€ 10,83
€ 7,36
(€ 12,27 / 100 g)
Bespaar 32% (€ 3,47)
Promotie -32% korting geldig t.e.m. 31/12/2018
Orozyme Bucco Fresh Dental 10kg 60 g
Orozyme Bucco Fresh Dental <10kg 60 g
€ 10,83
€ 7,36
(€ 12,27 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Orozyme bucco fresh dental <10kg

Schrijf een review
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  MAAK DE TANDEN VAN MIJN HOND HEEL GOED SCHOON EN GINGIVITIS IS BIJNA VERDWENEN. ZEER GOED PRODUCT EN DOELTREFFEND VOOR DE ADEMHALING EN VOOR TANDPLAK EN TANDSTEEN OP ZIJN TANDEN
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn kat is gek van deze snoepjes! Allesn zijn het niet enkel snoepjes maar poetsen ze ook de tandjes van de kat. Of het werkt weet ik niet, maar mijn kat is er dol op.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  dit product is zeer effectief voor het goed gebit van onze honden, aangezien de ontkalking 3 jaar geleden het neemt zijn 4 tabletten en nog steeds geen probleem dus het werkt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze snoepjes werken echt tegen tandplak en slechte adem! Na de tandreiniging van 3 poezen ben ik deze snoepjes beginnen geven om zo verdere reinigingen bij de dierenarts in de toekomst niet meer te moeten laten doen, want ik heb 6 bejaarde katten van boven 10 jaar en iedereen weet dierenarts kosten kunnen hoog oplopen. Eén kat had beginnende tandplak en eigenlijk zou hij ook een tandreiniging moeten laten doen maar sinds deze snoepjes zag ik na een maand al verschil, hij kauwt terug gemakkelijk op zijn korrels en de gele tandplak is sterk vermindert. Ik geef aan elk van de katten dagelijks 2 snoepjes. Ik geef ze nu een jaar en ben nog steeds tevreden en 5 van de katten lusten het, voor die ene diva plet ik de snoepjes en meng het onder haar natvoer. En ze eet het op.

Orozyme Bucco Fresh Dental 10kg kopen

Je kan Orozyme Bucco Fresh Dental 10kg van het merk Ecuphar, geproduceerd door ECUPHAR NV/SA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Mondhygiëne