€ 15,95
€ 13,72
Bespaar 14% (€ 2,23)

Omschrijving van Omnivit Junior Gummies - Vitamine & Kind

Essentiële elementen voor een goede groei en weerstand… want groot worden vraagt energie.* 

Groei & Immuniteit van uw kind.*

Met Omnivit Junior Gummies krijgt uw kind dagelijks 10 vitaminen en 2 mineralen in een klein gommetje met fruitsmaak. Essentiële elementen voor een goede groei en weerstand

Speciaal ontwikkeld voor de noden van kinderen vanaf 3 jaar. 

Indicatie

* Een evenwichtige inname van vitaminen en mineralen is essentieel voor uw opgroeiende kind.  Omnivit Junior Gummies is speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 3 jaar en bevat jodium en vitamine D, nodig voor de normale groei van kinderen.

Vitamine D draagt bovendien bij tot de ontwikkeling van de beenderen bij kinderen.  Het bevat tevens vitamine A en zink die bijdragen tot de normale werking van het immuunsysteem bij kinderen.

Dit alles in de vorm van gommetjes met een lekkere fruitsmaak en met 100% natuurlijke aroma’s en kleurstoffen.  Omnivit Junior Gummies is geschikt voor vegetariërs.

Gebruik van Omnivit Junior Gummies - Vitamine & Kind

Dagelijks 1 kauwgom.

Ingrediënten Omnivit Junior Gummies - Vitamine & Kind

Waarschuwing

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerd en evenwichtig voedingsdieet en een gezonde levensstijl.        
€ 15,95
€ 13,72

Laatste reviews en ervaringen met Omnivit Junior Gummies - Vitamine & Kind

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Vitamines voor kinderen in de vorm van kleine snoepjes

  Mijn dochter van 6 vraagt nu zelfs iedere dag zelf om een vitamientje en komt het me zelf zeggen als ik het vergeten ben. De vitamines zijn in de textuur van snoep en hebben zelfs de smaak van snoep waardoor de kinderen niet bewust zijn dat ze eigenlijk een vitamine binnenhebben.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  prima vitaminen

  Deze vitaminen vallen enorm in de smaak bij mijn zoontje van 6 en 4 jaar. Ze gaan makkelijk binnen en de verschillende smaken die kunnen gekozen worden zijn ook een meerwaarde (jongste kiest vooral geel - oudste gaat voor oranje en/of rood).

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Goede aanvulling voor kinderen

  Mijn kinderen waarderen vooral de verschillende smaken die worden aangeboden en nemen hun vitaminen met plezier. Een compleet supplement dat zeer goed bij hen past als aanvulling op een evenwichtige voeding

  Was deze beoordeling nuttig?

Omnivit Junior Gummies - Vitamine & Kind kopen

Je kan Omnivit Junior Gummies - Vitamine & Kind van het merk Omnivit , geproduceerd door SANOFI CHC , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Multivitaminen > Kinderen