€ 9,14
€ 8,23
(€ 13,72 / 100 g)
Bespaar 10% (€ 0,91)
Orozyme Bucco Fresh Dental <10kg 60 g
€ 9,14
€ 8,23
(€ 13,72 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Orozyme Bucco Fresh Dental <10kg

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Het is een erg goed product, wel moet ik bij mijn kleine Yorkie steeds zeggen kauwen, kauwen (is in het Kroatisch gritsa, gritsa ... hihi) want ik woon in Kroatië. Ze weegt 2,100 kg dus geef ik haar 4 brokjes 's morgens na haar eten en 4 brokjes 's avonds. Ze moeten er wel op kauwen, dat is wel erg voornaam zou ik denken. Ze ruikt niet meer vies uit haar mondje. Resultaat of de tandjes zonder aanslag blijven kan ik nog niet zeggen want we gebruiken het nu zo een 3 maanden. Ik ben begonnen met Bucco Fresh nadat haar tandsteen door de dierenarts verwijderd werd.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullnone
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   

  MAAK DE TANDEN VAN MIJN HOND HEEL GOED SCHOON EN GINGIVITIS IS BIJNA VERDWENEN. ZEER GOED PRODUCT EN DOELTREFFEND VOOR DE ADEMHALING EN VOOR TANDPLAK EN TANDSTEEN OP ZIJN TANDEN

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Mijn kat is gek van deze snoepjes! Allesn zijn het niet enkel snoepjes maar poetsen ze ook de tandjes van de kat. Of het werkt weet ik niet, maar mijn kat is er dol op.

  Was deze beoordeling nuttig?

Orozyme Bucco Fresh Dental <10kg kopen

Je kan Orozyme Bucco Fresh Dental <10kg van het merk Ecuphar, geproduceerd door ECUPHAR NV/SA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Mondhygiëne