€ 16,99
€ 12,74
(€ 127,40 / 100 ml)
Bespaar 25% (€ 4,25)
Promotie -25% korting geldig t.e.m. 28/02/2019

Omschrijving van Optrex ActiMist 2-In-1 Droge + Geïrriteerde Ogen

Optrex Actimist 2 in 1 Oogspray is het revolutionaire nieuwe product van Optrex. Spray het op gesloten oogleden om droge en geïrriteerde ogen te laten herstellen. De spray is makkelijk in gebruik en levert klinisch bewezen verlichting. Het is zelfs veilig te gebruiken in combinatie met contactlenzen en make-up.

• Herstelt de natuurlijk traanvochtbeschermende laag
• Hydrateert de huid rond de ogen
• Onmiddellijke verlichting tot wel 4 uur
• Laat make-up niet uitlopen


Gebruik:
Bij droge en geïrriteerde ogen.

Spray Optrex ActiMist 1 tot 2 keer op de gesloten oogleden. Houd een afstand van ongeveer 10 cm aan tussen de spraykop en het gesloten oog. Raak het oogoppervlak niet met de spraykop aan.

Indicatie

Herstelt de natuurlijk traanvochtbeschermende laag

Aan te raden bij personen die last hebben met:
-Langdurig kijken naar beeldschermen
-Langer dragen van contactlenzen
-Verwarming en airconditioning
-Pollutie
-Vergrijzing van de bevolking
-Hormonale veranderingen

Gebruik van Optrex ActiMist 2-In-1 Droge + Geïrriteerde Ogen

 • De Optrex Actimist oogspray wordt verstoven op de gesloten ogen.
 • De liposomen verplaatsen zich over het oog tot aan de rand van het ooglid. Daar vermengen ze zich met de natuurlijke lipiden.
 • Eén keer knipperen en het mengsel verdeelt zich over het oog.
 • De traanvochtbeschermende laag is hersteld. De vochtbalans van het oog blijft behouden en het probleem van de patiënt is verlicht.

Ingrediënten Optrex ActiMist 2-In-1 Droge + Geïrriteerde Ogen

1 ml bevat 10 mg sojalecithine, 8 mg natriumchloride, 8 mg ethanol 5mg fenoxyethanol, 0,25 mg vitamine A palmitaat, vitamine E 0,02 mg, gezuiverd water.

Waarschuwing

Spray het product niet in een open oog.

- Kan na opening tot 6+ maanden gebruikt worden
- Praktisch en klein, makkelijk mee te nemen
- Kan gebruikt worden met contactlenzen en op make-up
- Hygiënisch, kan door verschillende personen worden gebruikt


€ 16,99
€ 12,74
(€ 127,40 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Optrex actimist 2-in-1 droge + geïrriteerde ogen

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Verbetert het oogcomfort, zeer gemakkelijk aan te brengen, vooral wanneer u al make-up draagt. Zeer zuinig omdat één toepassing voldoende is. Geen pootjes.
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Praktisch voor mijn 88-jarige moeder maar zorg ervoor dat ze geen vochtinbrengende crème op haar oogleden heeft... het kan in de ogen komen en een branderig gevoel geven... ;-)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik heb steeds droge en jeukende ogen en ik gebruik deze spray 1x 's morgens na het douchen en ben de hele dag vrij van droge ogen en jeuk. In warme landen gebruik ik het 2 tot 3x daags.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  het product dus een spray is wel gemakkelijk in gebruik maar heb toch de indruk dat het de ogen minder bevochtigd dan wanneer men de ogen moet indruppelen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Reeds na het eerste gebruik voelt het al beter aan. Graag test ik het verder uit. Een negatief puntje misschien is dat een tijdje na het spuiten, er een licht kleverig gevoel optreed, maar dat is onbelangrijk ten opzichte van het voordeel.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer praktische en hygiënische spray, gemakkelijker te gebruiken dan druppels (zelfs voor kinderen, uitzonderlijk). Onmiddellijk een gevoel van comfort.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Doeltreffend, maar het is belangrijk om het niet te vergeten om het regelmatig te doen, in ieder geval 's morgens en 's avonds. De ogen zijn uitgerust en de tintelingen die ik voelde zijn verdwenen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  snelle service en product volgens de beschrijving van de site en identiek aan het product gekocht in de apotheek, dit product is echt heel praktisch voor mensen die vaak droge ogen hebben.easy to use
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  het is een fijn product en wordt hier vooral gebruikt na het douchen , douchen droogt de ogen toch enorm uit en deze spray helpt hierbij om dit te verzachten
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een spray is gemakkelijker als druppels en deze helpt effectief bij mij. Bij erge last gebruik ik hem korter op elkaar. Ik heb nog andere producten gebruikt voor droge ogen maar deze hielpen niet bij mij. Deze verhelpt het droge gevoel en verdoezeld het niet.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze spray is een handzame spray die verfrissend werkt. Even oefenen met gesloten oogleden en dan sprayen maar. 1 keer per dag sprayen geeft soms al voldoende resultaat zodat je lang met dit flesje kunt doen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ondanks het feit dat je moet spuiten op de oogleden (met gesloten ogen ) Merk je duidelijk een verschil voor en na. Dus zeer gemakkelijk aan te brengen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ander product dan gewone oogdruppels. oogduppels geven wel een directer contact met de ogen zelf. de spray is handig, daarom ook gekozen. geeft verkoeling inderdaad op het ooglid in ieder geval. de sproei had iets nauwer gekund, daar er iets te veel ernaast beland.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mogelijk heeft het te maken met overgangsklachten (ik ben 54), maar ik heb sinds een jaar of zo regelmatig last van een soort van kloofjes aan de buitenkant van mijn ogen. Er ontstond een jeukerig gevoel, m'n ogen leken droger, en met name de huid rond m'n oog raakte geïrriteerd. Crème er aan smeren helpt niet, want wanneer je gaat zweten loopt het in het oog. Toevallig een reclamefilmpje gezien van Optrex en een poging gewaagd. Ook al kwam ik de specifieke klachten die ik had niet tegen op de bijsluiter. Het is niet echt goedkoop, maar bij mij helpt het en zal het iedereen aanbevelen.

Optrex ActiMist 2-In-1 Droge + Geïrriteerde Ogen kopen

Je kan Optrex ActiMist 2-In-1 Droge + Geïrriteerde Ogen van het merk Optrex, geproduceerd door RECKITT BENCKISER HEALTHCARE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Zelfzorg Zwangerschap > Allergie
Welzijn & Gezondheid > Allergie
Welzijn & Gezondheid > Ogen
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Droge Ogen
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Oogverzorging