€ 21,71
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Opticlude Oogpleisters Midi 1538M

Opticlude is een occlusief, lichtgewicht oogpleister en is samengesteld uit Micropore Surgical Tape (huidkleur) en Medipore Surgical Dressing. Dit ondoorzichtig ooglapje is uiterst geschikt voor reëducatie in geval van amblyopie.

Indicatie

De orthoptische oogpleisters worden gebruikt voor de behandeling van strabismus en amblyopie bij kinderen.

Ingrediënten Opticlude Oogpleisters Midi 1538M

3M™ Opticlude™ oogpleisters hebben een hypoallergene 3M™ Micropore™ kleeflaag en kunnen gemakkelijk worden aangebracht en verwijderd met minimale beschadiging van de huid. Dankzij het unieke drukgevoelige kleefmiddel blijft de pleister tijdens de occlusieperiode goed zitten. De niet-klevende binnenlaag is absorberend en voorkomt dat de bekleding door tranen aan de omliggende huid gaat kleven. De 3M™ Micropore™ kleeflaag laat de huid normaal ademen.

€ 21,71

Laatste reviews en ervaringen met Opticlude Oogpleisters Midi 1538M

Schrijf een review
  • Beoordeeld door
     
    5/5

    Ik ben zeer tevreden van deze occlusiepleisters,mijn dochter gebruikt deze reeds 2,5 jaar.Ze blijven uitstekend plakken en laten geen lijm achter op haar gezichtje.

    Was deze beoordeling nuttig?

Opticlude Oogpleisters Midi 1538M kopen

Je kan Opticlude Oogpleisters Midi 1538M van het merk Opticlude , geproduceerd door 3M BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Healthy Deals of via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Pleisters > Oogpleisters