€ 12,95
€ 11,53
(€ 115,30 / 100 ml)
Bespaar 11% (€ 1,42)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Opticalmax Oogdruppels Blauw

Opticalmax Oogdruppels Blauw
Vermoeidheid van de ogen kan optreden na langdurige visuele inspanning bv. televisiekijken of intensief beeldschermwerk.

Het heeft meerdere symptomen: prikkeling, branderig gevoel, jeuk, roodheid, aanhoudende pijn en hoofdpijn aan het eind van de dag.

Het product Blauwe Druppels verlicht de symptomen van vermoeidheid door de mechanische werking die het hoornvlies hydrateert en roodheid vermindert. Het product Blauwe Druppels, dat rijk is aan gedistilleerde bloemwaters van korenbloem, akkerhoningklaver, vlier, kamille en toverhazelaar, verlicht vermoeide en zware ogen en doet ze weer schitteren.

Indicatie

- Heb je last van gespannen ogen na een lange dag? - Heb je roodheid in de ogen na een nachtje uitgaan? - Wil je terug een stralende blik? Met een paar druppels Opticalmax Gouttes Bleues worden je ogen witter en krijgen ze hun natuurlijke helderheid en glans terug!

Gebruik van Opticalmax Oogdruppels Blauw

- Scheur de veiligheidsstrip om de flacon te openen
- Verwijder de witte dop
- Houd de flacon in verticale positie
- Druk op het druppelbuisje
Aanwijzingen voor gebruik:
Was uw handen vóór gebruik. Open het ooglid om de pupil helemaal vrij te maken en breng 1 à 2 druppels aan in de ooghoek. Zorg ervoor dat de punt van de flacon niet in aanraking komt met het oog. Het is aan te raden uw kleding te beschermen voordat u Blauwe Druppels gebruikt.

Ingrediënten Opticalmax Oogdruppels Blauw

Mengsel van gedistilleerde bloemwaters (korenbloem, akkerhoningklaver, vlier, kamille en toverhazelaar), methyleenblauw, azuleen, benzalkoniuchloride, natriumboraat, natriumchloride

Dit product bevat geen parabenen, geen fenoxyethanol.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij kinderen onder de 15 jaar.
Te gebruiken binnen 28 dagen na opening van de flacon. Voor hygiënische redenen is elke flacon voor individueel gebruik en niet om te delen met andere gebruikers.

Dragers van contactlenzen: verwijder uw contactlenzen vóór gebruik en wacht 15 minuten voor ze weer aan te brengen.
Niet langer dan één maand dagelijks gebruiken zonder oftalmologisch toezicht.
Als het gevoel van vermoeidheid van de ogen aanhoudt, raadpleeg dan uw arts.
In geval van overdosering, het oog spoelen met zuiver water. Het product bewaren in de kartonnen verpakking, met de bijsluiter, bij kamertemperatuur en beschermd tegen licht. Niet gebruiken indien de verpakking beschadigd is.
Niet gebruiken indien u allergisch bent voor één van de ingrediënten.
Niet gebruiken na oogchirurgie zonder medisch advies. Blauwe Druppels behandelt enkel de symptomen van vermoeide ogen, ze kunnen de aandoening zelf niet genezen.
Niet gebruiken in combinatie met andere oogproducten zonder medisch advies
€ 12,95
€ 11,53
(€ 115,30 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Opticalmax Oogdruppels Blauw

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Droge ogen

  Ik heb enorm veel last van droge ogen. Enkele druppels opticalmax brengt verlichting en bij regelmatig gebruik heb je minder last en voel je je minder moe.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Excellent produit

  Je recommande vraiment. Il est très agréable et j'ai beaucoup moins de problème..

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  optimax oogdruppels

  Opticalmax oogdruppels blauw 10 ml druppels helpen zeer goed tegen droge ogen of na een nacht met weinig slaap,de oogdruppels geven onmiddellijk een kalmerend effect en je ziet er frisser uit.

  Was deze beoordeling nuttig?

Opticalmax Oogdruppels Blauw kopen

Je kan Opticalmax Oogdruppels Blauw van het merk Opticalmax , geproduceerd door PERRIGO CLOUD , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Droge Ogen
Welzijn & Gezondheid > Insecten > Insectenbeten