€ 27,24
€ 24,52
Bespaar 10% (€ 2,72)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Ooggel 0.3% 0.45ml

Vismed ooggel bevat natriumhyaluronaat, een natuurlijk polymeer dat in bepaalde structuren van het oog voorkomt en ook in andere delen van het lichaam. Natriumhyaluronaat heeft de bijzondere eigenschap dat het een gelijkmatige en stabiele film op het oog kan vormen, d.w.z. een film die langdurig aanwezig blijft, die niet snel weggespoeld wordt en die het zicht niet nadelig beïnvloedt. Dit is een polymeer die de viscositeit en de bioadhesieve kracht van het in het oog ingedruppelde product doet toenemen.

De speciale kenmerken van natriumhyaluronaat geven Vismed ® Gel zijn visco-elastische en waterbindende eigenschappen. Inderdaad, Vismed ® Gel vormt een stabiele film op het oogoppervlak. Deze film verdwijnt langzaam door het knipperen. Daarom combineert Vismed ® Gel een langdurige werking met een maximaal comfort.

Vismed ® Gel is door zijn unieke samenstelling zeer goed te verdragen. Tot slot is het zo dat Vismed ® Gel geen conserveringsmiddelen bevat.

Indicatie

Aanbevolen in volgende gevallen: voor een langdurige bevochtiging van het oog bij het ervaren van een droogtegevoel (gevoel van droge ogen), van brandende en/of vermoeide ogen; voor een langdurige bevochtiging van het oog bij andere minder belangrijke klachten van niet-pathologische aard veroorzaakt door bijvoorbeeld stof, rook, droge hitte (droge lucht), airconditioning, langdurig beeldschermgebruik, het dragen van contactlenzen en in het kader van een ophtalmologisch onderzoek. 
 

Gebruik van Ooggel 0.3% 0.45ml

Het dopje van de flacon losdraaien en de opening boven het oog houden. Lichtjes met de vingers drukken is voldoende om VISMED gel uit de flacon te laten druppelen. Indien niet anders is aanbevolen, naar behoefte 1-2 druppels VISMED gel in de conjunctivaal zak druppelen. Door het knipperen wordt de oplossing verspreid en vormt ze een transparante en langdurig aanwezige vloeibare film. VISMED gel kan tijdens het dragen van harde en zachte contactlenzen gebruikt worden.
 

Ingrediënten Ooggel 0.3% 0.45ml

1 ml hypotone oplossing bevat 3 mg natriumhyaluronaat, natriumchloride, kaliumchloride, dinatriumwaterstoffosfaat, natriumcitraat, magnesiumchloride, calciumchloride en water voor injecties.
 
Ooggel 0.3% 0.45ml 60 stuks
€ 27,24
€ 24,52

Laatste reviews en ervaringen met Ooggel 0.3% 0.45ml

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Fantastisch product, gebruikt bij de ziekte van Bell, in de avond aangebracht werkte het tot de volgende dag.Geen geirriteerde ogen en overdag helder zicht.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Beste dames en heren! De prijs-kwaliteitverhouding is gewoonweg ideaal en dit product heeft men zelfs niet in Oostenrijk met deze hoeveelheid!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een dikke gel met hyaluronzuur, een lichaamseigen stof. Als je twee druppeltjes in elk oog doet, blijven de ogen zeker een dagdeel en soms nog langer vochtig en beschermd. Het werkt veel beter dan vloeistoffen omdat die meestal al heel snel verdwijnen uit je oog en dan moet je opnieuw druppelen. Gecombineerd met siliconenhydrogel lenzen heb je pantoffels in je ogen van smorgens vroeg tot savonds laat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit zijn de enige druppeltjes die bij mij goed werkten, toen ik last kreeg van droge ogen, door Blepharitis. Zelfs met harde lenzen kan ik ze goed gebruiken.

Ooggel 0.3% 0.45ml kopen

Je kan Ooggel 0.3% 0.45ml van het merk Vismed, geproduceerd door TRB CHEMEDICA AG , bestellen in Nederland bij FARMALINE