€ 8,93
€ 7,41
(€ 10,59 / 100 g)
Bespaar 17% (€ 1,52)
Promotie -17% korting geldig t.e.m. 31/12/2018

Omschrijving van Orozyme Canine Tandpasta Enzymatische Hond

Enzymatische tandpasta die tandplakvorming, tandsteenvorming en een slechte adem voorkomt.

Gebruik van Orozyme Canine Tandpasta Enzymatische Hond

Dagelijks poetsen met een zachte tandenborstel.
Orozyme Canine Tandpasta Enzymatische Hond 70 g
€ 8,93
€ 7,41
(€ 10,59 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Orozyme canine tandpasta enzymatische hond

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De honden laten gemakkelijk hun tanden poetsen, waarschijnlijk omdat de pasta smaakvol is en niet schuurt. Op die manier worden hun tanden en tandvlees toch zacht en perfect gereinigd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Eveneens bij een van onze honden die heeft zware tandproblemen gehad(telkens kreeg hij tandontstekingen en moesten deze tanden getrokken worden) probleem tandvlees groeide niet dicht. Nu iedere dag tanden poetsen en de andere hond ook want hij lust die tandpasta en zou de tube zo opknabbelen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Product doet wat het moet doen. In combinatie met Veggiedent sticks en Orozyme bucco fresh hoop ik de tanden van mijn hond mooi wit en gezond te houden.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik het voor mijn hond zodat ik geen ontkalking hoef te doen. Het is een product dat ik aanbeveel. Ik gebruik het met een zachte tandenborstel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze tandpasta is precies wat de dierenarts voorschrijft en mijn honden vinden het een prima smaak. De prijs bij Farmaline is zeer interessant dus ik,bestl in de toekomst vast weer.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Onze maltezer Ruffy is zeer gevoelig voor tandplak maar sedert ik zijn tandjes dagelijks poets met dit product is zijn gebit picobello!!!! Dit jaar geen tandplak verwijderen bij de veearts!!!! Een aanrader! PS. Hij laat het gewoon doen omdat het waarschijnlijk een goede smaak heeft!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wij gebruiken deze tandpasta al 14 jaar voor onze toypoedel en hij heeft nog steeds een goed gebit. Gezonde tanden geven een goede eetlust en een gezonde hond. Bestellen via de site is extra gemakkelijk.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een uitstekend produkt voor het behoud van het gebid van onze toypoedel. Hij is 14 jaar en heeft nog al zijn tanden. Ook de prijs is gunstig en de verzending snel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product, snelle levering, snel gereageerd, goed verpakt, goed beschreven, de pasta verhindert de aanmaak van tandsteen, goede klantentevredenheid.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super, kan het alleen maar aanbevelen! Door de Orozyme tandpasta kon ik mijn hond een narcose bij de dierenarts besparen. Ook de prijs is super in vergelijking met andere producten.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb 2 honden en gebruik Orozyme elke avond. Ik geef voor elke kant een klein streepje op mijn vinger en masseer het op de tanden van mijn hond. Elke avond een ritueel voor de honden. De tandplak wordt zo wat minder en een tandsteen-verwijdering onder narcose kan ik ze in de toekomst besparen.

Orozyme Canine Tandpasta Enzymatische Hond kopen

Je kan Orozyme Canine Tandpasta Enzymatische Hond van het merk Ecuphar, geproduceerd door ECUPHAR NV/SA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Mondhygiëne