€ 14,30
€ 12,87
Bespaar 10% (€ 1,43)

Omschrijving van Be-Life Opti-Msm 800

Zwavel is voor de gewrichtsfunctie zeer essentieel. Al in de oudheid was baden in zwavelrijke bronnen, vaak van vulkanische oorsprong, een geliefde methode om soepele gewrichten te behouden; In hedendaagse kuuroorden blijkt water ook vaak rijk te zijn aan zwavelverbindingen.
De soepelheid van spieren en gewrichten is sterk afhankelijk van een groot aantal factoren.
De kwaliteit van botten en spier- en bindweefsel spelen een belangrijk rol. Maar ook voeding, leeftijd, fysieke arbeid, sport, vocht en koude beïnvloeden het gebruik van spieren en gewrichten. De meeste mensen krijgen, naarmate ze ouder worden, last van gewrichtsslijtage.

Inname van lichaamseigen stoffen kunnen een grote verbetering vetekenen in het bewegingspatroon. Glucosamine is een natuurlijke stof die in hoge mate voorkomt in de structuren van onze gewrichten. Glucosamine kan het lichaam helpen om beschadigd kraakbeen te herstellen. Hlucosamine komt echter bijna niet in onze natuurlijke voeding voor. Het wordt gewonnen uit de schalen van garnalen.
Chondroïtine is een andere bouwsteen in het productieproces van gewrichtskraakbeen.
MSM (methylsulfonylmethaan) is een vorm van organisch zwavel. Naarmate we ouder worden neemt de hoeveelheid zwavel in ons lichaam af. De vele lichaamsprocessen waarbij zwavel betrokken is, functioneren dan minder goed, met als gevolg: degeneratie van het weefsel.

Indicatie

Organische zwavel

Gebruik van Be-Life Opti-Msm 800

1-3 caps. /dag max.

Ingrediënten Be-Life Opti-Msm 800

Opti-MSM: 810 mg
€ 14,30
€ 12,87

Laatste reviews en ervaringen met Be-Life Opti-Msm 800

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Geweldig resultaat

  Dit supplement gekocht om de vergrijzing van de haren tegen te gaan. Na enkele maanden gebruik van 3 tabletten per dag merk ik geen grijze haren meer op. Ben zeer blij met dit resultaat. Een weldaad voor de huid en de haren. Ook goed voor minder spierpijn en meer energie. Ik blijf dit enthousiast gebruiken.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Soepelheid van gewrichten .

  Be-Life Opti-MSM 800 90 capsules is zeer sterk aan te raden wanneer men stijf is . Het is een uitstekend product om de gewrichten opnieuw soepel te houden .

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Zeer goed om magnesium te vervangen wat sommige mensen zenuwachtig kan maken. Mijn man gebruikt het van tijd tot tijd in een drie maanden durende behandeling omdat hij psoriasis heeft.

  Was deze beoordeling nuttig?

Be-Life Opti-Msm 800 kopen

Je kan Be-Life Opti-Msm 800 van het merk Be-Life , geproduceerd door BIO LIFE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
50+ > Soepele Gewrichten