€ 22,02
€ 17,62
(€ 44,05 / 100 g)
Bespaar 20% (€ 4,40)
Promotie -20% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Orozyme Bucco-Fresh

Voor mond- en tandhygiëne bij honden en katten.

Indicatie

Om slechte adem aan te pakken, om tandplak te voorkomen en om tandsteen te verweken. Zichtbaar resultaat vanaf gemiddeld 3 à 8 weken gebruik.

Gebruik van Orozyme Bucco-Fresh

Eénmaal per dag op het voer geven. Kat en kleine hond tussen  en 10kg: 1/2 maatlepeltje, hond tussen 10 en 25kg:  1 maatlepel, hond van meer dan 25kg: 2 maatlepels. Mag continu gebruikt worden.

Waarschuwing

Niet geven aan dieren met hyperthyroïdie.

€ 22,02
€ 17,62
(€ 44,05 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Orozyme bucco-fresh

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden over dit product. Gebruiken dit al sinds de hond een puppie was en heeft totaal geen last van tandsteen (ze is 12jaar oud ondertussen).
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wij hebben Orozyme producten aangeschaft op aanraden van onze dierenarts. Het helpt bij de bestrijding van tandplak bij onze teckels. Het geeft ze een frisse adem en ondersteunt de andere Orozyme producten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De dermatoloog had ons de eucerin producten aangeraden omdat mijn zoon erg veel last heeft van eczeem en droge huis. Wil niets aders meer dan de eucerin producten.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik de kauwstrip nu ondertussen 1 maand.de honden zijn er dol op, een strip voor het slapengaan. Bij mijn Chihuaua zijn de tanden terug proper . Bij mijnCairn terriër nog niet veel verschil. Zijn wel er aangeslagen dus zal het waarschijnlijk wat langer duren. Ik gebruik het in combinatie met Orozyme bucco fresh poeder en de tandpasta.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Geef dit nu al enkele weken aan mijn hond. Hij maakt er geen probleem van om dit op te eten en heeft ook geen maaglast ervan (is nochtans gevoelig). Ik ben van plan dit te blijven geven daar het een kleine moeite is en het effect maar op lange termijn duidelijk wordt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  goed voor kat en hand op natuurlijke basis om plak te bestrijden, makkelijk tussen het eten te mengen en ze smullen het op, zeker mij kieskeurige kater!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werkt echt, het zorgt ervoor dat de er bijna geen tandplak meer aanwezig is en daarbij heeft mijn hond weer een frisse adem. Kortom een super product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  gebruik het nu pas een paar weken maar denk dat het met mij hondje zijn gebit de goede kant op gaat.Poetsen blijft een ramp dus ook de orozyme aquadyl er bij bestelt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van de dierenarts gebruiken wij dit product al meer dan zeven jaar ter voorkoming van tandplak bij onze hond. Wij zijn dan ook heel tevreden met het resultaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik dacht dat het product eerder preventief zou werken, maar na enkele weken gebruik is de tandplak van mijn hond al fel verbeterd. Ik ben zeer tevreden!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb nu het tweede potje in gebruik.ik heb het idee dat het wel werkt. De adem is beteren ze kauwen meer op de kauwstaven. Of het tandsteen minder wordt moet zich nog bewijzen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  onze hond heeft last van tandsteen op haar kiezen dankzij dit poeder krijgt schonere tanden en zij eet het poeder goed als je het over haar voer strooit.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Voor beide hondje elke morgen een half lepeltje, en na een grondige poetsbeurt bij de dierenarts blijven hun tandjes nu mooi wit zonder aanslag, een middel dat aante raden is
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goed voor zowel de kat als de hond zijn tanden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed tot nu toe doet het wat het zegt en daat gaat het om verdiend daarom dan ook 5 uit 5 punten. Bij een hond duidelijk minder mondgeur als voir gebruik.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ben het aan het gebruiken, omdat mijn honden de tanden niet gepoetst willen. nu afwachten wat de dierenarts ervan zegt. ze vinden het wel lekker.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van de dierenarts heb ik dit product gekocht voor de kat. Elke dag een klein beetje op de brokjes wordt met smaak opgegeten. Het helpt om de mond schoon te houden en tand(vlees)problemen te verminderen. Als tandenpoetsen niet of onvoldoende lukt is bucco fresh echt een goed alternatief.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit middel is zeer goed voor honden met een slechte adem en tevens voor ontstoken tanden het rood van het tandvlees zie je al na enkele dagen weer normaal worden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heeft echt effect. Onze Izzy ruikt niet meer uit haar bekkie. Ze rook al vanaf pup af uit haar bek en er was geen medische oorzaak voor. We zijn er blij mee
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Twee katten met tandsteen en lichte vorm van tandvleesontsteking. Gebruik het nu een jaar bij twee katten, doe het door het eten wat nooit een probleem is geweest, na controle bij de dierenarts was hun gebit weer helemaal in orde en was een narcose niet nodig ben er heel blij mee.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Orozyme Bucco-Fresh 40 gr. aangekocht op aanraden van de dierenarts. Mijn hond laat niet toe dat we zijn tanden poetsen. Had eerst een ander product (kauwstick) gekocht maar dat werkte niet omdat mijn hond dit veel te snel naar binnen schrokte. Mijn hond is dik 9 jaar oud en heeft heel mooie tanden zonder tandplak en een frisse adem. Het scheelt ook in de geldbeugel want de kauwsticks zijn niet goedkoop en met 1 potje Orozyme Bucco-Fresh 40 gr. kom je toch een tijdje toe.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  tot nu toe het enige wat daadwerkelijk helpt. ik heb 4 honden en gebruik het ruim 1,5 jaar. adem ruikt een stuk minder en geen dierenarts die tandsteen opmerkt! bovendien is het product op deze site het goedkoopst!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Onze Cavalier King Charles had ondanks dagelijks gebruik van een product dat tandsteen tegengaat, toch zoveel last van tandsteen dat dit door een dierenarts moest worden verwijderd. Kostbare zaak, waar wij (en de hond) niet op zitten te wachten. Na de behandeling werd ons desgevraagd geadviseerd Orozyme Bucco-Fresh te gebruiken. We gebruiken het product nu 8 maanden (één klein lepeltje per dag over het voer strooien)en er is geen tandsteen meer te bekennen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Orozyme Bucco-Fresh werkt zeer goed, al onze honden en katten geven we het. Zelfs onze dierenarts was verbaasd over het goede resultaat en raadt het nu ook aan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Eigenlijk is het nog iets te vroeg om een oordeel te geven maar als ik af ga op wat anderen ervaren over dit product moet het wel goed zijn, wij gebruiken het nu een week en misschien is het suggestie maar volgens mij werkt het.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wij gebruiken het nu 2 weken voor onze boomer hond van 9 jaar en het helpt echt, zijn adem ruikt een stuk beter dan voorheen. Hij krijgt het over zijn brokken en eet het zonder meer mee op en likt zijn bak ook nog uit.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ben nog niet zo lang bezig met het product, maar zie nu reeds dat de tanden van Loes veel witter zijn en de randjes tandsteen sterk afnemen. Ben zeer positief over het vervolg.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ons hondje, dat we niet als pup hebben gehad, had al wat tandsteen,volgens de DA niet erg genoeg om te verwijderen.Het reeds aanwezige gaat er niet mee weg maar het wordt ook niet erger.

Orozyme Bucco-Fresh kopen

Je kan Orozyme Bucco-Fresh van het merk Ecuphar, geproduceerd door ECUPHAR NV/SA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Voeding > Hond
Dierenverzorging > Voeding > Kat