Orozyme Rf2 Sticks Small < 10 Kg 28 St

€ 20,06
€ 18,05
Bespaar 10% (€ 2,01)
Op voorraad
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Orozyme Rf2 Sticks Small < 10 Kg

Orozyme RF2 sticks zijn 100% plantaardig en bevatten het actieve ingrediënt RF2, een unieke actieve formule die de vorming van tandaanslag (biofilm) op de tanden aanzienlijk verminderd en de slechte adem van de hond aanpakt.

De sticks zijn erg smakelijk. De samenstelling, de structuur en de vorm van de Orozyme RF2 STicks zorgen voor een mechanisch schuureffect zodat de tanden op de tandvleeslijn gereinigd worden. Het regelmatig kauwen op de Sticks bestrijdt het ontstaan van een biofilmlaag (tandplak) en het ontstaan van een slechte adem.

Beschikbaar in 3 formaten

Indicatie

tandplak en slechte adem van de hond

Ingrediënten Orozyme Rf2 Sticks Small < 10 Kg

Rijst, Rheum Palmatum (bron vd RF2), mineralen (fosfor), bewaarmiddel, smaakstoffen en anti-oxidanten
Orozyme Rf2 Sticks Small < 10 Kg 28 St
€ 20,06
€ 18,05

Laatste reviews en ervaringen met Orozyme rf2 sticks small < 10 kg

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden dierenarts gekocht omdat deze veel minder vet bevatten dan de gewone dentastix. onze jack russell is er verzot op en hij krijgt er elke avond eentje
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is een zeer goed product voor de tanden van de hond. Voorkomt tandsteen en een slechte adem bij de hond. Op aanraden van de dierenarts gekocht. De hond moet hier inderdaad zeer goed op kauwen wat dus zijn tanden goed schoon houd
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit zijn sticks waar de honden geruime tijd mee bezig zijn, wat dan weer goed is voor de mondhygiëne. Kortom een prima product. Ik zal het product zeker blijven gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Orozyme Rf2 sticks small, geef ik ook, door aanraden van de dierenarts aan mijn puppy. Is goed voor de tanden en voor een frisse adem. Mijn puppy kan zich daar goed op afreageren, en de sticks gaan (voorlopig) lang mee. Een aanrader!!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze sticks werden ons aangeraden door de dierenarts. Vroeger gaven we tussendoortjes uit de gewone handel. Deze zijn echter caloriebommen... Op deze sticks reageert onze hond dolenthousiast, zonder te verzwaren.

Orozyme Rf2 Sticks Small < 10 Kg kopen

Je kan Orozyme Rf2 Sticks Small < 10 Kg van het merk Ecuphar, geproduceerd door ECUPHAR NV/SA, bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Mondhygiëne