€ 28,00
€ 25,20
Bespaar 10% (€ 2,80)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van One Touch Verio Bloedglucosemeter mg/dl 1 stuk

Omschrijving van One Touch Verio Bloedglucosemeter mg/dl

De OneTouch® Verio®
Geeft u meer informatie* in één oogopslag, zonder te scrollen of op toetsen te drukken.

Eenvoudig testen zoals u nu doet. Bovendien krijgt u nuttige informatie via een eenvoudig afleesbaar hogeresolutie scherm – zonder extra moeite. Tijdens tests vonden negen van de tien personen het systeem eenvoudig te gebruiken en de resultaten gemakkelijk te begrijpen.

Grenswaarde-indicator
Een grenswaarde-indicator met kleurcodering vertelt u automatisch of u boven (rood), onder (blauw) of binnen de grenswaarden bent (groen).
De OneTouch® Verio® maakt uw resultaten gemakkelijk te begrijpen en geeft u meer vertrouwen bij het beheersen van uw bloedsuiker, of dat nu gebeurt door actief te zijn, voedingskeuzes of de toediening van insuline.

Bericht over vooruitgang
De OneTouch® Verio® kijkt naar tekenen van vooruitgang door eerdere resultaten te beoordelen en laat u door automatische berichten op het scherm weten hoe u ervoor staat . Als uw resultaten steeds binnen de grenswaarden waren of opnieuw binnen de grenswaarden zijn na eerdere hoge resultaten, wordt uw harde werk beloond met een succesbericht.

Iedere OneTouch® Verio®-verpakking bevat:
- OneTouch® Verio® bloedglucosemeter (batterijen inbegrepen)
- OneTouch® Delica® Prikpen
- 10 OneTouch® Verio® Teststrips
- 10 steriele lancetten
- Etui
- Gebruikershandleiding
- Snel aan de slag-gids

Er is een mogelijkheid voor eenvoudige aansluiting op uw pc - Sluit uw OneTouch® Verio® meter met een USB-kabel (niet inbegrepen) op uw pc aan.
Meeteenheid: mg/dl

Indicatie

Meeteenheid: mg/dl
One Touch Verio Bloedglucosemeter  mg/dl 1 stuk
€ 28,00
€ 25,20

Laatste reviews en ervaringen met One touch verio bloedglucosemeter mg/dl

Schrijf een review
  • 5/5
    Beoordeeld door
     
    Goede glucosemeter en eenvoudig in gebruik, duidelijk scherm. Snel geleverd aan een goede prijs. Ik heb ook een verio iq , maar deze is herlaadbaar en gaat niet lang op een batterij, deze verio heeft het voordeel dat de batterijen overal tekoop zijn.

One Touch Verio Bloedglucosemeter mg/dl kopen

Je kan One Touch Verio Bloedglucosemeter mg/dl van het merk One Touch, geproduceerd door LIFESCAN BENELUX , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Meetapparatuur > Glucosemeters
Welzijn & Gezondheid > Diabetes > Glucosemeter