€ 14,26
€ 11,41
(€ 5,09 / 100 g)
Bespaar 20% (€ 2,85)
Promotie -20% korting geldig t.e.m. 31/03/2019

Omschrijving van Orozyme Canine S Kauwstrip Enzymen Hond <10kg

Orozyme enzymatische kauwstrips zijn zeer doeltreffend om tandplak te voorkomen en het tandvlees te versterken. Orozyme Canine is samengesteld op basis van collageen, dat op natuurlijke wijze het kauwen stimuleert.
De werking van Orozyme berust op de specifieke werking van het enzymatisch complex LPO met kaliumthiocyanaat.
Deze werking wordt nog versterkt door lactoferrine uit het paardencolostrum en door lysozyme. De toegevoegde malt zorgt voor een bijzonder smakelijk product.

Indicatie

Tand- en mondhygiëne voor kleine honden (< 10kg)

Gebruik van Orozyme Canine S Kauwstrip Enzymen Hond <10kg

Gebruik Orozyme enzymatische kauwstrips voor sterke en gezonde tanden. Het is aanbevolen iedere avond na de laatste maaltijd een kauwstrip te verstrekken. Bijkomend is het aangeraden de tanden dagelijks te poetsen met Orozyme tandpasta. Volg nauwkeurig het advies van uw dierenarts betreffende de tand- en mondhygiëne.

Ingrediënten Orozyme Canine S Kauwstrip Enzymen Hond <10kg

Samenstelling: collageen strips met lactoferrine en lactoperoxidase, een essentieel onderdeel van het LPO-Systeem.

Voor een optimale bewaring is het aangewezen dit product te stockeren op een droge plaats bij kamertemperatuur en na gebruik de verpakking telkens goed af te sluiten.

Waarschuwing

Opletten bij gulzige honden. Onvoldoende kauwen op dergelijke strips kan leiden tot verslikken of braken. Geef de kauwstrips (S, M of L) aangepast aan het gewicht van uw hond en observeer het kauwgedrag. Bij gulzige dieren, best na de maaltijd geven.
€ 14,26
€ 11,41
(€ 5,09 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Orozyme Canine S Kauwstrip Enzymen Hond <10kg

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Wij hebben Orozyme producten aangeschaft op aanraden van onze dierenarts. Het helpt bij de bestrijding van tandplak bij onze teckels. De sticks vinden ze een tractatie na het eten 's avonds

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Mijn hond is er niet heel zot van jammer genoeg.andere hondenbaasjes hadden mij dit aangeraden waardoor ik eens een doos heb besteld,omdat mijn hond op leeftijd een beetje tandplak heeft leek dit mij ideaal

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Al verschillende kauwsticks gekocht maar mijn hondje kauwt er niet op. Deze lust ze wel. Ik geef haar elke avond 1. Hopelijk blijven haar tanden nu proper.

  Was deze beoordeling nuttig?

Orozyme Canine S Kauwstrip Enzymen Hond <10kg kopen

Je kan Orozyme Canine S Kauwstrip Enzymen Hond <10kg van het merk Ecuphar, geproduceerd door ECUPHAR NV/SA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Mondhygiëne