€ 15,80
€ 12,64
Bespaar 20% (€ 3,16)
Promotie

Omschrijving van Opticalmax Hyaluron Plus

Hyaluronzuur in combinatie met Hypromellose zorgt voor een intense en langdurige hydratatie van het oogoppervlak. De Oogdruppels trekken het vocht uit de omgeving aan en houden dit vast zodat ze een beschermende laag vormen op de traanfilm. Deze laag voorkomt een te snelle verdamping van het traanvocht en laat het vocht slechts geleidelijk aan los (tot 6 uur na applicatie). Bijkomend bevat Opticalmax Oogdruppels Hyaluron Plus een uniek complex van natuurlijke ingrediënten met extra verzachtende en voedende eigenschappen (gedistilleerd water van Aloe vera, Kamille, Blauwe bosbes en Hondsroos). Oftalmologisch getest.

Indicatie

Verzachtende oogdruppels Hyaluron Plus kunnen gebruikt worden wanneer u last heeft van:

- matig tot ernstig droge ogen als gevolg van omgevingsfactoren, moderne levensstijl, leeftijd, contactlezen of andere externe invloeden
- het droge ogen syndroom
- oogstress na een chirurgische ingreep na advies van dokter of apotheker

Gebruik van Opticalmax Hyaluron Plus

- Maak één tube los en draai de tip eraf.
- Knijp voorzichtig op de tube en druppel 2 tot 3 druppels in elk oog.
- Sluit de tube onmiddellijk na gebruik. De inhoud dient binnen de 12 uur opgebruikt te worden.

Verzachtende Oogdruppels Hyaluron Plus mogen dagelijks zo vaak als nodig gebruikt worden afhankelijk van de ernst van de symptomen of het advies van de arts na chirurgische ingreep. Gebruik één tube niet voor meerdere personen. Verhogen het draagcomfort van contactlenzen en kunnen gebruikt worden zonder dat die verwijderd moeten worden.

Ingrediënten Opticalmax Hyaluron Plus

0,2 % Natriumhyaluronaat, 0,2 % Hypromellose, gedistilleerd water van Aloe vera, gedistilleerd water van Kamille, gedistilleerd water van Vaccinium myrtillus (Blauwe bosbes), gedistilleerd water van Rosa canina (Hondsroos), boorzuur, natriumtetraboraat decahydraat, natriumchloride, water voor injectie. Steriel, zonder bewaarmiddelen of fosfaten.
Opticalmax Hyaluron Plus 20 x 0,5 ml
€ 15,80
€ 12,64

Laatste reviews en ervaringen met Opticalmax hyaluron plus

Schrijf een review
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Ik voel ten opzichte van andere oog druppels niet zo'n positiever effect. Ook vind ik de kostprijs veel te duur voor het geen wat het levert. Is een veel te duur product om dagelijks te gebruiken.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Opticalmax hyaluron Plus werkt heel verzachtend en deugddoend voor je ogen, alleen is het effect ervan voor mij niet zo lang als wat men belooft, maar toch wel één van de betere produkten op dat vlak.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Doet zo een deugd als ik deze gebruik. Mijn ogen waren zo droog en daarom heb mij deze aangeschaft. En was een goede beslissing, het doet zijn werk goed.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ben er wel erg tevreden mee, doch ik heb enorm droge ogen en de verlichting van de pijn daardoor zou ik graag nog wat langer voelen, dus heel nat gevoel tijdens lange tijd door een langdurige film om mijn ogen te kunnen leggen met druppels. Hebben jullie een voorstel over nog andere druppels voor zéér droge ogen? Zou het erg graag leren kennen! Mvg, D.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na meerdere producten te hebben uitgeprobeerd, is Opticalmax Hyaluron eindelijk hetgene mij verzachting geeft voor de ogen. De verpakking in afzonderlijke dagdosis is heel handig.

Opticalmax Hyaluron Plus kopen

Je kan Opticalmax Hyaluron Plus van het merk Opticalmax, geproduceerd door PERRIGO CLOUD , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Oogverzorging