€ 18,63
€ 16,77
Bespaar 10% (€ 1,86)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Orozyme Rf2 Sticks Small < 10 Kg

Orozyme RF2 sticks zijn 100% plantaardig en bevatten het actieve ingrediënt RF2, een unieke actieve formule die de vorming van tandaanslag (biofilm) op de tanden aanzienlijk verminderd en de slechte adem van de hond aanpakt.

De sticks zijn erg smakelijk. De samenstelling, de structuur en de vorm van de Orozyme RF2 STicks zorgen voor een mechanisch schuureffect zodat de tanden op de tandvleeslijn gereinigd worden. Het regelmatig kauwen op de Sticks bestrijdt het ontstaan van een biofilmlaag (tandplak) en het ontstaan van een slechte adem.

Beschikbaar in 3 formaten

Indicatie

tandplak en slechte adem van de hond

Ingrediënten Orozyme Rf2 Sticks Small < 10 Kg

Rijst, Rheum Palmatum (bron vd RF2), mineralen (fosfor), bewaarmiddel, smaakstoffen en anti-oxidanten
€ 18,63
€ 16,77

Laatste reviews en ervaringen met Orozyme rf2 sticks small < 10 kg

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden over dit product dat veel natuurlijker is en minder vet bevat. Het doel is om tandsteen op de tanden van de hond te vermijden en hem niet te laten aankomen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze sticks zijn niet te vergelijken met de gewone in de handel . Deze bevatten niet de overtollige calorieën , waar het diertje van verdikt . Het doet zijn werk en is een aanrader .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een zeer goed product. Wij zijn in het bezit van een ruwharige teckel en die is er zot van. Is zeer goed voor zijn tanden op aanraden van de dierenarts. Prijs kwaliteit is prima !!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik al verschillende jaren dental sticks. Mijn hondjes zijn ondertussen 10 jaar oud en hebben nog steeds een redelijk mooi gebit. Ze zijn ook nog geen tanden kwijt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Daar mijn hond pancreatitis heeft mag ze de gewone staafjes niet meer hebben omdat er teveel vet in zit. De Orozyme Sticks zijn een perfecte vervanging voor haar, ze vind ze zelfs erg lekker.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze sticks werden ons aangeraden door onze dierenarts. Ons hondje is er dol op, en het is heel makkelijk om ze online bij farmaline te kopen. Prima kwaliteit, goede opvolging van bestelling tot en met levering. Wij zijn héél tevreden over farmaline.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De sticks voor de tanden zijn op advies van de dierenarts. Deze zijn ook via internet verkrijgbaar en een stuk goedkoper. Bij nazicht blijkt dat Farmaline de goedkoopste was met 5€ karting op 50€.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Orozyme is een heel goede tandenpoetser voor mijn hondje. Ze is een echte fijnproever zodat het heel moeilijk was om iets te vinden wat ze echt lust.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden dierenarts gekocht omdat deze veel minder vet bevatten dan de gewone dentastix. onze jack russell is er verzot op en hij krijgt er elke avond eentje
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is een zeer goed product voor de tanden van de hond. Voorkomt tandsteen en een slechte adem bij de hond. Op aanraden van de dierenarts gekocht. De hond moet hier inderdaad zeer goed op kauwen wat dus zijn tanden goed schoon houd
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product voor het kauwen van eozyme botten en het schoonmaken van de tanden van onze vrienden de hondjes het duurt een beetje tijd, maar de tandsteen nog steeds afneemt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit zijn sticks waar de honden geruime tijd mee bezig zijn, wat dan weer goed is voor de mondhygiëne. Kortom een prima product. Ik zal het product zeker blijven gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Orozyme Rf2 sticks small, geef ik ook, door aanraden van de dierenarts aan mijn puppy. Is goed voor de tanden en voor een frisse adem. Mijn puppy kan zich daar goed op afreageren, en de sticks gaan (voorlopig) lang mee. Een aanrader!!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze sticks werden ons aangeraden door de dierenarts. Vroeger gaven we tussendoortjes uit de gewone handel. Deze zijn echter caloriebommen... Op deze sticks reageert onze hond dolenthousiast, zonder te verzwaren.

Orozyme Rf2 Sticks Small 10 Kg kopen

Je kan Orozyme Rf2 Sticks Small 10 Kg van het merk Ecuphar, geproduceerd door ECUPHAR NV/SA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Mondhygiëne