€ 22,73
€ 17,73
(€ 44,33 / 100 g)
Bespaar 22% (€ 5,00)
Promotie 22% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Orozyme Bucco-Fresh

Wanneer het gebit van de hond of kat wordt verwaarloosd, kan het dier zelfs tanden en kiezen verliezen. Veel erger is dat de gezondheid van uw hond door gebitsproblemen in gevaar wordt gebracht. Tandplak (ook wel tandplaque genoemd) is een nauwelijks zichtbaar laagje dat zich voortdurend op de tanden vormt. Het bestaat uit voedselresten, slijm en bacteriën. Wanneer het niet verwijderd wordt, verkalkt tandplak naar tandsteen. Tandplak kunt u zelf helpen verwijderen; tandsteen kan alleen door uw dierenarts verwijderd worden.

Orozyme Bucco Fresh PlaqueOff is een innovatie op het gebied van de verbetering van slechte adem en verbetering van de conditie van tandvlees en het gebit bij honden en katten. Orozyme Bucco Fresh PlaqueOff helpt het kleven van de tandplak voorkomen en weekt de aanslag los. Na enkele weken behandeling kunt u verbetering merken in conditie van de mond- en tandhygiëne van uw hond of kat.

Indicatie

voor mond- en tandhygiëne bij honden en katten.

Gebruik van Orozyme Bucco-Fresh

Eénmaal per dag op het voer geven. Kat en kleine hond tussen  en 10kg: 1/2 maatlepeltje, hond tussen 10 en 25kg:  1 maatlepel, hond van meer dan 25kg: 2 maatlepels. Mag continu gebruikt worden.

Ingrediënten Orozyme Bucco-Fresh

Gedroogd zeewier (Ascophyllum nodosum)

Bijwerkingen van Orozyme Bucco-Fresh

Niet geven aan dieren met hyperthyroïdie.

Waarschuwing

Niet geven aan dieren met hyperthyroïdie.

€ 22,73
€ 17,73
(€ 44,33 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Orozyme Bucco-Fresh

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  1/5

  Duur en geen verschil

  Op aanraden van de dierenarts geef ik dit product intussen al 9 maanden 2x per dag aan mijn golden retriever. Ik stond er wat sceptisch tegenover omwille van de hoge prijs, maar wilde het toch proberen omdat mijn hond zo slecht reageert op de narcose om haar gebit te laten reinigen. Ik had gehoopt een alternatief te vinden voor het tandenpoetsen want dat is al sinds ze puppy was een hele uitdaging. Resultaat: de dierenarts moet haar gebit opnieuw reinigen. De hond eet uitsluitend hondenvoeding en krijgt ook 3x per week een kauwstrip van hetzelfde merk.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Nog maar begonnen met dit product , maar toch al beterschap te zien

  Nog maar begonnen met dit product , maar toch al beterschap te zien. Dit product werd voorgesteld door onze dierenarts. Onze asielhond had heel veel tandplak die verwijderd werd onder narcose. Dit zou hem helpen om nooit meer zoveel tandplak meer te verkrijgen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  zeer goed

  de tanden van de hond blijven mooi wit. Gebruikte dit ook met mijn vorig hond en deze heeft op zijn 16 jaar geen tandennarcose nodig gehad

  Was deze beoordeling nuttig?

Orozyme Bucco-Fresh kopen

Je kan Orozyme Bucco-Fresh van het merk Ecuphar , geproduceerd door ECUPHAR NV/SA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Honden > Diervoeder > Aanvullend Diervoeder
Dierenverzorging > Katten > Diervoeder > Aanvullend Diervoeder