€ 15,70
€ 13,97
(€ 139,70 / 100 ml)
Bespaar 11% (€ 1,73)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Systane Hydraterende Ooggel

Systane Gel oogdruppels van fabrikant Alcon zijn speciaal gemaakt voor ernstigere gevallen van droge ogen. De dubbele formule van Systane Gel oogdruppels zocht voor een beschermende gel laag op het oog dat vocht vasthoudt en zo ongemak buitensluit. Systane Gel oogdruppels zijn speciaal bedoelt om ’s nachts gebruikt te worden en is bijzonder simpel in het gebruik. Even schudden en 1 á2 druppels in ieder oog aanbrengen voor het slapen gaan. 

Let op: Systane Gel oogdruppels kunnen niet gebruikt worden tijdens het dragen van contactlenzen.

Indicatie

Beschermende oogdruppels in gel format voor een echt beschermend schild tegen branderige en extreem droge ogen.

Gebruik van Systane Hydraterende Ooggel

Breng de Systane Hydraterende Oog Gel zo vaaak aan als nodig gedurende de dag. Dragers van contactlenzen brengen de druppels aan alvorens hun lenzen in te doen. Breng 1 tot 2 druppels aan in ieder oog en knipper enkele keren.

Ingrediënten Systane Hydraterende Ooggel

Actieve Ingrediënten: 
Polyethylene Glycol 400 0.4%
Propylene Glycol 0.3%
€ 15,70
€ 13,97
(€ 139,70 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Systane hydraterende ooggel

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Doeltreffend en zeer aangenaam bij droge ogen. Mijn man gebruikt het vaak omdat hij een zuurstofmasker heeft dat heel hard uitdroogt Product dat ik aanbeveel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit is het beste wat mijn ogen overkomt heerlijk gevoel , ontspannen ogen zeker een aanrader om de nacht mee door te komen aangenaam ontwaken met een zuivere blik
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze gebruik ik in combinatie met Systane oogdruppels Ultra maar dan vooral van zodra mijn ogen nog wat vervelender aanvoelen. Op dat moment doet het meer deugd om de geldruppels erin te doen. In tegenstelling tot de gewone druppels is dit korte tijd ietwat kleveriger waardoor ik het bv. niet gebruik vlak voor lezen of autorijden. Ben wel fan van deze druppels bij mijn oogprobleem.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Geen mening nog niet gebruikt nieuw product gekocht ogen waren lichtjes ontstoken effect op droge ogen niet-ingewijde te schatten gezien ik het slechts eenmaal gebruikt heb
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product voor wie droge ogen heeft, s'avonds voor slapen gaan een druppel in ieder oog, bij opstaan kan het dat de ogen wat kleverig zijn en korstjes achterlaten op de wimpers, maar is gemakkelijk te verwijderen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze ooggel is heel goed om voor het slapen in te brengen. 's Morgens voel je dat de gel tijdens de nacht zijn werking heeft gedaan. Overdag kan ook, maar dan zie je enkele minuten wazig tot de gel helemaal is opgenomen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze gel is werkelijk super voor 's nachts. Je voelt 's morgens dat deze zijn werk deed een ganse nacht, de ogen voelen helemaal fris en lekker vochtig aan en het effect blijft nog een tijdlang duren overdag.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima ooggel;de gel geeft langere tijd verlichting van klachten en is gemakkelijk aan te brengen. Ik gebruik deze gel al 3 jaar en heb geen allergische reacties gehad..
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  deze vochtinbrengende gel is effectiever dan druppels omdat het een betere dosering mogelijk maakt (minder productverlies) en langer op ooghoogte blijft.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een zinvolle gel, heel goed voor erg droge ogen. Super!! Een echte aanrader. Het is de derde soort oogdruppels dat ik gebruik en verkies de Systane gel oogdruppels boven de andere.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  gebruik tegen drogen ogen en het voordeel is dat het product langer werkzaam is dan de gewone oogdruppels omdat het een gel is. Ook gemakkelijk in gebruik.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Er bestaan veel verschillende soorten oogdruppels. Deze werd voorgeschreven door de oogarts. Als lensdrager en ook vaak last van vermoeide ogen is deze ooggel zeer doeltreffend. Spijtig van de iets te hoge aankoopprijs.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze gel gebruik ik vanwege droge ogen. Ik heb van alles al geprobeerd en uiteindelijk bij dit product uitgekomen. Het werkt voor mij verkoelend, ik gebruik het meerdere keren per dag en heb er duidelijk baat bij.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ooggel in druppelvorm, ideaal om de ogen ganse nacht vochtig te houden en makkelijker aan te brengen dan de gels in tubes, houdt ook langer dan de oogdruppels, goedgekeurd dus!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een schitterend produkt. Het is ideaal voor droge ogen in de zomer en in de winter. Het brengt onmiddellijk verlichting en blijft gedurende lange tijd doorwerken. 1 druppel per dag volstaat.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  deze geldrops zijn iets "dikker"dan de andere druppels. Geven alleen de eerste seconden een doorzichtige waas (geen olie effect zoals de balance). Voelen erg prettig en helpen direct. Ik vond alleen een nadeel dat je toch weel uit je oog knippert en dat komt je make-up niet ten goede. Als je ze 's avonds gebruikt toch wat "residu" gedroogd tussen de wimpers vindt. Met de andere soorten druppels van systane was dat niet. Maar nogmaals, ze voelen direct heel prettig en "koelen" het branderige gevoel af. ik had 3 soorten gekregen om te testen door de oogarts
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn ogen zijn in tegenstelling tot andere producten nu niet meer lang blijvend vettig, bovendien zijn ze veel langer vochtiger in tegenstelling tot mijn andere vroeger gebruikte merken.

Systane Hydraterende Ooggel kopen

Je kan Systane Hydraterende Ooggel van het merk Systane, geproduceerd door ALCON , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Zelfzorg Zwangerschap > Allergie
Welzijn & Gezondheid > Allergie
Welzijn & Gezondheid > Ogen
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Droge Ogen