€ 29,81
€ 26,83
Bespaar 10% (€ 2,98)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van One Touch Verio Bloedglucosemeter mg/dl 1 stuk

Omschrijving van One Touch Verio Bloedglucosemeter mg/dl

De OneTouch® Verio®
Geeft u meer informatie* in één oogopslag, zonder te scrollen of op toetsen te drukken.

Eenvoudig testen zoals u nu doet. Bovendien krijgt u nuttige informatie via een eenvoudig afleesbaar hogeresolutie scherm – zonder extra moeite. Tijdens tests vonden negen van de tien personen het systeem eenvoudig te gebruiken en de resultaten gemakkelijk te begrijpen.

Grenswaarde-indicator
Een grenswaarde-indicator met kleurcodering vertelt u automatisch of u boven (rood), onder (blauw) of binnen de grenswaarden bent (groen).
De OneTouch® Verio® maakt uw resultaten gemakkelijk te begrijpen en geeft u meer vertrouwen bij het beheersen van uw bloedsuiker, of dat nu gebeurt door actief te zijn, voedingskeuzes of de toediening van insuline.

Bericht over vooruitgang
De OneTouch® Verio® kijkt naar tekenen van vooruitgang door eerdere resultaten te beoordelen en laat u door automatische berichten op het scherm weten hoe u ervoor staat . Als uw resultaten steeds binnen de grenswaarden waren of opnieuw binnen de grenswaarden zijn na eerdere hoge resultaten, wordt uw harde werk beloond met een succesbericht.

Iedere OneTouch® Verio®-verpakking bevat:
- OneTouch® Verio® bloedglucosemeter (batterijen inbegrepen)
- OneTouch® Delica® Prikpen
- 10 OneTouch® Verio® Teststrips
- 10 steriele lancetten
- Etui
- Gebruikershandleiding
- Snel aan de slag-gids

Er is een mogelijkheid voor eenvoudige aansluiting op uw pc - Sluit uw OneTouch® Verio® meter met een USB-kabel (niet inbegrepen) op uw pc aan.
Meeteenheid: mg/dl

Indicatie

Meeteenheid: mg/dl
€ 29,81
€ 26,83

Laatste reviews en ervaringen met One Touch Verio Bloedglucosemeter mg/dl

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Punten voor gebruiksgemak

  De verpakking bevat alles wat je nodig hebt om meteen aan de slag te gaan en de batterijen zijn vooraf geïnstalleerd. De meter opbergen kan in het meegeleverde etui en beschadiging tijdens het transport is uitgesloten door een speciaal ontworpen houder die het toestel, de prikpen en een doosje teststrips netjes georganiseerd houdt. De meter werkt perfect en het grote verlichte kleurenscherm is zeer duidelijk en makkelijk afleesbaar. Elk meetresultaat is vergezeld van een kleurcode die aangeeft of de waarde binnen de limieten ligt, die je indien nodig zelf kan aanpassen. De handleiding met illustraties is duidelijk en gebruik van de meter is eenvoudig en voor iedereen duidelijk.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Zeer krachtig apparaat zoals altijd met het onetouch assortiment wordt geleverd met een kleine kit en zeer goede leesbaarheid op het scherm en bovendien de mogelijkheid om het op uw PC aan te sluiten dankzij de USB-poort aan de onderkant van het BREF-apparaat voor de prijs die het nikel weer bedankt

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Efficiënt en in lijn met mijn verwachtingen, order snel uitgevoerd en op tijd geleverd. Perfecte verpakking en anonimiteit gerespecteerd

  Was deze beoordeling nuttig?

One Touch Verio Bloedglucosemeter mg/dl kopen

Je kan One Touch Verio Bloedglucosemeter mg/dl van het merk One Touch, geproduceerd door LIFESCAN BENELUX , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Meetapparatuur > Glucosemeters
Welzijn & Gezondheid > Diabetes > Glucosemeter