€ 16,90
€ 14,53
(€ 145,30 / 100 ml)
Bespaar 14% (€ 2,37)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Optive Plus

1 druppel tegen meer oogirritaties.

Heeft u een brandend, prikkend of droog gevoel in uw ogen? Heeft u soms teveel tranen? Dan heeft u misschien de aandoening die bekend staat als droge ogen. Dit kan vele oorzaken hebben, van factoren in de binnen- en buitenomgeving tot lang voor een computerscherm zitten. Optive plus is een formule met een unieke, drievoudige werking die het oog hydrateert en het vocht op het oogoppervlak herstelt, maar ook dieper inwerkt om de gezondheid van het oog te verbeteren.

Optive plus biedt zowel onmiddellijke als langdurige verlichting. Het geeft comfort, beschermt het hoornvlies tegen beschadiging en versterkt de lipiden die zorgen voor de normale aanvoer van natuurlijke tranen die uw ogen elke dag nodig hebben.

Indicatie

Formule met drievoudige werking. Langdurig comfort. Droge ogen met een lipiden tekort.

Droog gevoel
Als uw ogen zanderig en droog aanvoelen, biedt Optive Plus langdurige verlichting. Zo moet u minder druppels gebruiken.

Branden
Onze unieke formule bevochtigt en hydrateert uw ogen, wat ze kalmeert en dat branderige gevoel verlicht.

Prikken
Het prikkende gevoel in uw ogen kan u onder controle houden met behulp van optive plus. Doorgaans zonder vertroebeling van het zicht.

Tranen
Voelen uw ogen aan alsof ze voortdurend tranen? Optive Plus stabiliseert de traanfilm en hydrateert het oogoppervlak.

Gebruik van Optive Plus

Zo gebruikt u Pptive Plus:
Om de oogdruppels in te brengen, wast u eerst uw handen en verwijdert u daarna de dop van het flesje.

1. Houd uw hoofd achterover. Kijk omhoog en trek uw onderste ooglid naar beneden zodat er een klein 'gootje' ontstaat.
2. Houd het flesje ondersteboven en laat de druppel in het oog vallen. Raak het oppervlak van de oogbal of de oogleden niet aan met de druppelaar van het flesje. Gebruik één of twee druppels per oog, naar behoefte.
3. Sluit het oog 2 of 3 seconden, zodat optive fusion zich gelijkmatig over het oogoppervlak kan verspreiden.
€ 16,90
€ 14,53
(€ 145,30 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Optive plus

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede druppels, ze voldoen. Ik had er wel meer van verwacht. Ik gebruik ze nu samen overhand dus met Thealoz duo en dat geeft het beste resultaat. Voor de rest afwachten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De oogdruppels Optive Plus 10 ml druppels zijn van een betere waarde dan de oogdruppels die ik eerder heb gebruikt. Deze helpen zeer goed bij droge ogen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze oogdruppels werden mij aanbevolen door m'n arts. Ze zorgen ervoor dat het branderig gevoel in de ogen bij bv beeldschermwerk sterk vermindert. Je dient er wel minstens 3 x per dag van te gebruiken om volledig verlost te zijn van de droge ogen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind het verzachtend voor de ogen en dat je die 6 maand mag gebruiken na opening is ook een voordeel. Ook handig is dat je de oogdruppels kan kopen zonder voorschrift.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik dit product op aanraden van de oogarts. Zeer goed om ogen voldoende gehydrateerd te houden. 1 druppeltje in elk oog, 2 à 3 keer per dag. Ik ben tevreden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik heb veel last van droge ogen en optive plus is daar een hele goede remedie voor. Deze druppels werken langer dan andere doorsnee druppels zodat ze slechts 1x per dag moeten ingebracht worden. Bij mijn vorig merk was dat 2à3x per dag. Zo heb ik geen last meer van rode, geiriteerde ogen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik gebruik ze nog niet zo lang, maar op aanraden van mijn oogarts gebruik ik ze na een cataract behandeling aan beide ogen. De druppels houden de ogen vochtig zonder 'vettig' aan te voelen,
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  optive plus bevat zeer degelijke oogdruppels voor de droge ogen.het is handig in gebruik daar het in een flesje met zacht plastiek steekt zo moet je niet te hard knijpen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit al jaren op aanraden van mijn oogarts voor de spanning op mijn ogen en het traanvocht. Het is gemakkelijk aan te brengen en ik blijf het gebruiken want je hebt maar twee ogen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had deze druppels voorgeschreven gekregen van de oogarts omdat ik nogal droge ogen heb. Ik gebruik deze al 5 jaar en heb er echt baat bij - mijn ogen voelen beter aan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Optive plus oogdruppels is de beste keus die ik maakte! Na andere merken te proberen steeds zonder resultaat. Nu heb ik geen pikkende ogen meer en komen er ook geen tranen meer uit als ik neerlig . Ik geef Optive plus 10/10
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden van de oogdruppels , ze hebben een drie dubbele werking , voelen zacht aan bij het indruppelen , goed bij droge en branderige ogen. Heb al verschillende geprobeerd maar deze zijn de beste en waren voorgeschreven door mijn oogarts. Fijn dat Farmaline nog eens extra korting heeft. Bedankt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Reeds meerdere maanden in gebruik voor droge ogen en ehet resultaat is meer dan bevredigend. Tel daarbij dat Farmaline het product aan een schappelijke prijs erkoopt en da, is de beslissing rap gemaakt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product vind ik persoonlijk heel goed want het houdt mijn ogen 'krasvrij' waardoor ze niet meer zo vlug moe aanvoelen en dit vooral vanaf de late namiddag en 's avonds.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vroeger gebruikte ik anti-allergisch werkende oogdruppels (zoals Opticron). Deze waren slechts één maand geldig. Optive Plus gebruik ik nu en de werking is echt goed. Daarenboven zijn deze druppels 6 maanden geldig.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze gebruik ik al jaren in de morgen, ze zijn voor mij de beste bij de eerst opkomende oogpijn. Ze houden ook 6 maanden goed, nooit verloren aankoop!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik vergeet nooit om 's morgens en 's avonds 1 druppel optive plus in mijn ogen te stoppen, het is een glijmiddel van actief comfort en een gevoel van grote bescherming
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn mama gebruikt deze druppels al enkele jaren omdat ze geen traanvorming meer heeft en haar ogen zijn hierdoor altijd geïrriteerd. Met deze druppels dagelijks te gebruiken is het minder pijnlijk voor haar bij het openen en sluiten van de ogen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Daar ik heel veel last heb van zeer droge ogen is Optive Plus wel een zeer goed product voor mij , een druppeltje in elk oog en weg zijn de klachten van krassende ogen .
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Na de laserchirurgie zijn mijn ogen erg droog Na het lezen van de beschrijving van dit product, dacht ik dat het de juiste oplossing voor mij zou zijn Maar ik was teleurgesteld, het wordt ongemakkelijk na een paar minuten
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Optive Plus zorgt ervoor dat de ogen minder droog aanvoelen en vooral bij het werken in een kantooromgeving met airco de hele dag biedt dit een meerwaarde.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Daar ik nogal een droge huid heb van wegen de vele medicatie die ik neem, heeft de oogarts mij oogdruppels voor geschreven. Bij het volgende bezoek aan de oogarts zei ze dat ik moest verder doorgaan met deze druppels.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had last van pijn in de ogen. Het was net of mijn oogbol er wou uitkomen. Ik dacht aanvankelijk dat ik een ontsteking had maar niets bleek minder waar. De oogarts gaf me deze druppeltjes als staaltje mee en het bleek een wondermiddel te zijn. Ik heb deze druppeltjes altijd mee en gebruik ze regelmatig als mijn oog weer wat begint te irriteren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb al verschillende producten gehad onder meer een zalfje, maar dat was moeilijk om op de ogen te doen. Nu met Optive Plus druppels zeer gemakkelijk in de ogen druppelen en heel de nacht geen probleem meer,ik kan het niet meer missen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Oogdruppels tegen droge ogen : bieden hoog comfort en houden de ogen goed vochtig. Verbeteren het zicht. Flesje is lang houdbaar en hoef je niet na een maand alweer weg te gooien.

Optive Plus kopen

Je kan Optive Plus van het merk Optive, geproduceerd door AXONE PHARMA T3 , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Droge Ogen