€ 15,80
€ 14,06
Bespaar 11% (€ 1,74)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Opticalmax Hyaluron Plus

Steriele oogdruppels in hersluitbare monodoses. Voor onmiddellijke en langdurige verlichting van matig tot ernstig droge ogen tot 6u na applicatie.

Hyaluronzuur in combinatie met Hypromellose zorgt voor een intense en langdurige hydratatie van het oogoppervlak. De Oogdruppels trekken het vocht uit de omgeving aan en houden dit vast zodat ze een beschermende laag vormen op de traanfilm. Deze laag voorkomt een te snelle verdamping van het traanvocht en laat het vocht slechts geleidelijk aan los (tot 6 uur na applicatie).
Beide ingrediënten werken in synergie met elkaar.
Hypromellose (HPMC) verlaagt de oppervlaktespanning van de druppel waardoor de hydraterende ingrediënten beter verspreid worden en de aanhechting aan het oog bevorderd wordt.
Bijkomend bevat Opticalmax Oogdruppels Hyaluron Plus een uniek complex van natuurlijke ingrediënten met extra verzachtende en voedende eigenschappen (gedistilleerd water van Aloe vera, Kamille, Blauwe bosbes en Hondsroos).

Indicatie

Verzachtende oogdruppels Hyaluron Plus kunnen gebruikt worden wanneer u last heeft van onmiddellijke en langdurige verlichting van matig tot ernstig droge ogen als gevolg van:
 • omgevingsfactoren (vervuiling, zon, airco...)
 • moderne levensstijl (beeldschermwerk, autorijden...)
 • leeftijd, contactlenzen of andere externe invloeden
 • het droge ogen syndroom
 • oogstress na een chirurgische ingreep na advies van arts of apotheker
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Gebruik van Opticalmax Hyaluron Plus

 1. Maak één tube los en draai de tip eraf.
 2. Houd uw hoofd een beetje achterover en positioneer de tube in een verticale positie boven het te behandelen oog.
 3. Trek het onderste ooglid een beetje naar beneden met uw wijsvinger. Knijp op de tube om een druppel in het oog aan te brengen.Druppel 1 of 2 oogdruppels in het oog.
 4. Sluit de tube onmiddellijk na gebruik.
 5. Houdbaar tot 12 uur na opening.
Verzachtende Oogdruppels Hyaluron Plus mogen dagelijks zo vaak als nodig gebruikt worden afhankelijk van de ernst van de symptomen of het advies van de arts na chirurgische ingreep.
Gebruik één tube niet voor meerdere personen.
Verhogen het draagcomfort van contactlenzen en kunnen gebruikt worden zonder dat die verwijderd moeten worden.

Ingrediënten Opticalmax Hyaluron Plus

0,2 % Natriumhyaluronaat, 0,2 % Hypromellose, gedistilleerd water van Aloe vera, gedistilleerd water van Kamille, gedistilleerd water van Vaccinium myrtillus (Blauwe bosbes), gedistilleerd water van Rosa canina (Hondsroos), boorzuur, natriumtetraboraat decahydraat, natriumchloride, water voor injectie.

Steriel, zonder bewaarmiddelen of fosfaten.

Oftalmologisch getest.

Waarschuwing

Dit product is enkel geschikt voor de ogen.
Gebruik het product niet voor meerdere personen.
Gebruik het product niet als de verpakking beschadigd is of niet perfect gesloten is.
Niet gebruiken in geval van allergie voor één van de ingrediënten.
Niet gebruiken na de vervaldatum die op de verpakking vermeld staat.
In geval van bijwerkingen tijdens het gebruik, onderbreek de behandeling en raadpleeg een arts.
Zorg ervoor dat de tube niet in contact komt met stof of een bevuild oppervlak om besmetting te voorkomen.
Opticalmax Hyaluron Plus 20 x 0,5 ml
€ 15,80
€ 14,06

Laatste reviews en ervaringen met Opticalmax hyaluron plus

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik heb al andere zogenaamde equivalente producten geprobeerd, maar het is het enige product dat perfect bij mij past om de ogen te ontlasten als ze moe zijn.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Ik voel ten opzichte van andere oog druppels niet zo'n positiever effect. Ook vind ik de kostprijs veel te duur voor het geen wat het levert. Is een veel te duur product om dagelijks te gebruiken.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Opticalmax hyaluron Plus werkt heel verzachtend en deugddoend voor je ogen, alleen is het effect ervan voor mij niet zo lang als wat men belooft, maar toch wel één van de betere produkten op dat vlak.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Doet zo een deugd als ik deze gebruik. Mijn ogen waren zo droog en daarom heb mij deze aangeschaft. En was een goede beslissing, het doet zijn werk goed.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ben er wel erg tevreden mee, doch ik heb enorm droge ogen en de verlichting van de pijn daardoor zou ik graag nog wat langer voelen, dus heel nat gevoel tijdens lange tijd door een langdurige film om mijn ogen te kunnen leggen met druppels. Hebben jullie een voorstel over nog andere druppels voor zéér droge ogen? Zou het erg graag leren kennen! Mvg, D.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na meerdere producten te hebben uitgeprobeerd, is Opticalmax Hyaluron eindelijk hetgene mij verzachting geeft voor de ogen. De verpakking in afzonderlijke dagdosis is heel handig.

Opticalmax Hyaluron Plus kopen

Je kan Opticalmax Hyaluron Plus van het merk Opticalmax, geproduceerd door PERRIGO CLOUD , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Oogverzorging