€ 10,75
€ 9,68
Bespaar 10% (€ 1,07)

Omschrijving van Oralmedic Aften Applicator

Oralmedic is een recente, gepatenteerde, revolutionaire aanpak van aften.

De aften verdwijnen na enkele seconden en slechts 1 maal aanbrengen volstaat. De aft wordt bedekt met een beschermende barrière, waardoor de aft op een optimale manier wordt aangepakt.

Oralmedic is een verpakking met 3 applicators (wattenstaafjes met HybenX) voor 3 volledige toepassingen. Een wattenstaafje bevat een vloeistof, die op de aft wordt aangebracht gedurende 5 tot 10 seconden. Met een wattenstaafje kunnen meerdere aften -eenmalig- worden behandeld.

Regelmatig terugkerende aften zijn vaak het gevolg van een verminderde weerstand of immuniteit.

Indicatie

Bij aften.

Gebruik van Oralmedic Aften Applicator

1 applicatie.

Ingrediënten Oralmedic Aften Applicator

0,2 ml HybenX®
€ 10,75
€ 9,68

Laatste reviews en ervaringen met Oralmedic aften applicator

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Beste product tegen aften dat er momenteel op de markt is! Werkt direct, goed en langdurig. Het aanbrengen is wel pijnlijk de eerste seconde, en het is niet goedkoop (er zijn maar 3 applicators per doosje) maar zijn geld zeker waard.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een wondermiddeltje: Het aanbrengen doet even goed pijn, maar dat trekt snel weg. Echter is de aft daarna zo goed als vernietigd, super! Niet supergoedkoop maar wel efficient.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  tot nu toe het beste product tegen aften want heb er al zoveel geprobeerd. misschien het enige nadeel is dat er maar 3 stokjes in de verpakking zitten ... snel op dus.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed middeltje tegen aften. Ik heb hier geregeld eens last van. Met deze handige wattenstaafjes kan je de aft goed bereiken en behandelen. Het piekt een beetje, maar valt al bij al wel mee. Snel resultaat!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Stop met alle andere middeltjes! Oralmedic helpt meteen. Het doet veel pijn bij het opbrengen (paar seconden) maar daarna is de pijn verdwenen en hersteld de aft!!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vond de prijs nogal wat aan de hoge kant voor slechts 3 behandelingen. De aft was na 1 behandeling al zo goed als verdwenen. Het prikte wel nogal erg. Ik ben tevreden, het is zijn prijs waard.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is het enige wat helpt bij aften, de volgende dag is pijn weg en na enkele dagen ook de Aft. Zeker proberen waard, is pijnlijk bij het aanbrengen maar is van heel korte duur
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Laat pyralvex ver achter zich. Dit is een topproduct. Wel duur, maar één keer aanstippen en je bent er vanaf. Dat is wel enkele seconden flink pijnlijk...
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer effectief en zeer pijnlijk om aan te brengen, het is noodzakelijk om het te weten. Dan, afhankelijk van de grootte van de mond zweer, verdwijnt het min of meer snel. Ik raad maar niet voor mensen die gevoelig zijn voor pijn.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer effectief, maar een te kleine hoeveelheid in de doos en moeilijk in uw noodtas te stoppen. Je hebt een klein, stijver doosje nodig om mee te nemen en nog een paar stokjes, want als je slecht mikt, is het een stokje minder.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Eenvoudige en eenvoudige toepassing Onmiddellijke reactie Gebruik tegen blaasjes in de mond, bijv Product al gebruikt door mijn ouders en nog steeds even effectief
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een heel fijn product. Het geeft een laagje over de aften waardoor je er niet meer op bijt. Hierdoor gaat het sneller over. Geen enkel product werkt zo snel voor zover ik weet.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het werkt snel en effectief. Jamner dat de bezorging zo lang duurde. het middel bijt in eerste instantie maar daarna voel je niets meer en heb je geen last meer cab je aft
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ZEER TEVREDEN.BIJ GEBRUIK VOEL JE WEL PIJN MAAR NA ENKELE SECONDEN BEN JE VAN DE VERVELENDE AFTENPIJN VERLOST.BEETJE KLEINE VERPAKKING EN TOCH TAMELIJK DUUR VOOR SLECHTS 3 BEHANDELINGEN.

Oralmedic Aften Applicator kopen

Je kan Oralmedic Aften Applicator van het merk ixX Pharma, geproduceerd door IXX PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta > Aften