€ 3,65
€ 3,29
Bespaar 10% (€ 0,36)

Omschrijving van Oral B Satin Floss Mint

Bij gebruik van Oral B Satin Tape voel je gelijk de frisse mintsmaak. De unieke satijnachtige tape is handig in gebruik. Dagelijks flossen met Satin Tape helpt om uw tanden en tandvlees gezond te houden.

Gebruik van Oral B Satin Floss Mint

- Neem een stuk Oral B Satin Tape dental tape van 45 cm en draai het om beide middelvingers.
- Schuif voorzichtig de tape tussen de tand en kies en onder de rand van het tandvlees. Buig de tape om de tand of kies en gebruik een op- en neergaande beweging om plaque en ettensresten te verwijderen.
- Herhaal dit voor alle ruimten tussen alle tanden en kiezen. Gebruik voor iedere tand of kies een ander gedeelte van de floss.
€ 3,65
€ 3,29

Laatste reviews en ervaringen met Oral B Satin Floss Mint

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  ideaal voor het verwijderen van

  Erg blij met deze tandzijde met muntsmaak. Met deze flosdraad kan ik voedsel tussen mijn tanden en kiezen verwijderen als de tandenborstel niet voldoende is. Ik gebruik het elke dag.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  de tape laat bij gebruik een aangename muntsmaaak na. Hij is breder dan floss waardoor je minder snel in het tandvlees snijdt. De tape zit verpakt in een handig hersluitbaar doosje.

  Was deze beoordeling nuttig?

Oral B Satin Floss Mint kopen

Je kan Oral B Satin Floss Mint van het merk Oral B , geproduceerd door PROCTER & GAMBLE DISTR. EUROPE , bestellen in Nederland bij FARMALINE