€ 12,95
€ 10,10
(€ 101,00 / 100 ml)
Bespaar 22% (€ 2,85)
Promotie -22% korting geldig t.e.m. 30/06/2019

Omschrijving van Opticalmax Oogdruppels Blauw

Opticalmax Oogdruppels Blauw
Vermoeidheid van de ogen kan optreden na langdurige visuele inspanning bv. televisiekijken of intensief beeldschermwerk.

Het heeft meerdere symptomen: prikkeling, branderig gevoel, jeuk, roodheid, aanhoudende pijn en hoofdpijn aan het eind van de dag.

Het product Blauwe Druppels verlicht de symptomen van vermoeidheid door de mechanische werking die het hoornvlies hydrateert en roodheid vermindert. Het product Blauwe Druppels, dat rijk is aan gedistilleerde bloemwaters van korenbloem, akkerhoningklaver, vlier, kamille en toverhazelaar, verlicht vermoeide en zware ogen en doet ze weer schitteren.

Indicatie

- Heb je last van gespannen ogen na een lange dag? - Heb je roodheid in de ogen na een nachtje uitgaan? - Wil je terug een stralende blik? Met een paar druppels Opticalmax Gouttes Bleues worden je ogen witter en krijgen ze hun natuurlijke helderheid en glans terug!

Gebruik van Opticalmax Oogdruppels Blauw

- Scheur de veiligheidsstrip om de flacon te openen
- Verwijder de witte dop
- Houd de flacon in verticale positie
- Druk op het druppelbuisje
Aanwijzingen voor gebruik:
Was uw handen vóór gebruik. Open het ooglid om de pupil helemaal vrij te maken en breng 1 à 2 druppels aan in de ooghoek. Zorg ervoor dat de punt van de flacon niet in aanraking komt met het oog. Het is aan te raden uw kleding te beschermen voordat u Blauwe Druppels gebruikt.

Ingrediënten Opticalmax Oogdruppels Blauw

Mengsel van gedistilleerde bloemwaters (korenbloem, akkerhoningklaver, vlier, kamille en toverhazelaar), methyleenblauw, azuleen, benzalkoniuchloride, natriumboraat, natriumchloride

Dit product bevat geen parabenen, geen fenoxyethanol.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij kinderen onder de 15 jaar.
Te gebruiken binnen 28 dagen na opening van de flacon. Voor hygiënische redenen is elke flacon voor individueel gebruik en niet om te delen met andere gebruikers.

Dragers van contactlenzen: verwijder uw contactlenzen vóór gebruik en wacht 15 minuten voor ze weer aan te brengen.
Niet langer dan één maand dagelijks gebruiken zonder oftalmologisch toezicht.
Als het gevoel van vermoeidheid van de ogen aanhoudt, raadpleeg dan uw arts.
In geval van overdosering, het oog spoelen met zuiver water. Het product bewaren in de kartonnen verpakking, met de bijsluiter, bij kamertemperatuur en beschermd tegen licht. Niet gebruiken indien de verpakking beschadigd is.
Niet gebruiken indien u allergisch bent voor één van de ingrediënten.
Niet gebruiken na oogchirurgie zonder medisch advies. Blauwe Druppels behandelt enkel de symptomen van vermoeide ogen, ze kunnen de aandoening zelf niet genezen.
Niet gebruiken in combinatie met andere oogproducten zonder medisch advies
€ 12,95
€ 10,10
(€ 101,00 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Opticalmax Oogdruppels Blauw

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Uitstekend product

  Gemakkelijk te gebruiken, deze druppels hebben een onmiddellijk hydraterend effect. Wanneer u wakker wordt, stimuleren ze uw ogen. Zeer effectief tijdens lange vliegreizen om droge ogen te voorkomen. Aanbevolen dagelijkse oogverzorging.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Vochtinbrengende druppels, ik gebruik het al jaren. Geeft een lichtblauwe reflectie aan het oog, hydrateert en verlicht; ik raad dit product aan. Snelle en probleemloze service

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  zeer goede oogdruppels, ik doe die smorgens in de ogen en mijn ogen zijn vochtiger want na een nachtrust zijn ze zeer droog, het oogwit is ook mooi egaal, dus een zeer goed product

  Was deze beoordeling nuttig?

Opticalmax Oogdruppels Blauw kopen

Je kan Opticalmax Oogdruppels Blauw van het merk Opticalmax, geproduceerd door PERRIGO CLOUD , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Droge Ogen
Welzijn & Gezondheid > Insecten > Insectenbeten