Bespaar 12% (€ 0,41)

Omschrijving van Hartmann Omnifix 5cm x 10m 900602

Omnifix elastic is een nonwoven fixatiepleister voor verbandfixatie met hypoallergene, huidvriendelijke kleeflaag, bijzonder zacht en comfortabel, elastisch in de breedte, bijzonder lucht- en vochtdoorlatend, veroorzaakt geen maceratie, hecht betrouwbaar, kan pijnloos en zonder resten verwijderd worden, absorbeert geen röntgenstralen, goed bestand tegen veroudering en warmte.

Indicatie

Voor volledige bedekking van verbanden en verbandfixatie in alle medische gebieden, ideaal voor verbandfixatie op gewrichten, ronde en conische lichaamsdelen .
Voor de fixatie van meetinstrumenten, sondes, katheters, enz.
€ 3,40
€ 2,99

Laatste reviews en ervaringen met Hartmann Omnifix 5cm x 10m 900602

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Te gebruiken voor het afdekken en vastzetten van verbanden, vooral wanneer ze worden geplaatst op plaatsen waar ze de neiging hebben om los te komen (elleboog, knie,....). Zeer goed product om aan te bevelen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Zeer goede vulling, vrij sterke kleefkracht en geen allergie. Perfect voor grote wonden onder een kompres. Bovendien is het gemakkelijk te snijden. Gemakkelijk te verwijderen panty (in 2 delen).

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  Zeer goede pleisterband voor het vastzetten van een steriel gaasje of kompress. Vooral bij kinderen. Goede hechting. Bij verwijdering blijft er wel wat lijm op de huid bij langdurig gebruik, maar het pleister geeft geen reaktie bij (gevoelige) huid. Het pleister is nogal dun, wat wel voordelen heeft, maar vroeger had ik een dikkere variant die makkelijk was om aan te brengen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Hartmann Omnifix 5cm x 10m 900602 kopen

Je kan Hartmann Omnifix 5cm x 10m 900602 van het merk Hartmann , geproduceerd door PAUL HARTMANN , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Pleisters
EHBO & Thuiszorg > Pleisters > Hecht - en Kleefpleisters