€ 13,84
€ 11,35
(€ 5,07 / 100 g)
Bespaar 18% (€ 2,49)
Promotie -18% korting geldig t.e.m. 31/12/2018

Omschrijving van Orozyme Canine S Kauwstrip Enzymen Hond <10kg

Orozyme enzymatische kauwstrips zijn zeer doeltreffend om tandplak te voorkomen en het tandvlees te versterken. Orozyme Canine is samengesteld op basis van collageen, dat op natuurlijke wijze het kauwen stimuleert.
De werking van Orozyme berust op de specifieke werking van het enzymatisch complex LPO met kaliumthiocyanaat.
Deze werking wordt nog versterkt door lactoferrine uit het paardencolostrum en door lysozyme. De toegevoegde malt zorgt voor een bijzonder smakelijk product.

Indicatie

Tand- en mondhygiëne voor kleine honden (< 10kg)

Gebruik van Orozyme Canine S Kauwstrip Enzymen Hond <10kg

Gebruik Orozyme enzymatische kauwstrips voor sterke en gezonde tanden. Het is aanbevolen iedere avond na de laatste maaltijd een kauwstrip te verstrekken. Bijkomend is het aangeraden de tanden dagelijks te poetsen met Orozyme tandpasta. Volg nauwkeurig het advies van uw dierenarts betreffende de tand- en mondhygiëne.

Ingrediënten Orozyme Canine S Kauwstrip Enzymen Hond <10kg

Samenstelling: collageen strips met lactoferrine en lactoperoxidase, een essentieel onderdeel van het LPO-Systeem.

Voor een optimale bewaring is het aangewezen dit product te stockeren op een droge plaats bij kamertemperatuur en na gebruik de verpakking telkens goed af te sluiten.

Waarschuwing

Opletten bij gulzige honden. Onvoldoende kauwen op dergelijke strips kan leiden tot verslikken of braken. Geef de kauwstrips (S, M of L) aangepast aan het gewicht van uw hond en observeer het kauwgedrag. Bij gulzige dieren, best na de maaltijd geven.
Orozyme Canine S Kauwstrip Enzymen Hond <10kg 224 g
€ 13,84
€ 11,35
(€ 5,07 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Orozyme canine s kauwstrip enzymen hond <10kg

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn hond is er niet heel zot van jammer genoeg.andere hondenbaasjes hadden mij dit aangeraden waardoor ik eens een doos heb besteld,omdat mijn hond op leeftijd een beetje tandplak heeft leek dit mij ideaal
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Al verschillende kauwsticks gekocht maar mijn hondje kauwt er niet op. Deze lust ze wel. Ik geef haar elke avond 1. Hopelijk blijven haar tanden nu proper.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn twee hondjes zijn super fan van deze kauwstrip, goed voor de tanden en dat maakt zowel de hond gelukkig als de baasjes, zeker een winwin situatie
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van de dierenarts beginnen geven aan mijn hondje. Deze kauwstrips zouden beter zijn dan andere merken, omwille van het feit dat er enzymen inzitten. Vroeger kocht ik ze in de plaatselijke apotheek, maar als ik het prijsverschil online zie, is mijn keuze snel gemaakt ! Farmaline zonder twijfel ! En mijn hond is er gek van .
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Onze hond Jara is een caïrn terrier en is verlekkerd op deze kauwstrips. Bovendien blijven haar tandjes langer gezond en heeft ze een frisse adem. En ze verdikt niet, dit vind ik heel belangrijk!!!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn hondje eet het wel. Ze vind het niet zo lekker. Het is vrij neutraal van geur. Ik geef haar ook Orozyme Bucco-Fresh. Toch heeft ze nog een beetje tandplak.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een gezonder type dentastix om de tandplak bij hondjes te voorkomen. De hondjes vinden het lekker dus kan gemakkelijk als snoepje worden gegeven. De strip kan in stukjes worden gebroken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Volgens ons poedelke zeer lekker en volgens ons zeer goed voor haar tanden en haar adem (vooral de slechte geur). Ze is steeds blij wanneer ze er eentje krijgt en wordt ze niet beu.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Onze hond vind het heerlijk en het is ook nog goed voor haar tanden. Het is zeker een aanrader voor andere klanten ik zal het zeker nog een keer kopen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  na 2 weken terug witte tanden echt goed spul onze honden hadden zeer veel last van tandsteen en na enkele weken gewoon weer witte tanden, zelfs de levering was zeer snel en correct ,een echte aanrader
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Top product Ik geef zelf een halve Mijn hond heeft suikerziekte en last van tandaanslag Maar moet met zo'n hele strip spugen Met halve gaat beter maar zie enorm verschil Geen tandvleesontsteking meer Blijf dit geven en ook goedkoper dan bij de da
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn hond is er zeer tevreden mee. Hij lust geen gewone dentastix, maar deze wel. Sticks hebben een gunstig effect op de tanden. Tandplak licht verminderd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van mijn dierenarts ben ik dit product beginnen te gebruiken. Mijn oude Jack Russel had last van een ruikende adem, en nu totaal geen last meer van.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Onze hond is zeer blij als ze een kauwstrip krijgt. Ze krijgt er een per dag en staat vaak al lang voordat het tijd is klaar voor de kauwstrip. Daarnaast houdt de kauwstrip de tanden schoon.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn hondjes zijn er gek op. Ze krijgen er elke avond 1, zo denken ze dat ze snoep krijgen maar eigenlijk poetsen ze hun tanden. Heel handig. Wel wat duur
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ze vinden het lekker en het gaat erin als koek. nu afwachten wat de dierenarts ervan zegt. kijken of er verschil is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Kauwstrips maar ook alle andere producten van Orozyme zijn prima en helpen uitstekend om de tandplak tegen te gaan en te voorkomen. De levering van Farmaline behoeft maar een woord """"TOP""""
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ons hondje heeft heel gevoelig darmen en ook vlug aanslag op de tanden! Gewone sticks voor zijn tanden moet hij niet, andere snoepjes zijn dan niet goed voor zijn buikje. Deze zijn de ideale kauwstrips. Hij krijgt ze als snoepjes en dus scoren ze 2x. Goed voor de tanden en de buik en is een snoepvervanger! Heel tevreden!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Orozyme Canine S kauwstrip enzymen geef ik dagelijks aan mijn puppy. 1 per dag, op aanraden van de dierenarts. Het is goed voor de tanden en voor de frisse adem. Een aanrader!!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Alhoewel onze hond erg kieskeurig is en in eerste instantie zijn neus ophaalde voor de kauwstrips, is hij nu laaiend enthousiast! Hij staat te springen voor zijn snoepje. Dankzij deze strips kan ik hem ook een tussendoortje geven. Aanrader!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  onze vaste dierenarts heeft ons deze kauwstrips aangeraden voor onze jack russel onze vaste apotheek zorgde er telkens voor dat we via hen de kauwstrips konden aankopen maar nu na onze verhuis is dit een veel gemakkelijker oplossing
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  goede kauwstrip voor ons hondje. Hij heeft ook de grotere maat van hetzelfde merk en ik wissel af. De kauwstrip is ons aanbevolen door de dierenarts,en is ook nog eens caloriearm.

Orozyme Canine S Kauwstrip Enzymen Hond 10kg kopen

Je kan Orozyme Canine S Kauwstrip Enzymen Hond 10kg van het merk Ecuphar, geproduceerd door ECUPHAR NV/SA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Mondhygiëne