€ 32,83
€ 29,55
Bespaar 10% (€ 3,28)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Ooggel 0.3% 0.45ml

Vismed ooggel bevat natriumhyaluronaat, een natuurlijk polymeer dat in bepaalde structuren van het oog voorkomt en ook in andere delen van het lichaam. Natriumhyaluronaat heeft de bijzondere eigenschap dat het een gelijkmatige en stabiele film op het oog kan vormen, d.w.z. een film die langdurig aanwezig blijft, die niet snel weggespoeld wordt en die het zicht niet nadelig beïnvloedt. Dit is een polymeer die de viscositeit en de bioadhesieve kracht van het in het oog ingedruppelde product doet toenemen.

De speciale kenmerken van natriumhyaluronaat geven Vismed ® Gel zijn visco-elastische en waterbindende eigenschappen. Inderdaad, Vismed ® Gel vormt een stabiele film op het oogoppervlak. Deze film verdwijnt langzaam door het knipperen. Daarom combineert Vismed ® Gel een langdurige werking met een maximaal comfort.

Vismed ® Gel is door zijn unieke samenstelling zeer goed te verdragen. Tot slot is het zo dat Vismed ® Gel geen conserveringsmiddelen bevat.

Indicatie

Aanbevolen in volgende gevallen: voor een langdurige bevochtiging van het oog bij het ervaren van een droogtegevoel (gevoel van droge ogen), van brandende en/of vermoeide ogen; voor een langdurige bevochtiging van het oog bij andere minder belangrijke klachten van niet-pathologische aard veroorzaakt door bijvoorbeeld stof, rook, droge hitte (droge lucht), airconditioning, langdurig beeldschermgebruik, het dragen van contactlenzen en in het kader van een ophtalmologisch onderzoek. 
 

Gebruik van Ooggel 0.3% 0.45ml

Het dopje van de flacon losdraaien en de opening boven het oog houden. Lichtjes met de vingers drukken is voldoende om VISMED gel uit de flacon te laten druppelen. Indien niet anders is aanbevolen, naar behoefte 1-2 druppels VISMED gel in de conjunctivaal zak druppelen. Door het knipperen wordt de oplossing verspreid en vormt ze een transparante en langdurig aanwezige vloeibare film. VISMED gel kan tijdens het dragen van harde en zachte contactlenzen gebruikt worden.
 

Ingrediënten Ooggel 0.3% 0.45ml

1 ml hypotone oplossing bevat 3 mg natriumhyaluronaat, natriumchloride, kaliumchloride, dinatriumwaterstoffosfaat, natriumcitraat, magnesiumchloride, calciumchloride en water voor injecties.
 
€ 32,83
€ 29,55

Laatste reviews en ervaringen met Ooggel 0.3% 0.45ml

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Vochtinbrengende druppels

  Vochtinbrengende en verzachtende smeergel in individuele peulen. Zeer praktisch om overal mee naartoe te nemen zodra de noodzaak zich voordoet. Zonder conserveringsmiddelen om irritatie of allergieën te voorkomen. Extreem hydraterend en vettend dankzij de gelformule zonder dat het zicht meer dan een paar seconden vervaagt. Ik raad het zonder aarzeling aan.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  2/5

  Ik heb droge ogen en gebruik al een enige jaren de Vismed oogdruppels in individuele doses. Ikd dacht dat de gel-formule een wat betere bescherming zou bieden voor 's nachts (de lucht is mijn slaapkamer is momenteel erg droog). Maar het tegendeel bleek waar. : mijn oogleden zijn praktisch dichtgeplakt als ik wakker wordt. Dat kan natuurlijk een héél individuele reactie zijn. Aan anderen dus om over de kwaliteit te oordelen;.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Fantastisch product, gebruikt bij de ziekte van Bell, in de avond aangebracht werkte het tot de volgende dag.Geen geirriteerde ogen en overdag helder zicht.

  Was deze beoordeling nuttig?

Ooggel 0.3% 0.45ml kopen

Je kan Ooggel 0.3% 0.45ml van het merk Vismed , geproduceerd door TRB CHEMEDICA AG , bestellen in Nederland bij FARMALINE