€ 22,22
€ 20,00
Bespaar 10% (€ 2,22)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Orozyme Rf2 Sticks Large >30 Kg

Orozyme RF2 sticks zijn 100% plantaardig en bevatten het actieve ingrediënt RF2, een unieke actieve formule die de vorming van tandaanslag (biofilm) op de tanden aanzienlijk verminderd en de slechte adem van de hond aanpakt.

De sticks zijn erg smakelijk. De samenstelling, de structuur en de vorm van de Orozyme RF2 STicks zorgen voor een mechanisch schuureffect zodat de tanden op de tandvleeslijn gereinigd worden. Het regelmatig kauwen op de Sticks bestrijdt het ontstaan van een biofilmlaag (tandplak) en het ontstaan van een slechte adem.

Beschikbaar in 3 formaten

Indicatie

tandplak en slechte adem van de hond

Ingrediënten Orozyme Rf2 Sticks Large >30 Kg

Rijst, Rheum Palmatum (bron vd RF2), mineralen (fosfor), bewaarmiddel, smaakstoffen en anti-oxidanten
€ 22,22
€ 20,00

Laatste reviews en ervaringen met Orozyme Rf2 Sticks Large >30 Kg

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Dit moéten we gewoon in huis hebben! Het is het avondritueel geworden van onze lieve hond. Nooit kunnen hopen dat hij dit zo leuk zou vinden, want ik kocht ze de eerste maal aan voor zijn tandhygiëne. Hij gaat nu, na jaren, nog elke avond door zijn dak voor zijn tanden-borstel-stokje :) Zalig toch!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Zeer goed product. Mijn Berner sennen is al bijna 3 jaar en neemt het al zeker 2 jaar, en dit op aanraden van de dierenarts. Hij heeft nog helemaal geen tandplaque! Bovendien is het nog lekker ook!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Heel tevreden alles loopt heel vlot van jullie . In de toekomst zullen we zeker nog bestellen ! Wij zeggen hetverder aan vrienden en kennissen ! De producten zijn allemaal in orde !

  Was deze beoordeling nuttig?

Orozyme Rf2 Sticks Large >30 Kg kopen

Je kan Orozyme Rf2 Sticks Large >30 Kg van het merk Ecuphar, geproduceerd door ECUPHAR NV/SA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Mondhygiëne